Чт, 25-04-2024, 06:41
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:13
росія напала на Україну: збірна отримала календар ігор, Шевченко повернеться на поле, 6 мільярдів від бізнесменів (LIVE)

Слава Україні!

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже двадцять третя новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: росія напала на Україну: Вернидуб став чемпіоном, Суркіс та Луческу готуються відроджувати наш футбол

19:30. "Війна перемогла світ": екс-тренер Шахтаря Луїш Каштру знайшов винних у бойових діях в Україні.

18:40. Що буде зі ПФК Львів? Головний тренер Олег Дулуб пролив світло на майбутнє клубу.

17:45. Збірна України дізналась остаточний календар матчів у Лізі націй-2022/23. Перші матчі будуть зіграні вже на початку червня. Також став відомий час початку товариського поєдинку проти Борусії М, який відбудеться вже 11 травня.

17:00. Ахметов, Ярославський та інші бізнесмени, пов'язані з футболом, допомогли Україні у війні з Росією на майже 6 мільярдів.

16:47. Андрій Шевченко зіграє проти збірної Англії! Легенда повернеться на поле заради України.

16:16. Не лише матч з Борусією: збірна України близька до затвердження наступних 3-4 спарингів, у цьому активно допомагає УЄФА. А тим часом аналітик збірної України назвав найпроблемнішу позицію команди і анонсував таємничого дебютанта. Тренерський штаб "дуже тішить один гравець".

15:15. Динамо відзвітувало про зароблені кошти під час благодійного турне. Понад 20 мільйонів. А залишився ще останній матч – на полі швейцарського Базеля.

14:14. Павелко прокоментував рішення УЄФА продовжити ізоляцію росіян на міжнародній арені.

13:13. "Динамо мені нагадує Шахтар, який будував Луческу": Дулуб порівняв виступи грандів у турне. Білоруський тренер Львова приголомшений серією киян. Через ці 20 матчів без поразок у 2022 році він вважає, що команда Луческу була б фаворитом у другому колі УПЛ 2021/22. До слова, Львів хотів підписати форварда Динамо, який феєрить під час благодійного турне.

12:12. "Під обстрілами проїхав пів міста велосипедом": загибель тренера у Маріуполі, трансфер в Європу та ненависть до росіян в ексклюзивному інтерв'ю з родичем свідків жахливих подій.

11:11. Хацкевич: Проти російських та білоруських спортсменів треба ще суворіші санкції. Позиція здорової людини, яка тренувала Динамо. Мірчі Луческу ознайомитися обов'язково! Казки про бідолашних спортсменів поза політикою у країнах, де панує тоталітарний нацизм і 99,9% футболістів усе це дуже навіть влаштовує, залиште собі.

10:10. Клоунада продовжується: на росії знову перервали трансляцію матчу Бундесліги. А тим часом їхні земляки-пропагандони пропонують саджати в ГУЛАГ всіх, хто закличе підтримати російський футбол, який з ганьбою викинули є європейської сім'ї. Концтабори і розстріли для своїх же росіян? Схоже, зовсім скоро дочекаються і цього мовчазні футболістики.

09:09. "Виїжджав між мінами, що стирчали з асфальту": відомий журналіст – про те, як вибирався з пекельної Бородянки, де досидів до самого Армагеддону. Там якраз починалося щось за межею добра і зла. У місті не залишилося жодного багатоквартирного будинку, який не постраждав від вибухів чи прямих авіаційних ударів російських асвабадітєлєй.

08:08. Палкін зізнався, від чого залежить майбутнє Шахтаря. Плани амбітні, заяви безкомпромісні. Цілком погоджуємося, що все налагодиться і буде набагато кращим, ніж до цього. Палкін запропонував новий стадіон для першого матчу збірної України після війни. Це місто заслужило таке право своїм героїзмом у боротьбі з рашистами.

2 травня

23:00. Збірна України розпочала збір перед матчем з Шотландією.

