Пт, 29-03-2024, 09:37
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


16:04
Анонс 19 туру АПЛ

Останній тур першого кола чемпіонату Англії розпочинає традиційну серію новорічних поєдинків під назвою "Боксінг-Дей". Впродовж двох найближчих тижнів в Прем’єр-лізі зіграють чотири тури. Анонс 19 туру АПЛ.

У дев’ятнадцятому турі ще раз зіграють між собою команди, що зустрічались уже в рамках сьомого туру на початку жовтня. Це вперше у цьому сезоні суперники можуть реваншуватися за кривду, нанесену противниками цією осінню. Згадаємо, як закінчились поєдинки між суперниками у сьомому турі.

"Фулхем" - "Вест Хем"
На Болейн Граунд "Фулхем" першим відкрив рахунок. У складі котеджерів забив Клінт Демпсі, що догравав той матч із величезним синцем на скроні, який заробив під час одного із зіткнень. "Вест Хем" зрівняв рахунок на початку другого тайму. Відзначився Пікьон. Той матч так і закінчився нічиєю 1:1. Це була лише одна із десяти нічиїх "Фулхема" в цьому сезоні.

"Болтон" - "Вест-Бромвіч"

Матч між двома командами-несподіванками чемпіонату також закінчився внічию 1:1. У "Болтона" забив Ельмандер, а у "Вест-Бромвіч" Морісон. Що цікаво, наставники обох команд вже здобували у цьому сезоні звання тренер місяця. Робетро Ді Матео отримав нагороду за чудову роботу із командою у вересні, а Оуен Койл у листопаді.

"Евертон" - "Бірмінгем"

А ось тренером жовтня у Прем’єр-лізі став наставник "Евертона" Девід Мойєс. Його команда здобула впродовж місяця три перемоги та нічию. "Бірмінгем" на його полі "Евертон" обіграв із рахунком 2:0 якраз у цей період. Тоді автоголом на початку другого тайму відзначився Роджер Джонсон, а наприкінці гри ще один м’яч забив Тім Кехілл.

"МЮ" - "Сандерленд"
Коли "МЮ" їхав у гості до "Сандерленда", то вже зіграв у турнірі три виїздних поєдинки і у жодному з них не виграв. Нульова нічия команди Фергюсона на Стедіум оф Лайт (ближчим до перемоги тоді все ж таки був "Сандерленд") стала четвертою поспіль виїзною нічиєю "МЮ" у Прем’єр-лізі. Перервати цю серію манкуніанці зуміли лише у наступній недомашній грі проти "Сток Сіті".

"Ньюкасл" - "Манчестер Сіті"
Поєдинок у домашніх стінах "Манчестер Сіті" тоді виграв завдяки джокеру Адаму Джонсону. Півзахисник вийшов на заміну в середині другого тайму та завершив сольний прохід правим флангом філігранний ударом наприкінці матчу. Проте той поєдинок запам’ятався більше через грубий підкат Нейджела Де Йонга проти Хатема Бен Арфа. Гравець "Ньюкаслу" досі не приступив до тренувань.

"Вулверхемптон" - "Віган"
Одну із трьох своїх перемог у цьому сезоні "Віган" здобув якраз у матчі проти "Вулверхемптона". Підопічні Роберто Мартінеса перемогли 2:0. Забитими голами в тому матчі відзначились Хорді Гомес та Уго Родальєга. Цього разу гра буде за шість очок — у команд однакові показники у турнірній таблиці.

"Блекберн" - "Сток Сіті"
В поєдинку між двома класичними англійськими командами тоді виграв "Сток Сіті". Єдиний гол у матчі забив Джонатан Волтерс, елегантно перегравши Робінсона. Ще одна гра за шість очок — "Сток Сіті" відстає від "Блекберна" на один пункт.

"Блекпул" - "Ліверпуль"
В сьомому турі головною несподіванкою тоді стала перемога "Блекпула" на Енфілд Роуд. Вже у першому таймі команда Холловея відправила у ворота "Ліверпуля" два голи. А в другій половині зустрічі завдяки блискучій реакції голкіпера Метью Жілкса "Блекпул" пропустив лише раз.

"Астон Вілла" - "Тоттенхем"
На Вайт Харт Лейн тоді чудовий матч видав Рафаель ван дер Варт. Голландець відзначився у тому поєдинку дублем. "Тоттенхем" виграв 2:1, поступаючись по ходу зустрічі. А ван дер Варт був названий найкращим гравцем жовтня у Прем’єр-лізі.

"Арсенал" - "Челсі"
Матч на Стемфорд Брідж "Арсенал" тоді програв, як програв у останніх п’яти зустрічах між командами у всіх турнірах. Суперголами у тому матчі відзначились Дідьє Дрогба та Алекс. Івуарієць блискуче замкнув простріл Ешлі Коула наприкінці першого тайму, а за п’ять хвилин до кінця основного часу всі питання щодо переможця зняв Алекс, який забив могутнім ударом зі штрафного.

Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 41606 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Рібері: Мені потрібна ігрова практика
Футболіст "Дебрецена" розбив вікно консульства Польщі у Харкові
Янков відмовляється повертатись в "Металург" Д
Тренер "Копенгагена" хоче зіграти з "Шахтарем" у плей-офф Ліги Чемпіонів
Визначилися всі учасники 1/8 фіналу ЛЧ, а також команди, які "вилитілі" до Ліги Європи
Кака і Майкон обміняються містами
Фатіх Терім може очолити київське "Динамо"
Кахріман близький до переходу в "Таврію"
Фостер: Повернувся на пік форми
Перше коло другий ігровий день: "Шахтар" стартує без помилок. Інші матчі
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024