Чт, 25-04-2024, 14:08
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


12:48
Символічна збірна точності: Баварія та ПСЖ, біда АПЛ, Зінченку забракло зовсім трішки, не обійшлося без Бога

Поки європейський футбол на паузі, у мережі підбивають різноманітні підсумки сезону. Портал WhoScored на основі власних даних сформував символічну збірну топ-5 ліг за точністю передач.

Щоб відкинути "сенсаційних" персонажів, які віддали за сезон десять передач зі стовідсотковою точністю, встановлено обмеження: для воротарів і форвардів – 350+ пасів, для захисників і півзахисників – 1000+ пасів. Хто набрав менше, не розглядався. Варто відзначити, що в символічну збірну не потрапив жоден гравець з АПЛ.

Мессі без Роналду, 4 юні зірки, сенсаційний партнер Маліновського – збірна сезону до втручання коронавірусу

Воротар: Мануель Нойєр (Баварія) – 87,7%. 11-й польовий гравець "ротен". Нойєр активною участю в розіграші м'яча повністю змінив розуміння того, як повинен грати голкіпер. Баварія має найбільше в Європі володіння, а якісний початок атак забезпечує Ману.

Правий захисник: Серхі Роберто (Барселона) – 91,2%. Єдиний гравець від "блаугранас" в цій збірній. Все-таки Кіке Сєтьєн ще дуже мало часу працює з каталонською командою – наступного сезону представництво має бути більшим.

Центральні захисники: Тьягу Сілва (ПСЖ) – 95,5% і Преснель Кімпембе (ПСЖ) – 95%. Пара з ПСЖ не здивувала. Томас Тухель любить будувати комбінаційну гру з глибини, а слабкі суперники у французькому чемпіонаті дають паризьким центрбекам вільно розігрувати м'яч.

Лівий захисник: Девід Алаба (Баварія) – 90,2%. Австрієць впродовж сезону перейшов у центр оборони та відповідав за перший пас. Як бачимо з точності – робив це якісно. Олександр Зінченко перевершив Алабу (91,5% влучних передач), однак трішки не дотягнув до порогу в тисячу пасів. Ще б два матчі – і українець витіснив би Девіда.

Манчестер Сіті підшукав сенсаційну альтернативу Зінченку – він вибивав з Ліги чемпіонів Реал і ганьбився з Мессі

Опорний півзахисник: Тоні Кроос (Реал) – 93,6%. Метроном і флюгер атак Реала. В обороні партнерам доводиться відпрацьовувати за Крооса, але з м'ячем німець майже бездоганний.

Опорний півзахисник: Аксель Вітсель (Борусія Д) – 94,1%. Бельгієць зв'язує захист і атаку Дортмунда, доправляє м'яч креативним форвардам. Незамінний гравець для нинішньої Борусії. Його козирі не обмежуються акуратністю в передачах.

Правий вінгер: Адама Траоре (Метц) – 86,3%. Орендований у Монако хлопчина високою точністю передач допомагав Метцу уникати зони вильоту.

Атакувальний хавбек: Кай Гавертц (Байєр) – 87,1%. Один з найперспективніших футболістів Європи, який давно розриває Бундеслігу. Трансфер Гавертца у топ-клуб неминучий, але в Байєра 100-мільйонні запити, по яких суттєво вдарив коронавірус. Втім, у таланті Кая ніхто не сумнівається. Висока точність передач і при цьому жодної стерильності – 6 голів і 5 асистів.

Пандемія зриває 100-мільйонні трансфери – мегаталанти ризикують застрягнути в Бундеслізі

Лівий вінгер: Жеремі Бога (Сассуоло) – 86,1%. Цікавий лідер Сассуоло, який класно працює з м'ячем. Мова і про передачі, і про дриблінг. За обіграшами Бога поступається тільки Мессі, Неймару та Траоре з "вулвз". Вихованець Челсі заслужив другий шанс у престижному клубі.

Форвард: Пауло Дибала (Ювентус) – 87,9%. Хоч хтось нагадав, що чемпіонів Італії очолює Мауріціо Саррі. Адепту позиційного футболу поки що не вдається поставити в Ювентусі свою гру, а от Дибала в певних умовах виглядає дуже гармонійно.

 

Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4508 | Додав: adminA | Теги: не обійшлося без Бога, біда АПЛ, Символічна збірна точності: Баварія, Зінченку забракло зовсім трішки
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

10-копійчана монета коштувала запорізькому "Металургу" 3000 грн
ПРО ФУТБОЛ по-українськи започатковує прямі онлайн відеотрансляції футбольних матчів. Перша онлайн трансляція: ПСВ - "Металіст"
П’ятірка клубів для Жо
Прем'єр-ліга. "Іллічівець" - "Кривбас" 1:1. ВІДЕО
Українець розсудить товариський матч Молдова - Грузія
З вересня матчі "Шахтаря" показуватиме загальнодоступний канал
Сабо: Калітвінцев радитиме Ліппі тих же гравців
Україна програла стартовий матч меморіалу Лобановського
"Шахтар" бажає придбати Еммануеля Еменіке
Луческу хоче зіграти із "Зенітом"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024