22:00. Шахтар близький до отримання прямої путівки в груповий турнір Ліги чемпіонів 2022/23. Треба тільки одного – щоб Вільяреал не виграв ЛЧ.

21:10. "Основне завдання – показати, наскільки сильною є наша держава", – Тарас Степаненко порівняв збірну України зі ЗСУ “Основне завдання – показати, наскільки сильною є наша держава”: Степаненко порівняв збірну України зі ЗСУ .

20:20. УЄФА офіційно дискваліфікував російські клуби і збірні з єврокубків та інших турнірів сезону 2022/23.

19:35. "Російські солдати приїхали в Україну заради сафарі, задля того, щоби знищити націю. Коли вони приїжджали, їм не потрібно було захоплювати міста чи завойовувати територію, вони прийшли, щоб знищити український народ, простих людей – дітей, людей похилого віку, чоловіків, жінок, тих, хто їм траплявся. Вони воюють саме з цивільними, вони не воюють зі ЗСУ", – слова колишнього тренера Динамо Олександра Хацкевича.

19:00. Експрезидент Вереса Олексій Хахльов закликав прибрати з символіки команди літеру "V".

18:25. Валерій Бондар обіцяє, що Україна вийде на ЧС-2022.

17:50. Доля нового сезону УПЛ може бути вирішена вже цього тижня. Керівники клубів мають варіанти. Потрібна лише одна умова – перемога України над окупантами!

17:10. Сам Роберто Де Дзербі сказав, що вчора, можливо, був його останній день як тренера Шахтаря.

16:15. "Було емоційне прощання. Усе залежить від багатьох факторів. Можна сказати, що Де Дзербі разом із помічниками на 50 відсотків уже попрощався з командою, адже прогнозувати події далі ніхто не може. Вони зробили все що могли і допомогли команді в тяжкий час. Звісно, ми всі сподіваємось, що в майбутньому буде і чемпіонат, і Ліга чемпіонів, а Роберто буде разом із командою": хавбек Шахтаря Тарас Степаненко – про виліт до табору збірної України і перспективи "гірників".

15:20. Президент УЄФА Александер Чеферін переконаний, що футбол є хорошим інструментом для допомоги українцям, які постраждали від війни.

14:47. Головний тренер клубу Першої ліги опинився у скрутній ситуації – не встиг виїхати з міста, де тривають запеклі бої.

14:10. Шахтар припинив виплати для усіх гравців команди – асистента Де Дзербі неправильно зрозуміли.

12:26. Виконком Української асоціації футболу ухвалив рішення щодо долі сезону 2021/22 Української Прем'єр-ліги.

11:49. Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував акцію "гірників" перед грою з Хайдуком на підтримку "Азовсталі".

10:45. Італійський голкіпер, який воював з окупантами, покинув Україну – нещодавно його поранили.

10:28. "Зараз немає ні Шахтаря, ні Динамо – є Україна": Зінченко взяв участь у кіберспортивному турнірі, зігравши за киян.

10:05. "Вони тримають стіну, яка не падає": Срна присвятив матч Шахтаря з Хайдуком героям з "Азовсталі".

9:40. Денисов ефектно знищив Тимощука за святкування чемпіонства "першості водокачки".

9:00. Іменитий одноклубник Миколенка пригадав себе у статусі біженця – війна в Україні нагадала дитячий кошмар.

8:30. "Мій кожен день починається та закінчується читанням новин": Бурда – про життя після початку війни.

1 травня

22:30. Момент настав. Збірна України вже вирушила до Словенії Збірна України вилетіла у Словенію на збори , де буде готуватися до матчів кваліфікації на ЧС-2022.

У Бородянці провели перший футбольний матч після звільнення від окупантів. Звісно, не обійшлося без Алієва, який навіть забив гол.

20:40. Захисник Динамо Микита Бурда розповів, у якій атмосфері проходять благодійні матчі киян в Європі.

19:15. Колишній нападник Дніпра Нікола Калініч збирав гроші для України, спілкуючись з уболівальниками під час матчу Шахтаря.

