Сб, 20-04-2024, 15:05
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:08
"Дніпро" - "Металіст". Перед матчем

Один з центральних поєдинків 26-го туру УПЛ очима журналістів сайту "ФУТБОЛ 24".

"Дніпро" - "Металіст"

09. 04. 2012. 19:00. Дніпропетровськ. Стадіон "Дніпро Арена". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Юрій Басенко:

"Металіст" минулого четверга вилетів з Ліги Європи. На домашній арені команда на 99,9% гарантувала собі бронзу і практично втратила шанси на путівку в Лігу чемпіонів. Що може бути для команди Маркевича у Дніпропетровську мотивуючим фактором? Принциповість протистояння - і більше нічого. У будь-якому разі на газон "Дніпро Арени" харків'яни вийдуть повністю розслабленими і спробують з почуттям виконаного обов'язку зіграти у красивий футбол - так, як це вони вміють.

Трохи інша ситуація у "Дніпра". Команда сезон провалила, і ще й до того ж може залишитися без єврокубків на наступний сезон. Очки дніпропетровцям вкрай потрібні. В принципі, так само, які хороша гра у протистоянні із принциповим суперником. Я прогнозую бойову нічию - таку, яку ми бачили у кількох матчах попередніх сезонів.

Юрій Шутка:

Ще одна цікава та принципова зустріч чекає на українських футбольних вболівальників у 26-му турі УПЛ. Харківська команда у цьому матчі може достроково забезпечити собі чергову "бронзу" чемпіонату. Для цього їм буде достатньо нічиєї із дніпропетровським "Дніпром". Але можна не сумніватися у тому, що Мирон Маркевич налаштовуватиме своїх підопічних лише на перемогу, тим більше у матчі проти традиційного суперника. Ще одна перевага "Металіста" у тому, що вони цього тижня завершили боротьбу за Кубок Ліги Європи, а тому із спокійною душею можуть зосередитися на внутрішній першості.

"Дніпро"в останніх матчах показує хороший футбол, і цілком можливо, нічим не

поступатиметься "Металісту" у сьогоднішньому матчі. Команда Рамоса також володіє низкою прекрасних виконавців, які за своїми даними не гірші, ніж технічні аргентинці "вічно бронзових". Загалом же, на нас чекає цікава зустріч сильних суперників. Це протистояння, яке має стати красивим завершенням напруженого 26-го туру вітчизняного чемпіонату.

Андрій Холявка:

"Металісту" втрачати і вигравати вже нічого. Тож Мирон Маркевич пожене хлопців на битву. Проти кого ще битися, як не проти "Дніпра"? Другий варіант - Маркевич кине у бій "банькових", щоб вони показали свій потенціал. Однак цей варіант, на мою думку, менш імовірний.

Ярослав Семків:

У виїзному матчі проти принципового суперника підопічні Маркевича, попри відсутність якихось турнірних завдань, безумовно гратимуть на перемогу. У внутрішньому чемпіонаті колектив з першої столиці України не може перемогти вже в двох матчах поспіль. Плюс нещодавно команда вилетіла з Ліги Європи. Тому вікторія над гідним суперником стане хорошою реабілітацією для "жовто-синіх". Додаткової мотивації "металістам" сьогодні додаватиме і той факт, що в разі успіху Девіч і компація достроково гарантують собі вже звичні бронзові медалі першості.

Дещо складнішим є становище підопічних Хуанде Рамоса. Колектив все ще ризикує пропустити наступний євросезон. Впритул до дніпропетровців підібрались "Таврія" та донецький "Металург" в яких, нагадаємо, ще гра в запасі. А київські "каноніри" після перемоги в столичному дербі і взагалі обійшли "блакитно-білих". Тому "Дніпро" в останніх турах не повинен втрачати залікових балів, адже з кожною грою напруженість у боротьбі за Лігу Європи тільки зростатиме.

Поєдинок на "Дніпро Арені" стане своєрідним тестом на профпридатність Рамоса. Команда не виконала завдань на поточний сезон, тож іспанцю потрібно виправдовувати сподівання босів команди саме у таких дуелях, саме проти такого суперника.

Очікую від майбутньої гри багато боротьби, емоцій та футболу європейського рівня: швидкого, комбінаційного та атакувального. А чим завершиться дуель Рамос-Маркевич, побачимо вже сьогодні в протистоянні на "Дніпро Арені".




Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 41083 | Додав: adminA | Теги: Дніпро - Металіст. Перед матчем
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Захисник "Рейнджерса" Керк Броудфут потребує хірургічного втручання
Перший в році чемпіонат Аргентини виграв "Естудіантес"
ПЛ 6-ий тур: "Металург" Запоріжжя - "Оболонь" Київ
Словацький захисник поповнив склад луганської "Зорі": Лукас Тесак підписав з клубом дворічний контракт
Петров хоче грати в основі
Франк де Бур хоче повернути "Аяксу" азарт
"Дніпро" торгується за Віерінью
Чемпіонат Італії: "Наполі" - "Палермо" - 1:0. ВІДЕО
Прийма: Радий поверненню Чечера
Андрій Ярмоленко отруївся ліками - передозування антибіотиками
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024