Пт, 29-03-2024, 09:46
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:51
Заочне протистояння "Тоттенхема" з "Челсі". Анонс 24 туру АПЛ

Одразу два поєдинки 24-го туру Англійської Прем’єр-Ліги можна назвати центральними. Особливо цікавим обіцяє стати протистояння "Ньюкасл" - "Тоттенхем".

"Шпори” претендують якщо й не на чемпіонство, то, принаймні, на місце у Лізі Чемпіонів. Що ж до "сорок”, то з приходом у команду Алана Пардью, попри всю критику, команда помітно додала в ігровому плані.

До речі, ці команди зустрічалися зовсім недавно — 28 грудня. Тоді "Тоттенхем” у себе вдома переміг — 2:0, тож тепер "Ньюкасл” матиме можливість зробити камбек. І якщо комусь може здатися, що лондонці зараз набагато сильніші, то про принциповість цих протистоянь свідчить статистика: в останніх десяти зустрічах "Тоттенхем” з "Ньюкаслом” жодного разу не розійшлися миром, а за кількістю перемог "Ньюкасл” дещо випереджає майбутніх опонентів — 6 на 4.

Щоправда, підійдуть до цього поєдинку команди не у повних бойових складах. "Ньюкаслу” не зможуть допомогти півзахисник Хатем Бен Арфа та захисник Раян Тейлор. Дещо гірша ситуація у "Тоттенхемі”, за "шпор” не зможуть зіграти гравці середньої лінії Джеймі О’Хара з Томом Хаддлстоуном та оборонці Ледлі Кінг і Джонатан Вудгейт.

Та навіть без них "Тоттенхему” доведеться постаратися перемогти, якщо він має намір обійти "Челсі” у турнірній таблиці, який може втратити очки у боротьбі з дуже непростим суперником.

Саме поєдинок "Болтон” - "Челсі” стане матчем туру №2. Ці команди розділяє вісім очок і три позиції у турнірній таблиці. Що це протистояння буде непростим свідчить хоча б те, що у останній їхній очній зустрічі команда Анчелотті перемогла лише завдяки одному голу. Однак є аргументи і на користь "пенсіонерів”: в останніх десяти поєдинках з "Болтоном” вони перемагали вісім разів і двічі було зафіксовано нічию — останню у травні 2008 року.

Невідомо, чи господарі спробують грати від захисту у цьому матчі. І справа не в тому, що гратимуть вони вдома, а тому що не допоможуть їм захисники Стейнссон, О’Брайен та Самюель. Проблеми у "Болтона” будуть і в середній лінії — у матчі з "Челсі” отримають вимушений відпочинок Гарднер, Девіс та Холден. А от у лондонців відсутність Алекса, Бенаюна та Жиркова важко назвати серйозною втратою.

У інших трьох претендентів на чемпіонство суперники досить таки прохідні. Можна сказати навіть, що найбільше не пощастило "МЮ”, якому буде протистояти "Бірмінгем”, що йде... 14-им у турнірці.

"МанСіті” зіграє в гостях із "Астон Віллою” (17 місце), а "Арсенал” прийматиме "Віган”, (19).

Хоча, повертаючись до підопічних Алекса Фергюсона, то ігри із "Бірмінгемом” їм завжди даються непросто. Принаймні два останні поєдинки "манкуніанці” грали з ним унічию. Щоправда, було це на виїзді, а от у Манчестері господарі, хоча й не надто переконливо, проте в останні декілька років перемагають.

Та й, здавалося б, що може протиставити "Віган” "Арсеналу”. Але в останній зустрічі між ними в грудні минулого року таки протиставив — забив у ворота "канонірів” два м’ячі і ті повинні були задовольнитися нічиєю.

А от "Астон Вілла” не надто складний суперник для "МанСіті”, який неабияк розігрався в останніх матчах. Та й гра проти цієї команди 28 грудня у першому колі АПЛ стала для "міщан” легкою прогулянкою — 4:0

Ще один поєдинок, який не можна оминути увагою - "Вулверхемптон” - "Ліверпуль”. Як не дивно, команди знаходяться недалеко одна від одної і зовсім не у вищій частині турнірної таблиці. "Вовки” лише на п’ять очок відстають від мерсисайдців. І хоча "Ліверпуль” може й вважається сильнішою командою, проте поєдинки з "Вулверхемптоном” йому завжди даються непросто. В останніх десяти очних зустрічах ”Ліверпуль” перемагав чотири рази проти трьох звитяг "Вулверхемптона”, остання з яких сталася у першому колі сезону, що триває. Тепер підопічні Кенні Дагліша спробують реабілітуватися за цю поразку, однак "Ліверпуль” вже звик останнім часом неприємно дивувати.

Цікавим мав би стати також і поєдинок "Блекпул” - "Сандерленд”, адже їхні позиції у турнірній таблиці — 10 та 6, а також відрив у набраних пунктах — 6, обіцяють безкомпромісну боротьбу.

Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 41004 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Гендир "Кривбасу": Повністю довіряємо тренерському штабу
Луческу хоче зіграти із "Зенітом"
Луїш Фігу може стати тренером "Інтера". ВІДЕО
Новим наставником "Севастополя", ймовірно, стане екс-тренер "Зеніта"
Форвард "Інтера" потрапив у сферу інтересів донецького "Шахтаря"
Мхітарян: Рівень "Браги" нас не цікавить
Італійська Серія А. 16 тур. Прев'ю
Визначилися всі учасники 1/8 фіналу ЛЧ, а також команди, які "вилитілі" до Ліги Європи
"Динамо" та "Аякс" не змогли визначити сильнішого у київському матчі
Срна: Приємно, що попалася "Рома"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024