Пт, 19-04-2024, 03:33
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


16:08
Суркіс: Єрьоменка би не відпустили за жодні гроші

Президент "Динамо" пророкує "Шахтарю" вихід до півфіналу Ліги чемпіонів.

Про Єрьоменка: "Він нам самим коштував сім мільйонів. Більше того, зацікавлення в його послугах збоку "Шальке" я, як і ви, прочитав в інтернеті - жодного офіційного документа від німців нам не надходило. А значить, це не більше ніж чутки. Та й не відпустили б ми Романа - яку б суму нам за нього не запропонували. В "Динамо" він - один з ключових гравців, можна сказати, мозок команди, а в Лізі Європи - лідер за гольовими передачами.

Те ж стосується і цілої групи гравців - Мілевського, Нінковича, Шевченка ... По-новому на себе змусив поглянути Даніло Сілва. Склад, повторюся, у нас укомплектований досить кваліфікованими виконавцями, однак і запасні повинні тримати себе в тонусі. Сезон довгий, і пройти його, роблячи ставку на 11 виконавців, неможливо. В ідеальному варіанті кадрова обойма повинна налічувати 18 або навіть 20 гравців".

Про "Динамо" та "Шахтар" у єврокубках: "Думаю, до гравців українських команд такий інтерес проявляється й тому, що наш чемпіонат все більше завойовує повагу в європейських масштабах. Один клуб грає в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, інший - дійшов до тієї ж стадії Ліги Європи. Проб'ється "Шахтар" у чвертьфінал найпрестижнішого єврокубка - повторить наше досягнення, страшно подумати, 11-річної давнини.

Букмекери, котирування яких я нещодавно переглядав, відносять "Манчестер Сіті" до основних претендентів на перемогу в єврокубку. Втім, не завжди фаворити виправдовують очікування. "Бешикташ", як ви пам'ятаєте, теж вважали таким в домашній грі з "Динамо" - а чим справа закінчилася? "МанСіті" - мобільний клуб з відмінним кадровим потенціалом, хорошим тренером і кращою в англійській прем'єр-лізі фінансовою складовою. Тому нам після втрачених півтора року - або, точніше, після півтора року без результату - потрібно продовжувати будувати команду і намагатися якомога частіше радувати вболівальників".

Про Алієва:  "Локомотив" виконує умови до дрібниць - і у мене немає підстав висувати пані Смородській претензії. На нашу пропозицію по придбанню Алієва контрагенти не пішли - що ж, значить, цей гравець, як і раніше, є для них цікавим. Звичайно ж, Саша б нам не завадив, але в ситуації, що склалася епопею з Алієвим треба забути і рухатися далі.

Ми на Алієва особливо й не претендували. Ситуація, строго кажучи, була така: у гравця не складалися справи в "Локомотиві", і він висловив щире бажання перейти в клуб, де працює тренер, якому він довіряє. Сьомін проти цієї ініціативи не заперечував, ми вступили в переговори, але успіху в них не домоглися".

Про Діакате: "У контракті прописана сума в 6 мільйонів євро. До 1 травня "Ліон" повинен сформулювати свою позицію щодо сенегальця, і якщо вирішить не купувати Діакате, подальша доля футболіста опиниться в руках Сьоміна. Наскільки я пам'ятаю, при ньому Папе грав в основному складі постійно - коли був здоровий".

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 41056 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Ліга Європи: "Карпати" - "Рейк'явік"
Сабліч завершив кар'єру
"Металіст" і "Карпати" оштрафували очками та грошима
Коваль: Хлопці позитивно відгукуються про Сьоміна
Маркевич залишає збірну України з футболу через конфлікт "Металіста" і ФФУ
Алекс Ферг'юсон шукає заміну ван Дер Сару
Михалик: Коли граємо в морозну погоду, одягаємо теплі шкарпетки
Запорізький "Металург" розійшовся миром з "Різеспором"
Серія А. Відеоогляд матчів суботи. ВІДЕО
Ґрегоріо Мансано: Четвертий гол дуже негативно вплинув на гравців
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024