Сб, 27-04-2024, 06:24
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


14:09
УПЛ. 4 тур. Анонс матчів неділі
Маріупольці їдуть в Запоріжжя, команда Вадима Євтушенка приймає "моряків", "Дніпро" зіграє на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, а донецький "Металург" чекає на гостей з Харкова.

"Металург" (З) - "Іллічівець"

05.08.2012. 17:00. Запоріжжя. Стадіон "Славутич-Арена". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція нка сайті "ФУТБОЛ 24".

Сьогоднішні господарі вкрай невдало почали новий футбольний чемпіонат . На старті сезону команда без наявності головного тренера зазнала двох прикрих поразок. Нещодавно в запорізький клуб прийшов український фахівець Сергій Ковалець. І результат з новим наставником не змусив себе чекати. Вже в третьому турі "металурги" здобули свій перший заліковий пункт, і не з будь-ким, а з самим "Металістом".

"Іллічівець" же після феєричної перемоги у Львові дещо розслабився. Команда Миколи Павлова в

в минулому турі, володіючи ігровою ініціативою, вдома поступилася "Таврії" Олега Лужного. Наразі гості з трьома очками в активі посідають 9-те місце в турнірній таблиці чемпіонату, "Металург" зі своїм скромним доробком поки перебуває на дні.

В сьогоднішній грі мотивації не бракуватиме обом колективам. Запоріжці перед рідними трибунами спробують закріпити недавній успіх з харків'янами та справити враження на новоспеченого тренера команди, азовці намагатимуться реабілітуватись за непорозуміння з сімферопольцями.

В чемпіонатах України суперники провели 26 поєдинків між собою. В активі маріупольців 9 перемог, в стількох же матчах опоненти не зуміли визначити сильнішого, тоді як "Металург" 8 раз здобував успіх з "Іллічівцем".

Травмовані: Фомін, Невмивака (обоє - "Іллічівець")

Дискваліфікований: Сидорчук ("Металург")

Онлайн трансляція "Металург" (З) - "Іллічівець"

 

"Ворскла" - "Чорноморець"

05.08.2012. 19:00. Полтава. Стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24". 

В домашній грі Вадим Євтушенко спробує довести, що нарешті знайшов порозуміння з командою, і що перемога над "Карпатами" в третьому турі не є випадковістю. Обидва колективи поки не виправдовують сподівань своїх шанувальників. Головні наставники "Ворскли" та "Чорноморця" ще перед стартом сезону заявляли, що їхні команди боротимуться за Лігу європи, однак поки ці слова є далекими від реальності. Суперники наразі з 3-ма заліковими балами займають місця в середині турнірної таблиці "вишки".

В Полтаві між собою зустрінуться достойні один одного колективи. Скоріш за все нас очікує рівний поєдинок, а долю дуелі, цілком ймовірно, вирішить і один забитий мяч.

Історія протистоянь команд нараховує 24 зустрічі. 9 перемог в активі "зелено-білих", на три менше - в "моряків". Ще в 9-х зустрічах суперники сильнішого не виявляли.
 

Дискваліфікований: Силантьєв ("Чорноморець")

Онлайн трансляція "Ворскла" - "Чорноморець"

 

"Арсенал" (К) - "Дніпро"

05.08.2012. 19:30. Київ. Стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".


Підопічним Леоніда Кучука навіть в рідних стінах буде вкрай важко з дніпропетровцями. Команда Рамоса впевнено стартувала в новій першості країни. В попередніх трьох турах "Дніпро" не помітив "Таврію" та запорізький і донецький "Металурги". "Арсенал" же після поразок від "Шахтаря" та "Динамо", нарешті зачепився за результат в Луганську із "Зорею".

Однозначно фаворитами протистояння є гості. Крім того, наставник "канонірів", можливо, берегтиме ключових виконавців на словенську "Муру", яку в разі зарахування "Арсеналу" технічної поразки, потрібно буде перегравати як мінімум з рахунком 3:0. І цей фактор також може зіграти на руку дніпропетровцям.

Щодо статистики, то "Дніпро" 16 разів тріумфував над киянами. В 12-х поєдинках між колективами була зафіксована нічия, тоді як "Арсенал" тільки 6 разів перемагав "біло-синіх".

Травмовані: Лампі, Куансах, Сантос, Флореску, Хомин ("Арсенал") - Кулаков ("Дніпро")

Онлайн трансляція "Арсенал" (К) - "Дніпро"

 

"Металург" (Д) - "Металіст"

05.08.2012. 21:00. Донецьк. Стадіон "Металург". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В Донецьку "Металіст" спробує реабілітуватись за нелогічну нічию у Харкові проти "Металурга" Ковальця. Підопічні Маркевича в минулому турі вперше недорахувались очок, тоді як лідери "Дніпро", "Шахтар" та "Динамо" здобули перемоги в своїх матчах. "Металіст" бореться за золоті медалі чемпіонату, а для цього потрібно витримувати темп інших трьох лідерів та перемагати. Тож в боротьбі з нижчим за класом "Металургом" "жовто-синіх" влаштують тільки 3 залікові пункти.

Команда ж П'ятенка попри вдалі результати в Лізі Європи, на внутрішній арені поки тільки засмучує донецьких уболівальників. "Металург" разом із ужгородською "Говерлою" замикає турнірну таблицю чемпіонату, не маючи жодного очка в своєму активі, що є дещо незвичним для фіналіста минулорічного розіграшу Кубка України. Тож чи зможуть господарі набрати перші очки в чемпіонаті в дуелі з харків'янами, дізнаємось вже сьогодні після фінального свистка арбітра Анатолія Жабченка.

Історія відносин між командами нараховує 26 ігор. "Металіст" 13 разів тріумфував над донеччанами, "Металург" же святкував успіх в семи двобоях. Ще в шістьох зустрічах суперники не зуміли визначити сильнішого за 90 хвилин гри.

Підготував Ярослав Семків



Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 4903 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 4 тур. Анонс матчів неділі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Металург" Запоріжжя - "Оболонь" Київ. ВІДЕОЗВІТ
З вересня матчі "Шахтаря" показуватиме загальнодоступний канал
Едмар невдовзі стане українцем
Чемпіонат Іспанії "Сарагоса" – "Реал" – 1:3. ВІДЕОзвіт
"Греміо" заплатить "Динамо" 4 млн євро, лише б кияни забрали назад Родріґо
Янков відмовляється повертатись в "Металург" Д
"Шахтар" розійшовся миром з "Пармою"
Анчелотті розповів про склад на матч
"Локомотив" продав форварда і, ймовірно, чекає на Мілевського
Прем'єр-ліга. "Металіст" - "Металург" Д. ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024