Сб, 27-07-2024, 11:37
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:12
Кривбас здобув вольову перемогу над Чорноморцем та зрівнявся за очками з Динамо

Матч Динамо – Полісся відбудеться сьогодні, 21 квітня, на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського. Стартовий свисток пролунає о 18:00 за київським часом. Дивитися гру онлайн можна на ютуб-каналі FootballHub, а також на телеканалі 2+2. Гру розсудить Володимир Новохатній.

Надійний букмекер FAVBET пропонує вигідні коефіцієнти на цю подію.

Динамо під керівництвом Олександра Шовковського досі не знає поразок, вигравши 11 матчів з 13-ти. Коуч киян взявся до роботи одразу після програшного Класичного, коли пішов Мірча Луческу – і до наступної зустрічі з Шахтарем команда не має права на осічку. Навіть на нічию. Поки що між грандами тільки чотири очки, а значить чемпіонська інтрига жива.

"Біло-синім" треба за будь-яку ціну перемагати Полісся. Восени цей поєдинок мав статус центрального, адже житомиряни йшли вгору по таблиці – під кінець першого кола вони увірвались до топ-3. Тоді все завершилось перемогою новачка УПЛ з рахунком 3:2.

Зараз про такі результати поліщуки навіть мріяти не можуть. Їхня безвиграшна серія в якусь мить досягла 9-ти матчів з п'ятьма поразками поспіль. Юрій Калітвінцев заплатив за це роботою, а на його місце прийшов Сергій Шищенко – під його керівництвом вдалося перемогти Минай і Колос. Новий тренер був у захваті й говорив про атакувальний футбол..

Втім, насправді нічого ефектного не сталося. На Закарпатті житомиряни ледь не зіграли внічию після 0:3 на середину другого тайму, а звитяга над ковалівцями виявилась мінімальною – а по грі все досить банально й просто. Говорити про якийсь ренесанс зарано. У Полісся просто завершилась регресія до середнього.

Але і цього може вистачити для успіху. ЛНЗ поставив досить дірявий автобус, а Верес сів у середній блок і активно заважав центрхавам – так і здобули нічию. Динамо має властивість зрідка вимикатись із гри, плюс не завжди вдається ідеально працювати з точки зору горизонтального футболу. Крім того, колектив надзвичайно сильно залежить від форми Ваната, Шапаренка, Буяльського та Ярмоленка – якщо хтось із цієї четвірки випадає (зі складу чи з гри), то починаються проблеми.

Зараз у лідерів все в порядку, та і загалом Динамо демонструє готовність перемагати за несприятливого тактичного малюнку. Наприклад, з Ворсклою все починалося дуже погано через тактичні експерименти, але їх виправили – а потім перейшли на вертикальний футбол, що вилилось у 5:1. А перед цим вдалося забити двічі суто на класі.

Підопічних Олександра Шовковського важко загнати у глухий кут, тож фаворит у зустрічі очевидний. Тим не менш, в УПЛ можливі будь-які повороти – і це факт, а не красиві слова. У цьому плані наш чемпіонат навіть кращий за АПЛ.

Кадрова ситуація

Травмовані: Макуана, Будківський (Полісся)

Дискваліфіковані: Волошин (Динамо)

Орієнтовні склади на матч Динамо – Полісся

Динамо: Бущан – Тимчик, Попов, Михавко, Дубінчак – Бражко – Ярмоленко, Буяльський, Шапаренко, Кабаєв – Ванат

Полісся: Бойко – Тейлор, Чоботенко, Кравець, Михайліченко – Танковський, Таллес Кошта – Козак, Грицук, Назаренко – Луїфер

Прогноз букмекерів

Надійний букмекер FAVBET вважає Динамо безумовним фаворитом матчу УПЛ. На перемогу підопічних Олександра Шовковського дають 1.40, а на тріумф Полісся – аж 8.70. Нічия була оцінена коефіцієнтом 5.00.

Фахівці очікують на хорошу результативність. Тотал більше 2.5 оцінюється коефіцієнтом 1.77, аналогічний тотал менше – 2.16. Гол Владислава Ваната помножить вашу ставку на 1.80, а Луїфера Ернандеса – на 3.50.

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 450 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Сампдорія" націлилась придбати Каналеса
Офіційно: Жажа перейшов в "Трабзонспор"
"Мене здивували скарги англійців у зв'язку з поразкою їх заявки" - Блаттер
"Манчестер Юнайтед" придбав учасника чемпіонату світу серед бездомних
ВІДЕО онлайн матчу 6-го туру Ліги Європи "Карпати"- ПСЖ
Ван Боммель може грати за "Мілан"
"Карпати" знову розгромлені "Боруссією". Львів'яни все ще без набраних очок. ВІДЕО
Бекхем не потрібен "МЮ"
Андрій Шевченко став першим володарем зірки "Патріот футболу України"
Фергюсон: Не маю претензій до команди
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024