Чт, 28-03-2024, 21:42
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


14:27
Ліга Європи: "Спартак Златибор" - "Дніпро"

У першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА лідер чемпіонату України дніпропетровський "Дніпро" поступився в гостях "Спартаку Златибору" - команді, що в цьому розіграші дебютує в єврокубках, а в сербській Суперлізі проводить лише другий сезон.

Розпочали дніпряни прем'єрний єврокубковий поєдинок в цьому сезоні дещо нервово. Нібито й достатньо в складі українського клубу виконавців, що понюхали пороху на міжнародній арені, однак попервах підопічні Володимира Безсонова ніяк не могли налагодити комбінаційну гру. Квартет атакувальних хавбеків гостей - Євген Коноплянка, Максим Калиниченко, Осмар Феррейра та Сергій Кравченко - довго не знаходили взаємопорозуміння з дуетом нападників у складі Євгена Селезньова та Володимира Гоменюка.

До того ж "Дніпро" дуже швидко припустився результативної помилки в обороні: Коноплянка, відтягнувшись назад для допомоги своїм захисникам, зіграв рукою в карному майданчику й заробив пенальті у ворота Антона Каніболоцького. Владимир Торбица з 11-метрової позначки пробив безхитрісно, але досяг свого. Пропустивши гол, укранці з подвійною жагою кинулися відіграватися й доводити нелогічність пропущеного голу.

Особливо старався Коноплянка - вочевидь, відчуваючи свою провину. Проте кілька його непоганих флангових проходів нічим путнім не увінчались. З іншого боку молодий гравець збірної України не завжди встигав виконувати свої обов'язки в контексті оборони, через що занадто часто фолив. За одне з порушень Євген ще до перерви отримав жовту картку. Між тим, на протилежній бровці активно діяв Феррейра, котрий на 23-й хвилині й став одним із співавторів голу у відповідь.

Простріл аргентинця дотепно пропустив Калиниченко, залишивши право на удар Кравченку - Сергій пробив не надто сильно, але м'яч пролетів крізь частокіл ніг і гулькнув у ворота. Останнім до нього торкнувся Володимир Гоменюк, на котрого і записали гол. Після цього, трішки заспокоївшись, дніпропетровці вже краще контролювали м'яч, раз за разом швидко проходили центральну зону та загрожували Горану Лабусу. Кілька чудових моментів не використав Гоменюк - то із завершальним ударом забариться, то елементарно влучність підведе.

Суперники українців теж мали нагоди забити вдруге. Після одного із штрафних ударів Каніболоцький відбив м'яча перед собою, однак Войо Убипарип схибив з лічених метрів. Невдовзі уболівальникам "Дніпра" довелося знову хапатись за серце, коли м'яч трішечки розминувся зі стійкою після удару головою Горана Антонича. А от на 83-й хвилині пречудовий момент зіпсував Сергій Назаренко, котрий після пасу Гоменюка метрів з десяти влучив у штангу.

Заключний відрізок пройшов під знаком постійних взаємних помилок, апофеозом чого став черговий фол дніпрян у власному карному майданчику. На останній хвилині основного часу Валерій Федорчук збив Александара Носковича, а Торбица реалізував другий пенальті в цьому матчі. Відтак, через тиждень на команди чекає повторна зустріч на "Дніпро-Арені".


За матеріалами: Голос UA на РФ

Категорія: Ліга Європи УЄФА | Переглядів: 41511 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Едвін ван дер Сар закінчує кар'єру
Анонс 17 туру Бундесліги. ФОТО
"Зоря" купила ще одного гравця
Товариський матч Росія - Болгарія: Адвокат здобув першу перемогу на чолі збірної
Фернандо Йєро: Наша заявка була гідна вибору
"Дніпро" націлився на форварда "Браги"
Президент "Зорі" вважає, що Суркіс не потрібен українському футболу
Тотті хоче "Шахтар" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів - "Рома" не боїться "Гірників".
Перше коло: Прикрий старт "Динамо" та інші матчі
Алекс Ферг'юсон шукає заміну ван Дер Сару
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024