Пт, 29-03-2024, 13:09
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:47
Ребров: "Фіорентина" такі матчі, як з "Динамо", грає щотижня

Наставник "Динамо" Сергій Ребров поділився очікуваннями від майбутнього матчу-відповіді проти "Фіорентини" у 1/4 фіналу Ліги Європи.

"Дуже непросто виступати через два або через три дні впродовж двох останніх місяців. Всі говорять, що це нормальний графік. Я згоден, але психологічне навантаження на футболістів досить велике, а кадровий потенціал у нас обмежений. Втім, ми не скаржимося, таких складних тижнів у нас вистачало і раніше, і вони ще попереду.

Обирати між чемпіонатом України і Лігою Європи ми не будемо. У команді всі дуже раді, що вдалося так далеко пройти в Лізі Європи, а апетит, як ви знаєте, приходить під час їжі. Хлопці чудово розуміють, що у нас є хороший шанс поборотися за всі три трофеї, і вони повні сил і бажання надалі успішно виступати у всіх турнірах.

Так, у нас немає довгої лави запасних, зараз, з урахуванням травм Велозу і Мбокані, ми обходимося обоймою з 12-13-ти польових гравців. З цим доводиться миритися, але припиняти боротьбу ніхто не збирається. Я радий, що гравці терплять, стараються, віддаються на полі. Звичайно, при такому щільному графіку якісь спади неминучі, але в таких ситуаціях важливий характер.

В домашніх зустрічах з "Евертоном" і "Фіорентиною" команда виконала приблизно ідентичний обсяг бігової роботи. Інше питання, що у першій грі проглядалося набагато більше контратак, а в другій їх було недостатньо. Але якщо брати компактність оборони, то цей елемент був на рівні. Після перерви італійці практично нічого не створили біля наших воріт.

Зрозумійте, гру будь-якого колективу потрібно оцінювати не тільки за її атакувальним потенціалом, по шаленому і відкритому футболу. Бувають різні матчі.

Давайте не будемо забувати, що ми протистояли команді, у якої такі зустрічі, як з "Динамо", бувають щотижня. Так що досвіду подолання пресингу "Фіорентині" не позичати...

Так, склад у нашого суперника був експериментальним, але у "фіалок" стільки футболістів, що можна запросто поміняти всіх 11 виконавців - структура гри залишається колишньою. Очевидно одне: головним завданням команди на сьогоднішній день є успішний виступ у Лізі Європи", - сказав Ребров.

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4881 | Додав: adminA | Теги: Ребров: Фіорентина такі матчі, грає щотижня, як з Динамо
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Матеус - футболіст "Дніпра". Офіційно!
Анчелотті:Модріч - хороший гравець, але нам він не потрібен
Люнгберг повертається на Туманний Альбіон
"Хоффенхайм" продав Айхнера "Кельну"
Дель Нері: Буффон не продається
Анелька: Я б не залишився у збірній Франції після Мундіалю у ПАР
Каннаваро: Наше покоління було кращим
УЄФА відкрила справи щодо "Жиліни" і "Спартака"
"Металіст" обіграв "Дебрецен" і вийшов у плей-оф Ліги Європи. ВІДЕО
"Шальке" здолав "Майнц". ВІДЕО
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024