Чт, 25-04-2024, 03:11
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


15:55
Матчі суботи.УПЛ. 17 тур. Анонс. ФОТО

"Карпати" відкриють сьогодні стадіон в Одесі.

"Таврія" - "Волинь"

19.11.2011. 13:30. Сімферополь, стадіон "Локомотив". Телетрансляція: канал "Футбол". Текстова онлайн трансляція: "ФУТБОЛ 24".

Дискваліфікованих немає.


Травмовані: Єзерський - Карковський, Стєвіч ("Волинь")

Настали часи великих перемін у Сімферополі. З "Таврії" намагаються зробити топ-клуб і чекати на настання зими ніхто в Криму не збирається: речі багатьом футболістам, які були іконами команди, зібрали і виставили за двері. В той же час футболісти, які залишились в колективі, бояться за своє майбутнє - їм потрібно в кожному матчі, що залишились, демонструвати не просто волю до перемоги, а й результат, інакше контракт розірвуть і "до побачення". Так що з мотивацією все буде гаразд у підопічних Альтмана.

Зрештою, лучан цим не залякаєш. "Волинь" - команда з характером і битись за себе футболісти будуть неабияк. Філонити Кварцяний не дасть нікому.

До слова, останні два тижні перерви в чемпіонаті команди заповнили міні-зборами в Криму. Як вони підготувались до матчу - перевіримо вже сьогодні. Єдине "але" - є загроза, що поєдинок не видасться бойовим, оскільки гра починається надто рано. Переважно о такій порі суперники не видають в Україні надрезультативних ігор.

Дев'ять матчів провели між собою опоненти в Криму: 5 разів перемагали господарі, 2 рази тріумфувала "Волинь", стільки ж команди грали внічию (з них - останні три матчі).


"Шахтар" - "Металург"

19.11.2011. 16:00. Донецьк, стадіон "Донбас Арена". Телетрансляція на "Першому Національному" та на каналі "Футбол". Текстова онлайн трансляція: "ФУТБОЛ 24".

Дискваліфікованих немає.


Травмовані: Срна, Едуардо (не повернулись із збірної), Чигринський - Годін

Тільки двічі у історії взаємостосунків команд "металурги" в рамках чемпіонату відбирали очки у "Шахтаря". Переломним став сезон 2009/2010, коли на той час ще колектив Костова, завдав поразки "гірникам" в півфіналі Кубка України. Від того часу донецького дербі очікують з величезним інтересом, однак, як і раніше, "помаранчево-чорні" перемагають противника без проблем.

Але нині у команди П'ятенка є шанс зачепитися бодай за один пункт. По-перше, "Металург" демонструє останнім часом змістовний футбол. По-друге, "Шахтар" завжди погано грає після паузи в чемпіонаті на матчі збірних. Ну і по-третє, чемпіони гратимуть без Срни. Тільки бери і користайся цим.


"Дніпро" - "Кривбас"

19.11.2011. 17:30. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро-Арена". Телетрансляція на каналі "2+2". Текстова онлайн трансляція: "ФУТБОЛ 24".

Дискваліфіковані: Зозуля, Денісов − Лисицький, Бартуловіч, Лобжанідзе


Травмовані: Стрініч - Даниловський, Іващенко, Канкава

Відмінна можливість є у дніпропетровців здобути шосту поспіль перемогу в Прем'єр-лізі. І річ не в тім, що "Кривбас" є зручним суперником для дніпрян. Просто надто вже великі кадрові проблеми існують у криворіжців перед цією грою.

Рамоса може хвилювати тільки фізичний і моральний стан свого лідера Коноплянки, який провів феноменальний поєдинок проти збірної Німеччини, а також відіграв зустріч з австрійцями. Очевидно, Євген вже наївся футболу і йому потрібно дещо перепочити. Ким Хуанде відважиться замінити Коно і чи дасть йому іспанець перепочинок взагалі?


"Чорноморець" - "Карпати"

19.11.2011. 17:30. Дніпропетровськ, стадіон "Чорноморець". Телетрансляція на каналі "Футбол". Текстова онлайн трансляція: "ФУТБОЛ 24".

Дискваліфікованих немає.


Травмовані: Бурдужан - Авелар, Зеньов

Ще одну шикарну арену отримає Україна. Красивий стадіон "Чорноморець" буде нині відкрито в Південній Пальмірі і нема жодних сумнівів, що на поєдинку буде аншлаг. Цікаво, що допоможуть "морякам" відкрити нову арену їхні принципові супротивнки - "Карпати". До речі, цікаво, що для карпатівця Артема Федецького за якийсь тиждень це вже буде третя арена, у відкритті якої він візьме участь після матчів за збірну на "Олімпійському" та "Арені Львів".

Взагалі, відкриття нових стадіонів зазвичай погано завершуються для команди-господаря ("Дніпро" програв перший матч на "Дніпро-Арені", "Металіст" поступився "Оболоні" у першій грі після реконструкції однойменного ОСК). Як-то буде сьогодні?..








Категорія: Футбольні світлини | Переглядів: 41145 | Додав: adminA | Теги: анонс, УПЛ. 17 тур
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Манчестер Юнайтед" та "Ліверпуль" зацікавлені у трансфері Ешлі Янга. ВІДЕО
"Ньюкасл" знайшов нового наставника у третьому дивізіоні Англії
Ярославський про Девіча: Я не терпітиму шантажу
Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна істотно скоротила відрив від Росії та Португалії
Сьогодні перемога "Інтера" — радість для "Мілану"
Павлов у "Ворсклі" ще на п'ять років
Девіч - наш гравець і взимку, і влітку, і восени, запевняє Ярославський
Аргентинські папараці зазняли Мессі з його подругою. ФОТО
Муту образив керівництво "Фіорентини"
Суркіс каже, що "Динамо-2" очолить Гусін, дубль - Хацкевич, а головну команду - Сьомін або Лужний
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024