Пт, 26-04-2024, 17:12
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:31
Рейтинг букмекерських контор мережі Інтернет

Більшість гравців при виборі букмекерської контори для своєї гри резонно задаються питанням - а яка ж букмекерська контора краще? Тут їм на допомогу одразу готові прийти різні сайти зі своїми рейтингами букмекерів. Причому всі ці рейтинги, як правило, досить суттєво відрізняються один від одного і не завжди дають правильну оцінку операторів ставок, що може внести ще більше сум'яття при виборі.

Справа в тому, що більшість подібних рейтингів побудовані, як правило, на основі якихось суб'єктивних критеріїв, і тому, не можуть створити об'єктивне уявлення про «ієрархію» букмекерських контор в світі. На відміну від цих ресурсів, зовсім інакше поставлено справу з букмекерськими рейтингами на сайті SportStatist.com. Так, творці Рейтингу Букмекерів ТОП-100 при його складанні взяли за основу цілком реальні цифри, які легко доступні в інтернеті для всіх користувачів, а саме - це місця сайтів букмекерських контор в світовому інтернет-трафіку. Ці дані базуються на статистиці відвідування всіх відомих сайтів мережі Інтернет користувачами за останні 3 місяці.

Саме за кількістю відвідувачів сайту і за кількістю переглядів його сторінок користувачами найправильніше буде судити про популярність того чи іншого букмекерського ресурсу в інтернеті. І саме за цим показником найпростіше зрозуміти, наскільки популярний той чи інший букмекер в порівнянні зі своїми конкурентами. В додаток, на представленому ресурсі можна підібрати букмекерську контору для себе і по іншим параметрам. В цілому ж, на вищезгаданому сайті представлені близько 100 кращих букмекерських контор світу і по кожній з них пропонуються детальні огляди, де окрім іншого, можна ознайомитися також з плюсами і мінусами кожного оператора ставок. Крім того, зазначений рейтинг є динамічно відозмінюваним, так як кожен місяць змінює свій вигляд в залежності від останніх статистичних даних.

Іншими цікавими особливостями представленого ресурсу є те, що він дає змогу користувачам ознайомитися також з різноманітною статистичною інформацією зі світу спорту - як то турнірні таблиці чемпіонатів багатьох краін з футболу, або оперативні результати матчів по різним спортивним дисциплінам. Ще тут можна знайти останні новини спорту і статті, які напряму відносяться до ставок на спортивні події. Мова про стратегії ставок на спорт і публікації на тему психології розміщення ставок. Ця інформація не аби як може пригодитися в першу чергу професійним гравцям, для яких гра в букмекерських конторах є не просто розвагою. Тож, підсумовуючи вищесказане, можемо заключити, що ресурс "Спортстатист" має стати в гарній нагоді не тільки звичайним вболівальникам, а й повинен бути корисним довідником для любителів ставок на спорт.

Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4652 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Чигринський жалкує, що збірна України напряму потрапила на Євро-2012
"Металіст" обіграв "Дебрецен" і вийшов у плей-оф Ліги Європи. ВІДЕО
Тесак: Сповнений сил доводити, що достойний грати в "Зорі"
"Майнц" – "Шальке" 04 – 0:1. ВІДЕО
Гру з Нідерландами судитиме "друг" збірної України
ВІДЕО онлайн матчу 6-го туру Ліги Європи "Карпати"- ПСЖ
Петров хоче грати в основі
Джо Коул знову може стати гравцем "Вест Хема"
Шевченку поки що не вистачає кондицій, каже Лужний
Подивитися на двобій "Динамо" - "Аякс" можна за 50 гривень
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024