Ср, 24-04-2024, 11:27
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:40
Італійська Серія А. 16 тур. Прев'ю
У 16-му турі центральним поєдинком стане протистояння "Ювентуса" з "Лаціо". Обидві команди не проти поборотися за скудето, до того ж у п’яти останніх матчах "Лаціо" не знає гіркоти поразки.

А "Ювентус” узагалі в чемпіонаті востаннє програвав ще у четвертому турі від "Палермо”.

У зустрічах цих команд між собою найпопулярнішим рахунком є 1:1, однак в десяти останніх матчах чотири рази перемогу святкувала "стара синьйора”, на що "Лаціо” відповів двома перемогами.

Якщо ж перемогти все таки вдасться "Ювентусу”, то він зрівняється за кількістю набраних очок із "Лаціо” і буде ділити з ним другу сходинку, а може й першу, щоправда, лише в тому випадку, якщо "россо-неррі” не зуміють на виїзді виграти у "Болоньї”.

Та в це не надто віриться, оскільки в десяти останніх зустрічах між цими командами "Болонья” лише два рази зуміла перемогти і одного разу розписала з "Міланом” нічию. Плани міланцям може хіба що зіпсувати Марко ді Вайо, який чудово дає собі раду на вістрі атаки "Болоньї”.

Спробує перемогти і "Наполі”, яке завітає у Геную на протистояння із "Дженоа”. Хоча у цьому сезоні неаполітанці виглядають дуже сильним колективом, проте з шести ігор із "Дженоа", після того як команди почали грати у серії А, "Наполі” не переміг жодного разу і лише в останній зустрічі зіграв у нульову нічию.

"Палермо” спробує не надто відстати від лідерів і виграти у "Парми”, аби відірватися від команд, у яких, як і у сицилійців — по 23 очки - "Сампдорії”, "Роми” та "Інтера”.

Хоча у цих команд не надто важкі суперники - "Сампдорія” гратиме на виїзді із "Брешією”, яка плентається на дні турнірної таблиці, і за допомогою лідера атак Пацціні спробує залишити її у зоні вильоту.

Хоча "Сампдорія” переважно виграє у "Брешії” і в десяти останніх зустрічах господарі були переможцями лише одного разу, та якщо "Сампа” і перемагала, то з різницею лише в один м’яч.

Ще легше повинно бути "Ромі”, до якої в гості приїде лідер перевернутої турнірної таблиці "Барі”, і якщо римляни, які в останніх трьох матчах не перемагають, не зуміють перемогти і тепер, то це стане справжньою сенсацією. До того ж у "Барі” травмовані ледь не половина гравців основного складу, а зокрема, Масьєлло, Кастільйо, Баррето, Геззаль, Кутузов та Парізі. А от у "Роми” напевне що не гратиме голкіпер Жуліо Сержіо та лівий захисник Йон-Арне Ріісе.

"Інтеру” ж доведеться чекати свого матчу до 22-го грудня, оскільки поєдинок проти "Чезени” перенесли через участь "нерро-адзуррі” у клубному чемпіонаті світу.

Не можна оминути увагою і матч "Удінезе” - "Фіорентина” - середнячків які, однак, показують футбол високої якості. І, звичайно ж, цікаво скільки часу ще зуміє продовжувати свою гольову серію Антоніо ді Натале, який за чотири останні матчі забив вісім голів, причому у двох поєдинках зумів відзначитися хет-триками.

Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 41406 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Дубль Агуеро приніс перемогу "Атлетіко" над "Депортіво". ВІДЕО
Українець більше не буде одноклубником Бекхема
Матеуса представлять сьогодні
Павлов у "Ворсклі" ще на п'ять років
Санта Крус: Я не є гравцем "Лаціо"
Перше коло другий ігровий день: "Шахтар" стартує без помилок. Інші матчі
Луїш Фігу може стати тренером "Інтера". ВІДЕО
Марчелло Ліппі дебютує на чолі збірної України в матчі проти Франції 7 червня
ПРО ФУТБОЛ по-українськи започатковує прямі онлайн відеотрансляції футбольних матчів. Перша онлайн трансляція: ПСВ - "Металіст"
ЗМІ: Абрамовичі придбають "Копенгаген"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024