Пт, 19-04-2024, 21:10
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


00:36
Вільяреал впевнено переграв Динамо у першому матчі 1/8 ЛЄ – команда Луческу майже без шансів

Динамо поступилося Вільяреалу (0:2) у першій зустрічі 1/8 фіналу Ліги Європи. Рахунок і огляд матчу – на "Футбол 24".
Ліга Європи
1/8 фіналу
Динамо
0 : 2
Вільяреал
19:55 11:03:2021
 
Пау Торрес
30’
Рауль Альбіоль
52’

Сьома команда Іспанії, яка у Прімері не виграє 8 турів поспіль, проти лідера УПЛ. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Вільяреал на "Футбол 24", стартує о 19:55. Зустріч старих знайомих. Уперше кияни зіграли з "Жовтою субмариною" ще в Кубку УЄФА. Тоді, у 2005 році динамівці вдома розійшлися миром 0:0, а в гостях поступилися 0:2, тож не змогли пробитися до 1/8 фіналу. Наставник гостей Унаї Емері переходив дорогу Мірчі Луческу в рамках півфіналу Ліги Європи 2016, а ось раніше з Валенсією після двох нічиїх вилетів від киян під орудою Сьоміна.

Динамо – Вільяреал: онлайн-трансляція матчу 1/8 ЛЄ Динамо – Вільяреал: онлайн-трансляція матчу 1/8 ЛЄ

Перший же стандарт біля воріт киян, і відразу на межі катастрофи. На 4 хвилині Бущан традиційно трохи вийшов, а потім дав задню. З-за меж штрафного набігав Трігерос, якого ніхто і не думав накривати. Пощастило, що снаряд злетів з ноги. Лівий захисник Педраса теж без перешкод пробивав з кількох метрів, але так само проблема з прицілом. На 7-й Динамо відповіло супермоментом. Жерсон подав, Циганков у падінні замикав з меж воротарського – круглий в останній момент мінімально перелетів поперечину. Вдалося заспокоїти гру команді Луческу. Новий гострий сюжет від зв'язки Циганкова і Жерсон. Цього разу Віктор тонко накинув зі штрафного, а Родрігес не встиг перекинути Рульї – воротар ще й коліном по щелепі отримав.

Циганков встигає відпрацьовувати в обороні та миттєво садити суперника на картку. Рульї необачно вийшов далеко з воріт, Бєсєдін намагався закинути у порожні, але не перебив і першу стіну захисників. Тут же Родрігес запоров вихід 5 в 3. Жахливий пас на Шапаренка. Нікого вже не дивує, що стандарт біля воріт Бущана завершується взяттям воріт. Шапаренко спочатку вибив з лінії воріт, але атаку другим темпом завершував зовсім самотній центрбек збірної Іспанії Пау Торрес. У Циганкова не вийшов удар після вивіреного прострілу Кендзьори. А позиція була розстрільною.

Бєсєдін класно у підкаті перехопив, Буяльський миттєво віддав на хід, а далі Жерсон перетягнув ковдру на себе і дуже невдало пробив. Артем показував, чого ж ти не покотив мені на воротарський. Ось цієї холоднокровності, спокою при завершенні не вистачає динамівцям. Створили цілком достатньо моментів (ледь не більше, ніж за 4 тайми з Брюгге), аби хоча б раз відзначитися, однак постійно щось заважало. Вдалі дії Бєсєдіна, Жерсона та Циганкова на стадії конструювання атак нівелювалися надто нервовим і гарячковим завершенням епізодів. До того ж, дозволили супернику неприпустиму розкіш і комфорт при розіграшах стандартів. Давати іспанцям так легко атакувати твій воротарський – смерті подібно.

Банальна подача з флангу. Бущан парирує перший удар перед собою, а далі добивання Альбіоля без перешкод. Ще серія ударів, Емері лютує, не розуміючи, яким дивом Динамо уникає розгрому. Дальні удари Сидорчука і Циганкова – в обох випадках не дуже влучно, хоча Віктор оригінально закручував зі штрафного і воротаря здивував. За ударами 12:7 на користь Вільяреала. Однак у Динамо жодного влучання у площину воріт проти 5 у гостей. Андрієвський і Шепелєв на 68 хвилині замінили Сидорчука та Шапаренка. Володимир влучив у суддю в центрі поля, чим загубив шанс для перспективної контри. Олександр віддав такий неточний пас "на хід", що Луческу за шапку хапається.

 

Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4357 | Додав: adminA | Теги: Вільяреал впевнено переграв Динамо
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Рінат Ахметов: "Шахтарю" також пропонували вийти з телевізійного пулу
Гусін: На Кубок Співдружності їдемо не дурня клеїти
Володимир Єзерський: "Зорі" потрібні досвідчені гравці
Чемпіонат Англії: "Астон Вілла" - "Ліверпуль" - 3:0. ВІДЕО
Другий тур Першої ліги: "Буковина" розгулялася в Бурштині, огляд інших матчів
Алієв перейде в "Штутгарт"?
"Металіст" зацікавився форвардом польського "Лєха"
Третій тур ПЛ: огляд матчів п'ятниці
"Амкар" не розрахувався з "Динамо" за Дедечка
"Арсенал" пропонує "Металісту" 2,5 млн євро за Дениса Олійника
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024