Пт, 26-04-2024, 01:43
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


16:12
19 тур УПЛ. Анонс матчів суботи

"Металіст" та "Дніпро" спробують закріпитися у верхній частині турнірної таблиці, а запорізький "Металург" намагатиметься відібрати очки у маріупольського "Іллічівця".

"Іллічівець" - "Металург" З

02.03.2012. 13:30. Маріуполь, стадіон "Іллічівець". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Маріупольці та запоріжці відкривають другий ігровий день 19 туру чемпіонату України. Оновлений "Металург" під керівництвом Сергія Зайцева все-таки спробує здобути першу перемогу у цьому сезоні. І хоч боротьба за місце серед найкращих практично програна, запоріжці так просто не складуть зброї, тим паче, що теоретичні шанси на збереження прописки у Прем’єр-лізі ще залишилися.

Маріупольці, швидше за все, діятимуться так, як і у першій частині чемпіонату – спокійно, прагматично та впевнено крокуватимуть до зони Ліги Європи. Спрогнозувати результат сьогоднішнього матчу важко, адже обидві команди добре провели зимові збори, і невідомо, хто на даний момент є більш підготовлений. Можливо, ми нарешті побачимо новий "Металург", який демонструватиме швидкий та видовищний футбол. У протилежному випадку, на команду Зайцева чекатиме Перша ліга, яка з кожним туром все більше затискає запорізьку команду у свої лещата.

Суперники зустрічалися 27 разів. В "Іллічівця" 10 перемог, у "Металурга" 8. Ще 9 матчів завершилися внічию.
 

"Дніпро" - "Арсенал"

02.03.2012. 17:30. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро Арена". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Ослабленому київському "Арсеналу" протистоятиме розлючений "Дніпро", який нещодавно вилетів із 1/16 розіграшу Ліги Європи. Тепер команда Хуанде Рамоса може усі сили зосередити на боротьбі за друге місце у чемпіонаті України, яке у підсумку дозволить дніпропетровцям виступати у найпрестижнішому клубному турнірі Європи – Лізі чемпіонів

Сьогоднішній суперник "дніпрян" виглядає вже не так небезпечно, як це було в осінній частині чемпіонату. Через фінансові проблеми київський "Арсенал" покинули багато ключових виконавців, і тепер їхнє місце зайняли молоді та менш досвідчені гравці. Крім цього у "канонірів" змінився власник. Ці всі обставини дозволяють нам говорити про те, що команда зараз перебуває у пригніченому стані, що може негативно відобразитися на сьогоднішній грі. Тим більше, коли у ролі суперника виступає одна з найкращих команд внутрішньої першості.
Сподіватимемося побачити красивий, атакувальний футбол, адже незважаючи на усі невдачі та зміни, ці команди завжди демонстрували цікаву та непередбачувану гру.

Суперники зустрічалися на полі 35 разів. "Дніпро" перемагав 16 разів, і 6 перемог у "Арсенала", ще 13 протистоянь завершилися внічию.
 

"Металіст" - "Металург" Д

02.03.2012. 19:30. Металіст, стадіон "Металіст". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Один із найцікавіших поєдинків туру відбудеться у Харкові, де місцевий "Металіст" прийматиме донецький "Металург". Команда Мирона Маркевича, як і інші українські клуби, що виступали у Лізі Європи, завершила свій виступ у цьому турнірі, відтак може спрямувати усі свої сили на боротьбу у чемпіонаті України.

Харківській команді протистоятиме сильний суперник, який взимку добре укомплектувався, і тепер готовий до виконання поставлених цілей. Одним із найцікавіших новачків команди є молодий нідерландський футболіст Ебесіліо, який до цього виступав за "Аякс"

Матч обіцяє бути яскравим, адже зустрінуться дві технічні команди, які завжди прагнуть перемагати. Фаворитом поєдинку є харків’яни, проте щось конкретно прогнозувати у першому офіційному поєдинку після тривалої перерви важко, адже невідомо, як себе зарекомендують "металурги". Хоча малоймовірно, що за цей час вони стали слабшими, швидше навпаки, вдосконалили свої вміння та навички, щоб ще ефективніше діяти у матчах проти таких серйозних суперників.

Дискваліфікований: Торрес ("Металіст")

"Металіст" здобував перемогу 13 разів. Ще по 7 матчів завершувалися на користь "Металурга" та внічию.



Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 4939 | Додав: adminA | Теги: 19 тур УПЛ. Анонс матчів суботи
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Сьомін сформував тренерський штаб
Гравці донецького "Металурга" повертаються з відпустки
Англійська Прем'єр-ліга не знає, що робити із 18-м туром
Міністр спорту Росії: поки буде моя влада, я не допущу об'єднання чемпіонату з українським
Дивитися онлайн відео програми "Інший футбол" каналу ICTV за 19.12.2010
ЗНОВУ МЕССІ!
Жеребкування 1/8 Ліги Чемпіонів: "Шахтар" зіграє з "Ромою". Інші результати
Букмекери впевненні, що "Шахтар" переможе "Брагу"
Шевченко: У відпустку пішов здоровим
Капелло не бачить місця для Бекхема в збірній Англії
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024