Сб, 20-04-2024, 11:07
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


16:13
"Львів" шукає спонсорів у Росії та Євросоюзі

Президент одного з лідерів Прем'єр-ліги, який переживає серйозну фінансову скруту, дав, як завжди, відверте інтерв'ю журналістам про стан справ клубу і поспілкувався про сучасні проблеми українського футболу.

Про завдання команди на сезон:  "Не дивлячись на фінансову скруту, задачу виходу до Прем’єр-ліги перед клубом я, як президент, не знімав. Впевнений, що в нас є всі шанси завоювати путівку до елітного дивізіону. Також хочу сказати, щоб не було непорозумінь, що, зважаючи на певні фінансові труднощі, ми пішли на те, щоб відправити багатьох наших лідерів на перегляди до команд Прем’єр-ліги".

Хто залишить клуб: "Наразі з наших футболістів на перегляді знаходяться Крамар в "Чорноморці", Леонідов та Ільків в "Оболоні" та Романюк в "Зорі". В Козака закінчився контракт, але по ньому є немаленька сума компенсації, він зараз знаходиться в "Таврії", звідки ми очікуємо відповіді в найближчий час. На такий крок ми пішли через те, що в нас було більше 40 футболістів і, на жаль, достойні, хоча, можливо, трохи молодші, не мали можливості грати і показати себе. Тож я думаю, що продаж трансферних прав деяких наших гравців дозволить покращити фінансову ситуацію і ми не будемо знімати задачу виходу до Прем’єр-ліги. Сьогодні будь-який футболіст "Львова" знає, що він має право в будь-який момент перейти в інший клуб. І це нам дає можливість підтримувати моральний клімат в колективі. Наразі знайшовши багатих спонсорів свої права викупили Кобець, Старенький та Кандауров. Вони не повірили в наше майбутнє, я їх розумію і бажаю їм успіхів на футбольній ниві. По Гальчуку в мене є усна пропозиція. Думаю, що скоро ми отримаємо з одного з клубів Прем’єр-ліги лист і тоді зможемо сказати куди він переходить. Ми маємо в нашому розпорядженні 18 футболістів".

Про переговори щодо продажу бази "Львова" київському "Арсеналу" у Щасливому: "з "Арсеналом" переговори закінчились. Вони тягнулися один рік і жодних попередніх договорів не підписано. Задаток, як ми просили, не внесено. Тому цей об’єкт продається. Хоча я б дуже хотів його залишити. В Україні таких футбольних об’єктів не так і багато. На футбольну базу в Щасливому свого часу було витрачено більше 12 мільйонів євро. А сума, яку пропонував "Арсенал" складає три мільйони доларів.

Переговори зі спонсорами та інвесторами: "Переговори йдуть. Як не дивно, є зацікавленість з боку російських олігархів. Також є пропозиції з країн Євросоюзу. ас іде і я змушений приймати заходи, щоб зберегти клуб, а не керуватися обіцянками людей з якими ведуться переговори. Треба виплачувати зарплатню, проводити збори, тренувати дітей, робити реконструкцію стадіону "Сокіл"… Тож ми йдемо шляхом скорочення витрат. Якщо до кінця зборів спонсори не приєднаються до нас, то фінансові умови, які сьогодні є у нас, будуть переглянуті. Не секрет, що до сьогоднішнього дня у "Львова" були одні з найкращих умов в першій лізі.

Я хотів би офіційно звернутися за допомогою. Не вірю, що у Львові немає людей, які б не були зацікавлені у розвитку футболу. В одній газеті я прочитав, що ніби мав розмову з мільярдером і не погодився віддати за спонсорський внесок частку клубу. Це неправда. Я не настільки жадібний і готовий поділитися проблемами і відповідальністю в такому "надприбутковому" бізнесі як футбол з будь-яким колегою. Тому запрошую всіх бажаючих і сам готовий вкладати по можливості.

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 41247 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Гусін: На Кубок Співдружності їдемо не дурня клеїти
ВІДЕО онлайн фіналу Клубного чемпіонату світу з футболу 2010 ТП Мазембе (ДР Конго) - Інтер (Італія)
Чемпіонат Іспанії "Сарагоса" – "Реал" – 1:3. ВІДЕОзвіт
Каннаваро: Наше покоління було кращим
Гомес: Важко бути джокером
Кан: "Баварія" зобов’язана досягати хоча б мінімального
Сісе не хоче йти з "Фрайбурга"
"Сарагоса" і "Шахтар" боряться за Дос Сантоса
ЗНОВУ МЕССІ!
Алекс Ферґюсон хоче придбати Ласана Діарру
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024