Пт, 26-04-2024, 23:59
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:22
Моурінью: Про Ярмоленка не хочу говорити погане, бо цим вмотивую суперника

Наставник "Челсі" Жозе Моурінью на передматчевій прес-конференції прокоментував протистояння його команди з київським "Динамо" в рамках групового раунду Ліги чемпіонів.

"Найголовніше для нас - результат. Ми повинні набирати очки та перемагати в АПЛ, повинні набирати очки, щоб проходити далі в Лізі чемпіонів.

Чи пам'ятаю я всі 200 перемог в "Челсі"? Пам'ятаю першу і останню перемоги. Перша - над МЮ, а остання - в суботу над "Астон Віллою". Хотів би завтра здобути 200+1-у перемогу в "Челсі".

Навіщо був на грі Україна - Іспанія? Я вже розповідав це англійській пресі. Гравці "Челсі" практично всі роз'їхалися по збірних, не було кого тренувати. Тому й вирішив поїхати. Інші асистенти поїхали дивитися за іншими футболістами. Хотів подивитися та оцінити логістику - де будемо жити, які відстані між об'єктами. Приїхав подивитися на "Олімпійський", на стадіон, де я не був раніше. Доводилося грати раніше в Києві, але тільки на стадіоні "Динамо" імені Лобановського.

Що можу сказати про Ярмоленка? Не хочу говорити погане, тому що я тоді гравців суперника вмотивую. Скажу добре, в такому випадку - теж їх вмотивую. Хто запускає подібні чутки - їм треба перед тим думати. Ми не можемо мати колекцію вінгерів: у нас є Педро, Азар, Вілліан, Салах та інші виконавці.

Чи покращилася форма Едена Азара? Так, його форма поліпшується. Він - один з найважливіших гравців, який став одним з героїв перемоги "Челсі" в Прем'єр-лізі. Чи буде грати, не знаю, як і інші гравці теж не знають.

Чи піде Фалькао? Говорю з ним кожен день, він мені не говорив цього. Дивно, що преса знає щось, чого я не знаю і чого не знають у клубі. Що він повинен робити, щоб грати? Йому треба більше працювати на тренуваннях. У нас грає один форвард, тому йому треба виступати так, щоб виграти конкуренцію.

Чи обговорював "Динамо" з Луческу? Мене в Київ запросив Палкін, ми з ним давно знайомі. Так, зустрілися з Луческу, але запрошував мене Палкін. Так, дивився відео з матчу "Динамо" - "Шахтар" і відправляв помічника на цю гру. Дивились й інші матчі "Динамо" з "Порту" та "Маккабі", ми отримали достатньо інформації.

Чи є в АПЛ команди, схожі на "Динамо"? Ні. Це зовсім інша культура футболу. Я не буду говорити, з ким складніше грати або легше, просто це інша школа футболу", - розповів Моурінью.

До слова, гру "Динамо" - "Челсі" судитимуть словенці.

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4878 | Додав: adminA | Теги: бо цим вмотивую суперника, Моурінью: Про Ярмоленка не хочу гов
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Майкл Оуен хоче допомогти "Манчестеру" вже на Різдво
"Металіст" не зумів обіграти ПСВ і вийшов до 1/16 з другого місця в групі
Жуан: мені немає виправдань
Едіна Джеко вже хоче "Ліверпуль"
Сьомін сформував тренерський штаб
Блохін віддав би "Золотий м'яч" Мессі
"Динамо" готується до "Шерифа" на тренажерах
Петров хоче грати в основі
Бутси Дідьє Дрогби продали за 12 тисяч доларів
"Локомотив" поки не отримував пропозицій про перехід Алієва
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024