18:50. Шахтар завершив благодійне турне, врятувавшись від поразки проти Хайдука. За хорватів дебютував голкіпер збірної України, травма Мудрика, Ракицький – капітан.

17:19. Одноклубник Миколенка Асмір Беговіч – про напад росіян на Україну: "Вони хочуть воювати за те, що з самого початку не було їхнім".

16:20. Пітерський Зеніт передасть Ракицькому золоті медалі "чемпіонату водокачки" Зеніт передасть Ракицькому золоті медалі “чемпіонату водокачки” .

15:45. Евертон – Челсі: Миколенко вшосте поспіль виходить Евертон – Челсі: Миколенко вшосте поспіль виходить у стартовому складі на матч за виживання у стартовому складі на матч за виживання. Захисник збірної України однією ногою вилітає у нижчий дивізіон, якщо не брати очки. Лемпард повинен перемагати свій колишній клуб, де став легендою.

15:35. Хайдук – Шахтар: онлайн-трансляція благодійного матчу (відео) Хайдук – Шахтар: онлайн-трансляція благодійного матчу , який підсумовує європейське турне заради України. Далі пауза на підготовку гравців з національною командою.

15:15. Ну, а в одного персонажа, який мовчанкою підтримує війну на його батьківщині, все без змін. Колишній капітан збірної України тішиться з чемпіонства у країні, яка радісно вбиває його земляків. Трофей порожнього значення. Душа також порожня.

14:44. Яремчук: На стадіоні Бенфіки вже можна зробити новий сектор для українців. Українським діткам, яких російські нацисти змусили тікати з домівок, допомагають кілька гравців Бенфіки. Зокрема, футболіст, який виступав у російській команді.

14:14. Маркевич тверезо оцінив шанси збірної України на прохід Шотландії. Колишній фіналіст Ліги Європи вказав на слабке місце "синьо-жовтих".

13:13. Легія пропустила рідкісний гол з кутового. Орендований динамівець Вербіч і універсал збірної України Харатін (солідно зіграв у центрі захисту) не врятували від поразки, хоча українець став одним з найкращих.

12:12. "Слава Україні!": Зінченко зіграв матч АПЛ в особливих бутсах. Гравці Ман Сіті та Лідса підтримали зворушливу акцію.

11:11. Андрієвський хоче, щоб наш футбол був, жив та розвивався, але зараз складно про це говорити. Динамо відчуло незабутній емоції під час турне Європою заради підтримки українських біженців: "Ставлення дуже тепле, що стало несподіванкою для нас. Приємно було бачити багато людей у ​​Німеччині, Польщі та Клужі. Усі кричали "Слава Україні", важко було дивитись на це без сліз".

10:10. "Ми дізналися, що таке пекло, росіяни переплюнули самі себе": віце-президент Маріуполя – про жахи в рідному місті. Абсолютно звіряча злоба російських вбивць до мирних людей Донбасу не має аналогів, переконаний очевидець тих подій.

09:09. Бущан: Мені байдуже, як завершився сезон. Воротар Динамо не страждає формально другим місцем в УПЛ 2021/22, а переймається зовсім іншими речами.

08:08. "Це просто справа часу": Кривцов переконаний у перемозі України у війні з росіянами. Армія путінських нацистів вдруге зруйнувала життя і вигнали з рідного дому гравців донецького клубу. Також Кривцов відверто висловився щодо "втечі" легіонерів Шахтаря. Центрбек збірної України спробував пояснити їхню мотивацію.

30 квітня

23:00. Андрій Ярмоленко передав машину швидкої допомоги та гуманітарку до Чернігова.

22:30. Давід Нерес домовився про перехід у Бенфіку. Шахтар заробить на перепродажі бразильця.

21:45. Андрій Лунін став чемпіоном Іспанії з Реалом і вийшов на святкування з українським прапором.

21:00. Андрій Павелко заявив, що є варіант початку нового сезону УПЛ на заході України.

