Чт, 18-04-2024, 16:46
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:23
Анонс 15 туру Бундесліги
До вашої уваги анонс 15 туру німецької Бундесліги.


"Санкт-Паулі" - "Кайзерслаутерн" (п'ятниця, 21.30)

Суперники зустрічалися у найвищому ешелоні Німеччини 12 разів. Єдину перемогу "Санкт-Паулі" здобув 6 жовтня 1990 року на 90-ій хвилині (1:0). Крім того, "Кайзерслаутерн" виграв п'ять із шести дуелей у другій бундеслізі, а тренер команди Марко Курц як гравець у складі трьох різних команд ніколи не програвав "Санкт-Паулі". "Кайзерслаутерн" виграв останні дві гри у цьому чемпіонаті із загальним рахунком 8:1, а в останніх 5 турах забив 15 голів. Здобувши дві гостьові перемоги, "Кайзерслаутерн" набрав більше очок на виїзді, ніж "Санкт-Паулі" вдома (5). Команда із Гамбурга здобула лише одне очко в останніх трьох домашніх поєдинках а виграла вдома лише 16 жовтня проти "Нюрнберґа" (3:2). В останніх 6 турах "Санкт-Паулі" здобув лише одне очко і забив лише два голи, які на рахунку захисників. Результати минулого сезону: 1:2 і 0:3.
"Штутґарт" - "Хофенхайм" (субота, 16.30)

Останні три домашні поєдинки у сезоні "шваби" виграли із загальним рахунком 8:1, однак в останіх трьох турах команда набрала лише одне очко і пропустила вісім голів. Останні тренери "Штутґарта" Маркус Бабель та Крістіан Ґрос здобули з командою у перших семи матчах відповідно 15 та 16 очок, а нинішній тренер Йєнс Келєр - лише 8. "Хофенхайм", який ще ніколи не вигравав у Бундеслізі у "Штутґарта", виграв лише одну із останніх чотирьох ігор у цьому чемпіонаті, але у кожній виїзній грі забивав принаймні один гол. "Хофенхайм" забив у першому таймі найбільше голів у чемпіонаті (13), а "Штутґарт" пропустив найбільше (13) за цей ігровий період. Теперішній тренер "Хофенхайма" Ральф Ранґнік почав свою кар'єру тренера у "Штутгарті" у 1999 році, але після 61 гри його замінив Фелікс Маґат. Проти свого екс-клубу Рангнік має невтішні результати - лише одне очко, і в п'яти іграх його команда пропускала по три голи. Результати минулого сезону: 3:1 і 1:1.

"Вольфсбурґ" - "Вердер", (субота, 16.30)

"Вердер" - суперник, який забив найбільше голів серед усіх команд чемпіонату на полі "Вольфсбурґа". З останніх семи візитів до "вовків" бременська команда програла лише одного разу. Трапилось це 23 травня 2009 року, коли "Вольфсбурґ" виграв з рахунком 5:1 і у підсумку став чемпіоном Німеччини. "Вердер" програв дві останні виїзні гри із рахунком 0:10, а в останніх восьми офіційних поєдинках виграв лише у "Санкт-Паулі". Тренер бременців Томас Шааф у разі успіху команди святкуватиме 200 перемогу у Бундеслізі. "Вовки" не можуть виграти вже чотири тури поспіль, здобувши лише одну перемогу в останніх восьми поєдинках. Останні три матчі "Вольфсбурґ" зіграв унічию. "Вольфсбурґ" у кожній домашній грі забиває у цьому чемпіонаті щонайменше 2 голи.
Результати минулого сезону: 2:4 і 2:2.

"Айнтрахт" - "Манц" (субота, 16.30)

"Айнтрахт" - єдиний клуб Бундесліги, проти якого "Майнц" не зумів здобути хоча б одну перемогу. Щоправда, останні п'ять із шести поєдинків між суперниками завершились унічию. "Айнтрахт" програв останні два матчі у чемпіонаті, пропустивши у кожному по 4 голи, і здобув лише 1 очко в останніх трьох турах. "Айнтрахт" забив вдома лише 6 голів, хоча у складі команди є найкращий бомбардир чемпіонату Теофаніс Гекас, який забив 7 із останніх 10 голів команди. "Майнц" виграв останні два матчі, забивши у кожному з них по три голи. Половину цих голів забив Самі Алаґі, вийшовши на заміну. Переслідувач лідера чемпіонату "Майнц", який виграв п'ять із шести ігор у гостях, забиває у першому таймі найменше у чемпіонаті, а "Айнтрахт" за цей відрізок пропускає найменше голів. Крім того, "Айнтрахт" - найкраща команда першого тайму (12:5). Результати минулого сезону: 2:0 і 3:3.

"Борусія" (М) - "Гановер" (субота, 16.30)

"Борусія" виграла останні два домашні поєдинки проти "Гановера", забивши 8 голів, а в двох останніх дуелях команди забили разом 15 голів. Цікавим був поєдинок між суперниками 12 грудня минулого року, коли гравці "Гановера" забили шіть голів, але половину у свої ворота - рахунок 3:5. "Борусія" - найгірша "домашня" команда (лише 3 очки), яка не виграє на домашній арені вже майже вісім місяців (востаннє 9 квітня проти "Айнтрахта", 2:0). "Борусія" пропустила вдома 18 голів і виграла лише одну з 12 ігор (4:0 у Кельні, 13 листопада), хоча команда із Мьонхенґладбаху вела в рахунку в останніх чотирьох турах 1:0. "Гановер", натомість, виграв всі поєдинки, у яких він забивав першим. Теперішній тренер "Борусії" розпочинав тренерську кар'єру як помічник тренера у "Гановері". Результати минулого сезону: 5:3 і 1:6.

