Сб, 20-04-2024, 14:44
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


16:23
Динамо – Стремсгодсет: Де Пена вже з центра поля забиває, надто гостинний захист киян, відкритий і брутальний футбол

Динамо громить Стрьомсгодсет (3:0) у черговому спарингу киян на турецьких зборах. Рахунок і огляд матчу читайте на "Футбол 24".

Товариські матчі
Динамо
3 : 0
Стрьомсгодсет
16:00 06:02:2020
завершено
 

Товариський матч 6 лютого 2020

Динамо – Стрьомсгодсет – 3:0

Голи: Де Пена, 42, Миколенко, 74, Сидорчук, 82

Динамо: Бойко (Бущан, 46) – Караваєв (Кендзьора, 67), Романчук (Попов, 67), Сирота (Кадірі, 67), Піваріч (Вербіч, 75) – Мащенко (Цітаішвілі, 46), Андрієвський (Буяльський, 46), Шапаренко (Сидорчук, 67), Де Пена (Миколенко, 67) – Русин (Соль, 46), Сухоручко (Дуелунд, 67)

Це 2-й поєдинок для команди Михайличенка на других турецьких зборах, або 8-й загалом. Напередодні Динамо здобуло найрозгромнішу перемогу в 2020 році. Нинішній суперник формально навіть слабший. Стрьомсгодсет пас задніх в останньому сезоні чемпіонату Норвегії (11-е місце). З цією командою кияни зустрічалися двічі кілька років тому. Ті матчі динамівці виграли, забиваючи по 2 м'ячі. Причому в обох іграх голом відзначався Ярмоленко, який зараз перебуває у Вест Хемі.

Михайличенко спробував зіграти основою з двома легкими нападниками і лише з двома легіонерами (обидва на лівому фланзі). На допомогу Русину відправили 19-річного Сухоручка. Першими моментами команди обмінялися на 11-й хвилині. Де Пена зі штрафного ледь не повторив фокус з вчорашнім голом – поперечина виручила норвежців. У відповідь Динамо дуже легко дозволило Стрьомсгодсету пройти від свого штрафного до чужого. Юних київських центрбеків легко виманили на себе, пішов пас за спину Караваєву. Лише Бойко не дав себе прошити, а Піваріч уже підстрахував на добиванні. Андрієвський красивим обвідним ударом мінімально схибив.

Шедевр Де Пени з центра поля у відеоогляді матчу Динамо – Стрьомсгодсет – 3:0

Де Пена подав на Мащенка. Удар головою у Вадиму не вийшов, хоча позиція була дуже перспективною. Відзначаємо, що атака розпочалася з того, що Романчук майстерно вивів партнерів з-під високого пресингу через стіночку з партнером. Русин скористався помилкою суперника, протиснув його, але програв дуель голкіперу. Андрієвський зі штрафного покотив прямо в руки воротарю. Де Пену все ніяк не полишають мрії про гол з центра поля – надто просто для кіпера. Кумедний епізод стався на 25-й. Суддя впав у "боротьбі" з Андрієвським і норвезьким футболістом. Довелося свистіти спірний м'яч.

Де Пена грубо влетів ззаду в суперника. Норвежці вибухнули гнівом. Це вже не перший подібний епізод грубощів від динамівців. Раніше Романчук двома ногами в'їхав у суперника, ледь не відірвавши ноги разом з м'ячем. Сухоручко також врізав супернику. Якесь заведене Динамо у першому таймі. Данило перехопив пас у центрі, віддав на Русина. Той викотив Де Пені, але удар не вдався. Романчук невдалою передачею привіз блискавичний момент на свої ворота. Зовсім вільний гравець пройшов лівим флангом, однак Бойко врятував двічі поспіль.

Голкіпер Стрьомсгодсета так прийняв пас назад, що ледь не закинув у свої ворота. Лише у підкаті вибив снаряд з самісінької лінії. Де Пена знову закручував з кутового, страж воріт на місці. Андрієвський перший на перехопленні. Миттєвий удар Олександра – вище. Андрієвський дальнім пасом вивів Русина у штрафний. Назарій покотив на Сухоручка, але 19-річний форвард влучив у кіпера. Де Пена на добиванні дав значно вище. І знову ті ж обличчя в атаці Динамо. Далеко не вперше сьогодні Русин розумно зіграв як плеймейкер, покращуючи позицію партнеру, але уругвайський вінгер знову вибрав не найкраще рішення.

Двічі поспіль проривають фланг Караваєва, а Романчук не встигає підстрахувати. Швидкі та доволі технічні футболісти Стрьомсгодсета легко увірвалися у воротарський, де вже підчистив... Шапаренко. Де Пена вирішив виконати стандарт ударом зі своєї половини поля. Новий шедевр таки вдався Карлосу! Другий день поспіль відзначився уругваєць красивим взяттям воріт. Сухоручко під завісу тайму виграв верхову боротьбу, але тут уже страж воріт був на місці.

Після перерви активніше почали вже динамівці, в яких вийшли Соль, Цітаішвілі та Бущан. Шапаренко пробив здалеку. Норвежці відповіли так само невлучно. Цітаішвілі обвідним ударом змусив попотіти воротаря. Мікельссон легко обійшов Піваріча у штрафному і пробив у дальній – щастить киянам. Соль непогано задумував розрізний пас, але Цітаішвілі випередив голкіпер. Караваєв знайшов Де Пену в межах воротарського – схоже, Карлосу простіше з центра поля забити. За 60 хвилин ігрового часу Динамо 16 разів пробивало по воротах (7 – влучно). Тільки поганенька реалізація не дала рахунку стати розгромним. Романчук самовіддано пішов на удар суперника, який пробивав через себе. Це було боляче.

