Пт, 19-04-2024, 10:10
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:18
Чемпіонат Іспанії: Повна готовність

Феєричні синхронні перемоги "Реалу" та "Барселони" лише підігріли інтерес до ель класіко, що відбудеться у наступному турі. Проте спробуємо згадати по гарячих слідах головних героїв 12 туру чемпіонату Іспанії.

Джузеппе Россі

У формальному матчі за третє місце у Прімері "Валенсія" більшу частину матчу вела в рахунку. Проте ретельні та наполегливі атаки "Вільяреалу" таки принесли свої плоди. Перемогти команді Гаррідо не вдалося, але нічию "субмарина" таки здобула. Недаремно Хосеп Гвардіола нещодавно заявив, що хотів би мати у своїй команді Джузеппе Россі. Італієць продовжує забивати важливі м’ячі за "Вільяреал". Якраз Россі, замкнувши подачу Бруно Соріано наприкінці гри із "Валенсією", врятував нічию для своєї команди.

Ліонель Мессі

Фантастичну форму набрав Ліонель Мессі. В складі національної збірної він забив переможний гол бразильцям (що дуже сильно оцінили в Аргентині). Мессі створив п’ять із восьми м’ячів, які влетіли у ворота "Альмерії". Аргентинець сам забив тричі та віддав дві передачі на партнерів. Хоча безумовно після третього голу, який підопічні Хосе Авреліо Гая забили у власні ворота, "Альмерія" перестала чинити опір. "Барселона" ж особливо потужно не атакувала, як це може здатися, просто грала у свою гру.

Кріштіану Роналду

Неймовірну роботу вдалося виконати Жозе Моурінью. За три місяці португалець створив команду, яку зараз розцінюють як серйозного конкурента непереможній "Берселоні" Гвардіоли. Особливо розмаїто заграв при новому тренері Кріштіану Роналду. 15 голів та 4 гольових передачі в 12 матчах Прімери говорять самі за себе. Весь світ уже з нетерпінням чекає дуелі Роналду та Мессі через тиждень на Камп Ноу.

Масуд Шоджаей

Іранці Шоджаей та Некунам продовжують залишатися єдиними легіонерами "Осасуни", що виходять у стартовому складі команди. Так було і в матчі проти хіхонського "Спортінга". Хіхонці надто багато сил залишили у матчі минулого туру проти "Реалу", тому "Осасуна" досить впевнено розібралася із гостями на Рейно де Наварра. Для перемоги памплонцям вистачило лише одного голу, який записав на свій рахунок Шоджаей.

Пабло Освальдо

"Еспаньол" досі не втратив на своєму полі жодного очка. У грі проти "Еркулесу" нарешті знову забив аргентино-італієць Пабло Освальдо. Форвард відзначився дублем ще у першому турі і відтоді не забивав. Окрім забитого голу, Освальдо віддав ще й результативну передачу на Верду. Підопічні Почеттіно завдяки перемозі обійшли у турнірній таблиці "Валенсію" та зайняли четверту сходинку.

Феліпе Кайседо

Здобувши важливу перемогу над "Расінгом", "Леванте" викарабкався із зони вильоту. Два чудових м’ячі у складі "Леванте" записав на свій рахунок Феліпе Кайседо. Таким чином форвард став найкращим бомбардиром команди у цьому сезоні, маючи в своєму активі чотири голи.

Мігель Анхель Лотіна

Ще місяць тому головний тренер "Депортіво" Мігель Анхель Лотіна мав намір залишити команду через безпорадність, проте таки перетерпів кризу. "Депортіво" видав неймовірну серію із чотирьох матчів, під час якої здобув три перемоги. При чому у цих чотирьох поєдинках "Депор" лише раз пропустив. Проте навряд чи варто розслаблятися. Вся боротьба за місце у Прімері ще попереду.

П’єр Вебо

Неймовірно плідний поєдинок провів камерунець у грі проти "Севільї". Вебо часто опинявся на ударній позиції, вдало асистував партнерам. Чого вартий лише його пас п’ятою у першому таймі на вихід Перрейрі! після того, як "Севілья" зрівняла рахунок на 88-ій хвилині, здалося, що все, "Мальорка" втратила перемогу. Проте островитяни одразу ж відповіли своїм забитим голом.  І цілком справедливо, що його на свій рахунок записав саме Вебо.

Кун Агуеро

Агуеро вкотре довів, наскільки він важливий для команди! Із аргентинцем та без нього "Атлетіко" є зовсім іншою командою. Коли Агуеро у формі, та ще й чудово грає Форлан — тримайтесь суперники. У грі проти "Реалу Сосьєдад" Кун двічі забив та віддав гольовий пас на уругвайця. "Атлетіко" знову втрутився у боротьбу за медалі першості.

Ніколас Бертоло

Бертоло забив у третьому поспіль матчі за "Сарагосу". Аргентинець розпочав сезон не дуже вдало, часто не потрапляв до стартового складу команди, проте, схоже, нарешті адаптувався до команди. В дебютному матчі для нового наставника "Сарагоси" Хав’єра Агірре Бертоло вдалося забити чудовий гол. Перехопивши м’яч у голкіпера "Хетафе" Кодіни, Бертоло підробив собі м’яч головою і лівою із метрів сорока вразив пусті ворота.


Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 41810 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Моратті каже, що Бенітес звинуватив тінь Моурінью
"Динамо" готується до "Шерифа" на тренажерах
Ібрагімовіч: Моурінью кричав на мене
Володимир Єзерський: "Зорі" потрібні досвідчені гравці
Товариські матчі: Бразилія обіграла США, Італія поступилася Кот-д’Івуару
Президент "Зорі" вважає, що Суркіс не потрібен українському футболу
Голайдо перейшов до донецького "Металурга"
Сьогодні стартує відбір на ЄВРО-2012. Перший матч відбору - Естонія - Фарери
Трезеге повернеться в Італію, але не в "Ювентус"
Програма каналу "Перший" "Футбольний код". Ефір за 20.12.2010
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024