"Фрайбурґ" - "Гамбурґ" (субота, 16.30)

В семи із 11 домашніх іграх "Фрайбурґ" не зумів забити у ворота "Гамбурґа" бодай гол, а в останніх дев'яти зустрічах у Фрайбурзі господарі лише раз святкували перемогу (4:3, 4 травня 2002 року). Однак з часу останньої перемоги "Гамбурґа" у Фрайбурзі минуло більше 10 років (2:0, 18 травня 2000 року). "Фрайбурґ", який у цьому сезоні ще не зіграв унічию, програв останні дві гри, у яких найкращому бомбардирові команди Піпісу Сісе вперше не вдалось забити протягом двох матчів поспіль. "Фрайбурґ" залишається єдиною командою чемпіонату, у ворота якої арбітри не призначали одинадцятиметрові штрафні удари. "Гамбург" програв останні три виїзні гри, пропустивши 8 голів, але в останніх 2 матчах забив шість голів. Результати минулого сезону: 1:1 і 0:2.

"Шальке" - "Баварія" (субота, 19.30)

Востаннє "Шальке" перемагав вдома "Баварію" 13 березня 2005 року, коли мюнхенський клуб тренував Фелікс Маґат. Як тренер Маґат провів проти "Баварії" 18 матчів, у яких здобув лише три перемоги і зазнав 13 поразок. Чемпіон Німеччини виграв останні три поєдини в гостях у "Шальке" і програв лише одну гру із останніх десяти дуелей (0:1 у Мюнхені 25 квітня 2009 року). Зараз "Баварія", здається, поволі набирає чемпіонську ходу, не програючи у 7 поспіль турах, а Маріо Гомес в останніх 7 офіційних матчах забив 11 голів. "Шальке" виграв останні дві домашні гри із загальним рахунком 7:0, однак зазнав ганьби у Кайзерслаутерні (0:5). Цікаво, що після подачі кутових "Шальке" пропустив 6 голів у чемпіонаті, а "Баварія" - жодного. Результати минулого сезону: 1:2 і 1:1.

"Байєр" - "Кельн" (неділя, 16.30)

Саме колишньому форвардові "Кельна" Патріку Хельмесу вдалось забити у ворота своєї теперішньої команди єдиний гол за останні п'ять візитів в гості до "Байєра". Проте останню перемогу "Кельн" здобув у Леверкузені 6 квітня 1996 року, коли Тоні Польстер на 87-ій хвилині зробив рахунок 2:1 на користь "Кельна". Зігравши у "суху" нічию у лютому цього року "Кельн" здобув єдине очко в останніх 8 матчах у Леверкузені. "Байєр" не програє вже 5 турів поспіль, а також програв лише один раз "Майнцу"(0:1) в останніх 12 матчах. Крім того, "Байєр" виграв лише одну із останніх 4 домашніх ігор. Тренер команди Юп Хайнкес святкуватиме 555 гру як головний тренер у Бундеслізі. Результати минулого сезону: 0:0 і 1:0

"Нюрнберґ"- "Борусія" (Д) (неділя, 18.30)

37 очок після 14 турів - супер-хода "Борусії", яка може плавно перейти у чемпіонський марш... У "Нюрнберґу" дортмундська команда програла лише 2 гри із останніх 17 візитів, а в останніх 20 дуелях між суперниками "Борусія" зазнала лише однієї поразки (0:2, 25 листопада 2007 року). Лідер чемпіонату, маючи найкращу атаку та найкращий захист, виграв всі 7 виїзних поєдинків. В останніх двох турах "Борусія" пропускала першою у свої ворота, однак це не завадило у підсумку здолати суперників. За 13 турів лише "Хофенхайм" зумів відібрати очки у підопічних Юрґена Кльопа (1:1, 24 жовтня). "Борусія" - найуспішніша команда другого тайму - 24:3. "Нюрнберґ" програв останні три матчі, пропустивши у кожному з них по три голи. Тренер "Нюрнберґа" Дітер Хекінг став свідком 7 голів "Борусії" у ворота своєї команди на домашній арені у двох матчах. Результати минулого сезону: 2:3 і 0:4.


Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 41480 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Манчестер Сіті" підвищив ціну на Джеко
Для Нойєра найважливіше "Шальке"
Екс-захисник збірної України В'ячеслав Чечер відправився до кінця року в оренду до "Карпат"
Клаудіо Раньєрі розповів про заповітну мрію римлян
"Манчестер Юнайтед" цікавиться двома бразильцями "Шахтаря"
Дієґо Форлан зазнав травми кісточки
Ковалець: "Металіст" демонструє кращу гру, ніж "Шахтар"
Анонс 17 туру Бундесліги. ФОТО
Ярославський запевняє, що не байдужий до того, що відбувається в українському футболі
Відеоогляд 16 туру Бундесліги. Матчі суботи. ВІДЕОЗВІТ
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024