Пт, 29-03-2024, 14:06
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


17:53
Україна дотиснула Словачину в матчі Ліги націй завдяки Циганкову та Ярмоленку


Україна і Словаччина зустрічаються у матчі 2 туру Ліги націй 2018/19. Рахунок і огляд матчу читайте на "Футбол 24".

Матч Україна – Словаччина стартував о 16:00. Гру транслюють канали "Футбол 1" та "Україна". Українці мінімально виграли першу гру в Чехії, а словаки потренувались на данських аматорах. розгромивши кризового суперника 3:0. Звітний же поєдинок проходить без глядачів через дискваліфікацію за кельтський хрест, який "красувався" на матчі проти Іспанії 3 роки тому.

Уже на старті зустрічі господарі організували 2 моменти. Коноплянка у своєму стилі пройшов лівим флангом і спробував закрутити з правої – повз ворота. Степаненко скористався обрізкою Гамшіка і пробив з центральної зони, але знову далеко від мети. Тарас же став першим, хто влучив у площину, але м'яч йшов надто слабко, аби здивувати Дубравку. У словаків Шкртел поцілив у рамку, однак і тут голкіпер без проблем потягнув.

Приблизно на 30-й хвилині Марлос вивів Яремчука на удар по правому флангу – Роман не дуже вдало пробив, і м'яч прийшов точно в руки воротарю. Коноплянка увірвався у штрафний, проте напоровся на блок від захисника. Маліновський зі свого улюбленого штрафного класно приклався метрів з 30. Снаряд опускався у верхній кут, та все ж перелетів ворота.

Вражала кількість браку Ярмоленка. Андрій то не міг суперника обіграти, то подавав зовсім не туди, де перебували партнери. Екс-динамівець розводив руками в центрі поля з понурим обличчям, а співпраця з Марлосом і Караваєвим зовсім не клеїлась. Україна краще тримала м'яч (55%) і вдвічі частіше пробивала (9:4 загалом, 2:1 прицільно) у перші 45 хвилин, але на гол не дуже награла.

На початку другого тайму зустрічі словаки перехопили ініціативу. І ось в одному з моментів Маліновський завозився з м'ячем на своїй половині поля, словаки відібрали, а Гамшік класно закинув круглого за спини захисникам на хід Маку. На наше щастя, Роберту не вистачило швидкості, щоб випередити Пятова. Не той вже наш кривдник з 2014-го, не той.

Ракицький пробив здалеку, проте м'яч після рикошету від словака тільки полегшив роботу його голкіперу. Внаслідок перехоплення Матвієнка виникла у нас гостра атака лівим флангом, яка продовжилась заблокованим прострілом Миколи. М'яч зависнув у штрафному Словаччини, але все завершилось не дуже вдали дальнім ударом Степаненка. Було помітно, що команди ніби на силу намагаються бити з будь-якого положення. Вайсс також пробив з-за меж штрафного – вище.

Ярмоленко на 67-й продирався у володіння Дубравки і надто драматично впав. Грецький арбітр не купився. Шкода, адже Андрій виривався у перспективну зону для атаки. Темп гри неухильно падав, як і кількість загрози, створюваної гравцями Шевченка. За 12 хвилин до кінця зустрічі Гамшік спробував забити Пятову з центра поля – лише трохи не влучив, хоча й наш капітан встигав для контролю ситуації.

Циганков після триходівки із Зінченком та Яремчуком заробив пенальті у єдиноборстві проти зіркового Шкріняра. До м'яча підійшов Ярмоленко. Воротар Ньюкасла ледь не парирував, але снаряд таки проліз у ворота.

Камера вихопила главу ФФУ Павелка, який з тривогою поглядав у бік табло. Недарма. Тут же словаки втратили супермомент зрівняти. Лоботка пробив головою після кутового, Пятов відбив перед собою, а Ярмоленко встиг заблокувати наступний удар. Наша відповідь була не менш гострою. Усе той же Ярмоленко з льоту впіймав м'яч на 11-и метрах, але пробив у руки воротарю.

Команди переграли ще 5 хвилин, та результат не змінився. Україна набирає 6 очок, здолавши обох своїх суперників. У Словаччини та Чехії перед особистим матчем сумні нулі в графі набраних очок.

Ліга націй. Дивізіон Б, група 1, 2 тур

Україна – Словаччина – 1:0

Гол: Ярмоленко, 80 (пен.)

 

Категорія: Національна збірна України | Переглядів: 4545 | Додав: adminA | Теги: Україна дотиснула Словачину в матчі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Санчес повертається у футбол
Тимощук приносить "Баварії" перемогу над "Айнтрахтом. ВІДЕО
Мессі забив найкращий гол року
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Перемога "Шахтаря" наблизить Україну до Росії
Рамос отримає на трансфери від Коломойського стільки грошей, скільки зможе витратити
Мірослав Клозе не проти переїхати в Рим
10-копійчана монета коштувала запорізькому "Металургу" 3000 грн
Чемпіонат Англії. "Ньюкасл" - "Ліверпуль" - 3:1. ВІДЕО
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Севастополь". ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
Результати жеребкування чвертьфіналу кубку Німеччини
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024