Чт, 25-04-2024, 14:16
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


20:26
Динамо знищило Ворсклу та перервало безвиграшну серію в УПЛ

Динамо розгромило Ворсклу (5:0) в матчі 8-го туру УПЛ 2019/20. Звіт про поєдинок читайте на "Футбол 24".

Україна
8 тур
Ворскла
0 : 5
Динамо
17:00 22:09:2019
завершено
 
Віктор Циганков
9’
Артем Шабанов
35’
Карлос Де Пена
37’
Артем Бєсєдін
46’
Карлос Де Пена
83’

Матч та онлайн-трансляція Ворскла – Динамо розпочався о 17:00. У четвер кияни обіграли Мальме в Лізі Європи, перервавши безвиграшну серію тривалістю в 6 поєдинків. Олексій Михайличенко після першої своєї перемоги на чолі Динамо застосував значну ротацію, порівняно з грою проти шведів – тренер змінив одразу півкоманди. Зокрема, з перших хвилин вийшли Бущан, Караваєв, Бурда, Де Пена, Бєсєдін та Гармаш.

Після 6-ти матчів чемпіонату України "біло-сині" набрали 8 очок та посідали 8 місце. Ворскла мала в активі 7 балів після 7-ми турів – це 10 сходинка турнірної таблиці. Лідирує Шахтар, який набрав максимальні 24 очки за підсумками 8-ми турів.

Вже стартова атака гостей могла завершитися взяттям воріт – Шепелєв пробив з меж штрафного майданчика, але удар вийшов несильним, тому Каневцев без проблем забрав м'яч. Ворскла відповіла невдалим виконанням кутового удару у виконанні Скляра. Той же Скляр відверто зірвав атаку динамівців у центрі поля – Можаровський обмежився лише усним попередженням.

На 9-й хвилині Динамо вийшло вперед. Віктор Циганков ударом в дотик замкнув класну подачу Віталія Миколенка, який перед тим ще й ефектно обіграв захисника на своєму фланзі. Другий гол лідера киян в сезоні.

Одразу ж команда Косовського створила і свій момент. Луїзао пробив з меж штрафного, але на шляху м'яча став Микита Бурда. Знову навішував активний Миколенко – Данило Каневцев перервав цю подачу. Голкіпер полтавців ледь не привіз гол у власні ворота, але в останній момент все ж випередив Гармаша, при цьому ще й завдав пошкодження хавбеку Динамо. Ворскла відповіла виходом на ворота Артура – Бущан вчасно вийшов і врятував Динамо.

Спалахнули пристрасті – Луїзао штовхнув Циганкова та на рівному місці отримав жовту картку. Бєсєдін у підкаті скосив Скляра – заслужене попередження. Бурда спробував щастя дальнім ударом, але дуже невдало. А от наступна атака повинна була завершуватись голом – Каневцев знову невдало вибив м'яч, Бєсєдін віддав на Циганкова, який влучив у ногу голкіпера! Вочевидь, саме в цьому епізоді Каневцев отримав травму, через яку змушений був піти з поля. Замість нього вийшов Олександр Ткаченко, який одразу ж врятував команду після удару Циганкова з кількох метрів!

На 35-й хвилині Артем Шабанов після подачі кутового у виконанні Циганкова розстріляв ворота Ворскли. 0:2 – впевнена перевага команди Михайличенка ще в першому таймі, гол + асист для Віктора Циганкова. Тут же гості забили втретє – Карлос Де Пена класним ударом в дальній кут завершив швидку контратаку Динамо. Знову асист в активі Циганкова.

"Біло-сині" могли забивати і четвертий – Ткаченко класно зреагував на удар Бєсєдіна впритул! Шикарний перший тайм видали підопічні Михайличенка – окрім трьох голів, динамівці створили ще декілька хороших нагод. Ворскла на фоні гостей виглядала дуже сумно на всіх ділянках поля, хоча й завершила тайм активніше. Втім, Габелок та Скляр своїми ударами не досягли успіху.

Якщо на другий тайм гравці Ворскли ще мали сподівання на позитивний результат, то вони зникли вже на першій хвилині другого тайму. Господарі вкотре за матч не змогли вийти з оборони, втративши м'яч. Той опинився у Бєсєдіна, який обвідним ударом в дальній кут довів рахунок до непристойного.

Тут же Де Пена міг забивати 5-й – Ткаченко врятував. Микита Бурда отримав травму коліна в єдиноборстві з Васіним та залишив поле на ношах. Прикра новина, адже вже незабаром збірна Україна гратиме вирішальні матчі проти Литви та Португалії... Замість Бурди вийшов Тамаш Кадар.

Після цього гра дещо заспокоїлася, адже інтрига щодо переможця поєдинку зникла остаточно. Лише на 70-й хвилині Ткаченко перевів м'яч на кутовий після удару Сидорчука. В наступній атаці Караваєв вискочив на ворота і міг пробивати, але вирішив віддати на Миколенка і прогадав – засильно. Перед цим полтавці просили пенальті – на їхню думку, Кадар фолив у власному штрафному, але Юрій Можаровський не відреагував.

Куди ж без жовтої для Гармаша? Хавбек незрозуміло для чого зірвав звичайну атаку Ворскли в центрі поля. Зовсім необов'язкове попередження для 19-го номера Динамо. За декілька хвилин він залишив поле, замість Дениса вийшов Фран Соль. Таким чином дует форвардів склали іспанець та Артем Бєсєдін. Соль активно увійшов у гру та завдав двох ударів, але забив не він. Карлос Де Пена ефектно перекинув Ткаченка та оформив дубль. 5:0.

Динамо змогло уникнути повторення клубного антирекорду (5 матчів без перемог в чемпіонаті) та здобуло першу перемогу в УПЛ під керівництвом Олексія Михайличенка. В активі "біло-синіх" 11 очок (5 місце). Востаннє кияни вигравали в чемпіонаті ще 3 серпня у Львова, а сьогодні здобули свою найбільшу перемогу в сезоні 2019/20. Ворскла знову не змогла забити у ворота Динамо та залишилася на 10-й позиції (7 балів).

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4405 | Додав: adminA | Теги: Динамо знищило Ворсклу та перервало
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Огляд суботніх матчів третього туру ПЛ: "Діпро" одноосібно очолив турнірну таблицю
"Барселона" готує для Гвардіоли новий контракт
Серія А. Відеоогляд матчів суботи. ВІДЕО
Німецька мова заважає Юсефу виступати за "Кельн"
Новорічний ролик від гравців "Вільяреалу". ВІДЕО
Чемпіонат Німеччини. "Борусія" Д - "Вердер" 2:0. ВІДЕО
Новим тренером збірної Японії став іспанець Віктор Фернандес
ПСЖ їде на гру з "Карпатами" до Львова резервним складом
Кака і Майкон обміняються містами
Результати 1/8 фіналу кубку Іспанії
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024