Серія замін у киян. Сидорчук перехопив капітанську пов'язку в Піваріча. Відразу ж пішли дитячі помилки. Бущан невдало віддав, Сидорчук і Кадірі пропустили пас у розріз – стійка. Той же ганський захисник запустив свічу у власному штрафному. Тепер уже поперечка врятувала Динамо. Попов наївно викидається на суперника, Кендзьора і Кадірі не страхують. Бущан рятує після удару зовсім вільного гравця. Піваріч подав кутовий, воротар пролетів повз м'яч, а Миколенко спокійно скинув круглого до сітки. Вербіч вийшов тільки на 75-й – хвилин 8 не могли виправити проблеми з його бутсами на лаві запасних.

Вербіч розганяє атаку, Дуелунд скидає під удар, Цітаішвілі пропускає, а Сидорчук з більярдною точністю доводить справу до розгрому. Цітаішвілі грубо скосив суперника, але відразу попросив вибачення. Завівся Кендзьора, щось пояснюючи обуреним норвежцям. Ця парочка ледь не організувала четверте взяття воріт. Гіо обігрався з Томашем, проте послизнувся і не влучив. Невлучним ударом Стрьомсгодсета зі стандарту та впевненою грою Кадірі в повітрі завершився матч.

Шапаренко все кращий на позиції №8, Дуелунд виграє кастинг

Микола видав дуже гідний матч з точки зору гри у відборі та роботи на своїй половині, в початковій стадії атак. Він опускався дуже глибоко. Сирота і Романчук прогнозовано не дуже комфортно виводили м'яч зі своєї половини поля, після зміни центрбеків було те ж саме. Якщо не через Шапаренка чи Андрієвського, то атаки кияни починали дальніми передачами, найчастіше від голкіпера. Поки в 21-річного хавбека більші шанси закріпитися на глибшій позиції №8, ніж плеймейкера, де Дуелунд справляє цікавіше враження (2 голи, 1 асист). Якщо Міккел уникне травм, мав би стати головним претендентом на позицію під нападниками.

Молодь цікава, але поки не тягне

Романчук і Сирота в обороні, Мащенко і Сухоручко в атаці дуже старалися. Однак іноді було більше бажання, ніж класу. З іншого боку, помилок в обороні вистачало і в Попова з Кадірі (центральна зона другий день поспіль була дуже вже гостинною), тому говорити про невдачу юних центрбеків, для яких це перші місяці роботи з головною командою, трохи зарано. Вистачало помилок у передачах на своїй половині, брали самовіддачею і вигризанням м'ячів, іноді з ногами опонентів. У зв'язку з певною брутальністю насамперед юних динамівців, гра ризикувала перетворитися у м'ясорубку. Добре, що норвежцям вистачило притаманної цій нації холоднокровності, тому хлопці на полі швидко і практично безболісно мирилися.

Мащенко отримав величезні проблеми на правому фланзі в обороні, але намагався не забувати про атаку. Те, що Вадима замінили вже у перерві, а не на 67-й хвилині (як більшість інших киян), теж може бути певним сигналом від тренерського штабу – потрібно більше і краще. Сухоручко сподобався, мабуть, найбільше. Чіплявся і знаходив м'яч краще, частіше, ніж той же Соль. Молодий українець виглядав мобільнішим форвардом, хоча на 10 сантиметрів вищий за іспанця. Загалом же невипадково, що після заміни молоді голи пішли. Досвідченіші партнери показали більше класу та впевненості на завершальній стадії.

Правий фланг знову гірший

Караваєв традиційно непогано виглядав в атаках, але з оборонними функціями біда. Супернику вдавалося проривати правий край Динамо частіше, ніж лівий. Цітаішвілі та Мащенко поки не тягнуть на роль Циганкова, незважаючи на окремі епізоди креативної гри. Усе ж норвежці багато дозволяли в обороні. Рахунок 5:0 спокійно можна було повторити, але чогось постійно не вистачало. А ось ліворуч все дуже оптимістично і навіть занадто добре. Піваріч показав свою універсальність, солідно відігравши і в захисті, і в атаці. Віддав гольовий пас на свого номінального конкурента Миколенка. Якісний старанний виконавець, недаремно зробив вагомий внесок і срібло Хорватії на Чемпіонаті світу-2018.

Де Пена став марнотратником матчу, але забив з центра поля і знову класно пробивав зі штрафного в поперечку. Карлос відзначився двома суперголами поспіль за менш ніж добу, але все ще відчуває проблеми з реалізацією. Вербіч вийшов на останні хвилин 15-20 та показав, що не має наміру віддавати своє місце основного на користь уругвайця. Майстерність Беньяміна нікуди не ділася, попри всі травми. Націлений на ворота, можливо, трохи надто егоїстичний в атаці, від чого страждає Соль. Насправді нині в Динамо виходить перебір якості на лівому фланзі, де кожен із названих виконавців заслуговує багато ігрового часу.

 

Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 4401 | Додав: adminA | Теги: відкритий і брутальний футбол, надто гостинний захист киян, Динамо – Стремсгодсет: Де Пена
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Муту може перебратись у "Марсель"
ВІДЕО онлайн матчу 6-го туру Ліги Європи "Динамо"- "Шериф"
"Ньюкасл" знайшов нового наставника у третьому дивізіоні Англії
Муту образив керівництво "Фіорентини"
Петров хоче грати в основі
На ЄВРО-2012 продаватимуть один квиток на всі матчі
Трезеге повернеться в Італію, але не в "Ювентус"
Захисник "Рейнджерса" Керк Броудфут потребує хірургічного втручання
Чемпіонат Італії: "Наполі" - "Палермо" - 1:0. ВІДЕО
Гендир "Кривбасу": Повністю довіряємо тренерському штабу
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024