Сб, 20-04-2024, 08:37
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


16:48
УПЛ. 25 тур. Анонс матчів неділі

"Олександрія" приймає київських "канонірів", "Динамо" їде в гості до "моряків", "Металіст" зіграє з "Кривбасом", а в центральному матчі дня зійдуться непоступлива "Ворскла" та "Шахтар".

"Олександрія" - "Арсенал" (К)

01.04. 2012. 13:30. Олександрія. Стадіон "Ніка".

Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В очному протистоянні зійдуться два колективи, які ставлять перед собою зовсім різні завдання на сезон. Підопічні Буряка цього року ще не перемагали, а безвиграшна серія команди з кіровоградщини вже налічує 6 матчів. Після вчорашнього тріумфу "Оболоні" клуб опустився на останнє місце в турнірній таблиці чемпіонату. Тож олександрійцям для збереження прописки в елітному дивізіоні потрібно здобувати очки в кожній зустрічі.

Зі своєї сторони "Арсенал" цього сезону має непогані шанси на отримання права виступати в Лізі Європи по закінченню першості. Стартові матчі "канонірів" цієї весни також є не надто показовими. В активі підопічних Кучука тільки одна вікторія над третьою командою України в минулому турі. І  в домашній грі проти "Олександрії" натхненні перемогою над "Металістом" кияни боротимуться виключно за три очки.

Господарям потрібно забути про невдачі з "Динамо", "Зорею" і "Таврією" та думати тільки про результат сьогоднішнього протистояння, адже з кожним наступним туром напруженість вверху турнірної таблиці тільки зростатиме. Саме тому Кучуку і компанії обов'язково потрібно перемагати аутсайдера Прем'єр-ліги. Поразка ж "Олександрії" означатиме ще на крок наближення команди до Першої ліги в наступному сезоні. 

Травмовані: Назаренко - Лампі

Дискваліфіковані: Салхі - Шоаве, Гоменюк

Матч першого кола: 0:0

  "Ворскла" - "Шахтар"

01. 04. 2012. 16:00. Полтава. Стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського. Телетрансляція  на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Сьогодні "гірники" спробують взяти очки в поєдинку проти чи не найнезручнішого суперника. Матчі проти "зелено-білих" не легко даються для підопічних Луческу: в останніх двох зустрічах було зафіксовано нічийний результат, а в протистоянні минулого кола мінімальну перемогу на "Донбас Арені" здобув "Шахтар".

Гості продовжують претендувати на золоті медалі першості. Донецький колектив вже навряд чи займе місце, нижче 2-го, тоді як за чемпіонство "помаранчевим" ще потрібно поборотись з "Динамо". І для втримання 3-очкового відриву від киян "гірникам" треба набирати залікові пункти. Зі свого боку господарям в шести останніх турах необхідно відіграти на максимум, адже команда все ще переслідує єврокубкові традиції.

До звітного протистояння як гості, так і господарі підходять з важливими кадровими втратами. Не зможе допомогти "Ворсклі" албанський легіонер Арменд Даллку. Сумнівні "гірчичники" в попередній грі проти "моряків" також отримали Маркоскі і Ребенок, причому серб в одному з інтерв'ю нещодавно повідомив, що він хотів пропустити матч проти "гірників".

Щодо втрат "Шахтаря", то в обороні гостей не зіграють дискваліфіковані Кучер і Ракицький. Разом з тим гра в Полтаві може стати першою в 2012-му році за основу донеччан для іншого оборонця - Дмитра Чигринського, який відновився після травми. Поєдинок на стадіоні імені Олексія Бутовського обіцяє бути цікавим. На стороні "Ворскли" буде шалена підтримка рідних трибун, "Шахтар" намагатиметься здобути три очки за рахунок вищої індивідуальної майстерності та класу виконавців.

Щодо історії протистоянь між суперниками, то тотальна перевага тут на боці гостей. "Шахтар" в матчах проти "Ворскли" тріумфував в 22-х поєдинках, один раз перемогу святкували сьогоднішні госоподарі і ще дев'ять зустрічей закінчились нічиєю.

Травмовані: П'ятов

Дискваліфіковані: Даллку, Маркоскі, Ребенок - Кучер, Ракицький

Матч першого кола: 0:1


 

"Динамо" - "Чорноморець"

01. 04. 2012. 17:30. Київ. Стадіон НСК "Олімпійський". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трнасляція на сайті "ФУТБОЛ 24". 


Підопічні Григорчука спробують вперше в сезоні перемогти команду Юрія Сьоміна. В поточному чемпіонаті "Динамо" показує неймовірні результати. В 2012-му кияни ще не пропускали, колектив поки без очкових втрат крокує до фінішу першості та здобуття 14-го чемпіонства.

До домашньої зустрічі одесити підходять з хорошим настроєм. "Чорноморець" після розгромної поразки в 23-му турі від "Шахтаря" зумів минулого уік-енду реабілітуватись перед власними вболівальниками, перемігши "Ворсклу" (2:1). Враховуючи рівень індивідуальної майстерності та той футбол, який у весняній частині першості демонструють обидва колективи, то гостей в домашньому матчі влаштує і нічия.

"Чорно-сині" вже не ставлять перед собою якихось глобальних цілей. "Чорноморець" перебуває на комфортону 10-му місці в Прем'єр-лізі, тож Григорчуку в останніх матчах, що залишилося відіграти залишається награвати стабільний склад команди на наступний сезон та тріумфами завойовувати ім'я перед керівництвом одеського клубу.

В сьогоднішній грі господарів не сковуватиме результат дуелі, тож від "Чорноморця" можна очікувати атакувального футболу. Разом з тим перемога над "моряками" є важливою для столичного клубу. По-перше киянам потрібно зберегти 3-очковий відрив від "гірників", а по-друге 7-го квітня "Динамо" гратиме з "Шахтарем", тому вікторія над одеситами позитивно відіб'ється на бойовому дусі команди перед центральним матчем всього другого кола чемпіонату.

Між собою суперники зустрічались 31 раз. У 23-х дуелях сильнішими були хлопці Юрія Павловича, тричі переможцями протистояння були "моряки", тоді як в 5-х іграх команди не зуміли визначити сильнішого.



Травмовані: Богуш - Васін

Дискваліфіковані: Ярмоленко ("Динамо")

Матч першого кола: 2:1

  "Металіст" - "Кривбас"

01. 04. 2012. 19:30. Харків. Стадіон ОСК "Металіст". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

У весняній частині чемпіонату "Кривбас" ніяк не може знайти свою гру. Команда, яка закінчила минулий рік на 5-му місці після чотирьох поразок поспіль продовжує "сповзати" на дно турнірної таблиці. Однак "червоно-білі" все ще зберігають шанси на зону Ліги Європи. І для потрапляння в другий за престижністю турнір Старого світу криворіжцям потрібно демонструвати абсолютно протилежні результати в останніх шести іграх.


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 41044 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 25 тур. Анонс матчів неділі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Клозе у "Вердері" не буде
Симоненко: Керівництво поставило завдання потрапити в єврокубки
Нані може стати гравцем "Інтера"
Прімера. Матчі неділі 28 листопада 2010 року. ВІДЕО
"Дніпро" торгується за Віерінью
Букмекери впевненні, що "Шахтар" переможе "Брагу"
ВІДЕО онлайн матчу 6-го туру Ліги Європи "Динамо"- "Шериф"
ТОР-5 голів шостого туру УПЛ. ВІДЕО
Марчелло Ліппі дебютує на чолі збірної України в матчі проти Франції 7 червня
УЄФА назвала претендентів на титул кращого гравця року
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024