Пт, 19-04-2024, 09:13
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


20:55
"Карпати": ФФУ хоче нас знищити, бо ми їй неугодні

"Карпати" оприлюднили заяву, у якій спростовують інформацію про доведення клубу до банкрутства і навмисну невиплату боргів, а також зазначають, що клуб просто хочуть знищити керівники українського футболу.

"Насамперед, і це очевидно, якби у плани керівництва "Карпат" входило свідоме банкрутство клубу, то команду просто не було б заявлено на поточний чемпіонат. Адже навіщо продовжувати витрачати чималі кошти на функціонування величезного механізму під назвою ФК "Карпати", якщо свідомо бажаєш довести його до банкрутства? Клуб, який пройшов процедуру атестації, продовжує виступи у чемпіонаті України.

Ми прагнемо, аби всі зрозуміли одну просту істину, і хочемо більше до цього питання не повертатися: жодної конспірологічної причини невиплат нашим клубом боргів за відомими рішеннями НЕ ІСНУЄ. Надумані борги наш клуб не платить лише через те, що відповідні рішення маріонеткових судів, підконтрольних окремим діячам ФФУ, є злочинними. І якщо навіть припустити, що "Карпати" виконали б ці рішення, цей процес був би нескінченним, з’являлися б все нові й нові справи з метою знищити наш клуб. Однак покірно платити незароблені гроші за незаконними рішеннями і чекати порушення нових надуманих справ проти нашого клубу – це відвертий мазохізм і це не наш шлях. Тут також варто вкотре наголосити, що за всіма рішеннями Арбітражного суду, який став на користь позивачів (а таких рішень було два), ФК "Карпати", попри незгоду з ними по суті, справно сплатив боргові зобов’язання, адже шанує і поважає неупередженість Лозанського суду.

І проблема зовсім не у загальній сумі цих штрафів, як це теж намагаються нав’язати громадськості наші опоненти. Ця сума, за великим рахунком, некритична для бюджету клубу, однак ми радше інвестуємо ці кошти у розвиток дитячого футболу чи спрямуємо їх на допомогу українським патріотам, які воюють за нашу землю у зоні АТО, аніж віддамо у брудні руки пройдисвітів.

Нині наш клуб володіє інформацією, що дехто зі стін Будинку Футболу всерйоз розраховує на те, що ми не витримаємо тиск у вигляді позбавлення турнірних очок і на знак протесту "Карпати" припинять боротьбу у чемпіонаті. Так от, якщо хтось думає, що нас залякають зняттям очок і наш клуб буде зніматися з чемпіонату, то він глибоко помиляється.

Ми відкрито і публічно протестуємо проти системи, проти корупції, проти подвійних стандартів, називаємо речі своїми іменами, і за це система хоче нас ліквідувати, бо ми їй неугодні. Проти нас ведеться системна дисциплінарна, фінансова та інформаційна війна, тобто йде планомірне цькування клубу всіма наявними методами. І знищити, по суті, намагаються не лише першу команду "Карпат", а й понад тисячу дітей, які займаються у карпатівській школі, академії та філіях, десятки збірників України різних вікових категорій (а школа "Карпат", нагадаємо, входить до трійки кращих в Україні), юніорську та молодіжну команди, клубну інфраструктуру, в яку були вкладені чималі кошти. Зрештою, вбити надії та любов сотень тисяч вболівальників "Карпат", - йдеться у заяві.

Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4885 | Додав: adminA | Теги: бо ми їй неугодні, Карпати: ФФУ хоче нас знищити
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Ювентус" - "Лаціо" - 2:1: Красива перемога Красіча. ВІДЕО
Новорічний ролик від гравців "Вільяреалу". ВІДЕО
Моратті каже, що Бенітес звинуватив тінь Моурінью
Стеценко: Ми не вимагатимемо від Рамоса в перший же сезон потрапити в Лігу чемпіонів
"Динамо" готується до "Шерифа" на тренажерах
Луганська "Зоря" зіграє з "Шахтарем"
Сьогодні стартує відбір на ЄВРО-2012. Перший матч відбору - Естонія - Фарери
Гендир "Кривбасу": Повністю довіряємо тренерському штабу
Шевченко: Газзаєв - великий тренер
Володимир Єзерський: "Зорі" потрібні досвідчені гравці
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024