19:55. Зірка Ворскли приєднався до Лебеденка у клубі Сегунди.

18:40. Владислав Ванат присвятив ЗСУ свої голи за Динамо в благодійних матчах.

17:20. Українці з Динамо та Шахтаря не зможуть перебратись в Європу. Вони підписали папери, що повернуться в Україну. До кінця воєнного стану вони не зможуть нікуди перейти.

16:10. "Чутки про нашу смерть трохи перебільшені": Санін назвав головну умову “Чутки про нашу смерть трохи перебільшені”: Санін назвав головну умову існування Маріуполя існування Маріуполя.

15:20. Шахтар випустить власну колекцію NFT на підтримку постраждалих від війни в Україні.

14:40. Чернігів вперше з початку війни провів тренування на власному стадіоні – ностальгійні фото.

14:05. Металіст визначився зі своїм майбутнім – війна не вплинула на плани підвищення у класі.

13:30. "Російські солдати – це нелюди. Про них можу говорити лише нецензурно. Ці нелюди приїхали до нас з аулів. Вони там сиділи голодні, без роботи. Тепер їм пообіцяли зарплату у 200-300 доларів, і вони прийшли вбивати українців, громити їхні будинки. Вони у житті не бачили, як живуть нормальні люди. Вони стали мародерами, які крадуть унітази, спортивні костюми та інше", – зазначає головний тренер Миная Володимир Шаран.

13:10. Превентивний удар по футболу окупантів: найближчим часом росіяни чекають на чергове відсторонення від УЄФА.

12:30. Власник Манчестер Сіті допомагає росіянам обходити санкції, під які вони потрапили через війну в Україні.

12:12. Італійський клуб готується запропонувати за Довбика 15 млн євро – форвард збірної України може замінити чемпіона Європи.

11:40. "Заручник – це коли пов'язано зі смертю": легенда Динамо розніс Ордеця, який досі залишається в Росії.

11:20. Шахтар продовжує платити зарплату бразильцям – раніше "гірники" начебто призупинили контракти з усіма гравцями. Схоже, керівництву доведеться пояснювати ситуацію.

10:58. Відомий журналіст Ігор Циганик спрогнозував перспективи вітчизняного футболу після завершення війни. Є надія, що клуби не перестануть існувати.

10:43. Позитивний меседж від полтавської Ворскли у соціальних мережах. Ми усі цього з нетерпінням чекаємо!

10:05. Ще один футболіст залишив український чемпіонат через війну. Колос відпустив зіркового хавбека у чемпіонат Азербайджану.

9:30. "Можемо грати в Польщі": тренер Шахтаря допустив можливість виступів “Можемо грати в Польщі”: тренер Шахтаря допустив можливість виступів у сусідній державі у сусідній державі.

9:00. Легендарний український тренер Мирон Маркевич різко виступив, Маркевич наїхав на Луческу через слова на захист російських спортсменів, проти головного тренера Динамо Мірчі Луческу через його контраверсійні заяви щодо війни.

Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4198 | Додав: adminA | Теги: Шевченко повернеться на поле, росія напала на Україну: збірна отр, 6 мільярдів від бізнесменів (LIVE)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Вінченцо Пінколіні повертається до київського "Динамо"
БАТЕ зіграє проти "Динамо" без основного воротаря
Лео Бенхакер: Англійські гранди - акули футболу
"Манчестер Юнайтед" придбав учасника чемпіонату світу серед бездомних
Серія А не для Гвардіоли, впевнений Раньєрі
Фатіха Теріма в "Динамо" не буде, а Газзаєву запропонували очолити сочинську "Перлину"
ВІДЕО онлайн програми каналу 2+2 ПРО ФУТБОЛ за 20.12.2010
IFFHS: Українська Прем'єр-ліга серед ТОП-10 чемпіонатів світу
Снейдер став гравцем року в Нідерландах
"Реал" має намір придбати Джеррарда
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024