Нд, 28-04-2024, 15:53
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


15:58
Динамо впевнено обіграло Минай і вийшло у фінал Кубка України – дубль резервіста, жах форварда киян

Минай програв Динамо (0:2) в 1/2 фіналу Кубка України. Рахунок і огляд матчу читайте на "Футбол 24".

Кубок України
1/2 фіналу
Минай
0 : 2
Динамо
14:00 17:06:2020
 
Міккел Дуелунд
9’
Міккел Дуелунд
39’

Матч, як і онлайн-трансляція Минай – Динамо на "Футбол 24", стартував о 14:00. Це вже друга кубкова дуель команд за останні 2 сезони. У попередньому розіграші кияни здолали закарпатців з рахунком 3:1 та вийшли у чвертьфінал, де їх зупинив Шахтар. Зараз же Динамо взяло реванш у "гірників", а також обіграло Олександрію на шляху до півфіналу. Минай вибив Інгулець, Львів, Волинь і Калуш. Команда Кобіна також претендує на вихід в УПЛ, не програвши жодного разу за 6 ігор у всіх турнірах. Підопічні Михайличенка не поступались в останніх двох матчах.

Минай – Динамо: онлайн-трансляція півфіналу Кубка України Минай – Динамо: онлайн-трансляція півфіналу Кубка України

Перший момент на 7-й хвилині. Ніби навмисне команди чекали, поки нарешті стартує трансляція на FootballHub. Піваріч підхопив мяч після проходу Вербіча і віддав у центр. Сейв Поповича після непоганого удару Де Пени. А ось вам і ротація Михайличенка! Дуелунд через тонку стіночку з Караваєвим продерся майже у воротарський і спокійно катнув у дальній кут. І знову Піваріч. Віце-чемпіон світу 2018, який вперше за півтора року вийшов у старті на офіційний матч, протягнув м'яч у штрафний – ледь відбився Минай. Перший удар господарів на 17-й хвилині. Жичиков метрів з 30 приклався – вище.

Команда Кобіна намагається сміливо виходити в атаки, але без особливого успіху. І ось на 25-й хвилині динамівці під пресингом відразу 5 суперників не встояли. Де Пена помилився, партнери не підстрахували. Пиняшко підхопив і віддав, Нурієв з меж штрафного не поцілив. Вербіч віддав у розріз на Дуелунда. Данець вміло заробив пенальті – воротар гарячково кинувся в ноги. Дозволили Солю пробити 11-метровий, але Фран і тут не влучив. Жахіття іспанця тривають навіть у таких умовах. Намагається форвард Динамо виправитися. Активно Соль діє і праворуч, і ліворуч, пробиває з розвороту – вище.

Монзуль пішла дивитись VAR. Соль влучив у руку суперника, але грав високо піднятою ногою. Нічого такого там не було, можна було стільки часу не гаяти. Минай вирішив розіграти в пас у воротарському, і голкіпер начудив. Дуелунд перехопив, однак тут уже Попович виправився – не найкраще рішення данця. Андрієвський блискуче розібрався в центрі й викотив за спини. Дуелунд майстерно обіграв кіпера і пробив у порожні – 0:2. Кобін випустив Андрія Ткачука замість Вагіна в центр поля. Заміна на 40-й хвилині. Глаголу замінив Шпак на 43-й. Минай тепер має лише одну спробу для заміни, адже їх можна провести 5, але не більше ніж за 3 рази.

Буяльський у перерві замінив Шепелєва. Непоганий удар Миная на старті другої половини зустрічі. У 2 паси Динамо проходить у штрафний господарів. Шабанов закидає на Піваріча, той на Дуелунда. Пас на Вербіча і гол, але чи не було офсайду там? Дуже схоже на те. Монзуль слухає підказки VAR, а потім біжить дивитись сама. Гол скасовано. Вербіч заробив штрафний, обігравши кількох суперників. Дуелунд пробив над стінкою. Михайличенко робить подвійну заміну на 61-й. Циганкова замість Де Пени, Соля міняє Каргбо.

Два поспіль удари Циганкова. Суперечливий офсайд, після якого постріл Віктора з порожніх воріт виніс захисник. Шапаренко замінив Дуелунда, Голодюк дебютує відразу після підписання, Книш сідає на лаву запасних. Попов привітав легенду Карпат жорстким підкатом. Ще одна рука динамівців у своєму штрафному. Піваріч притискав, і Монзуль не дала пенальті. А зараз більше схоже на 11-метровий. Олександр заблокував простріл забороненою частиною тіла. але стелився і навряд чи міг кудись прибрати руки. Буяльський з Пиняшком затіяли суперечку, розпускаючи руки. Кобіну також жовта.

Каргбо у силовому стилі проходив лівим флангом. Попович потягнув удар Ібрагіма. Андрієвський подав кутовий, Попов не влучив головою. Буяльський уже обіграв голкіпера, але з гострого кута не влучив, послизнувшись. Відзначаємо ще один класний пас Андрієвського. Минай так і не спромігся бодай 1 раз влучити у площину воріт. Кілька симпатичних атак могли привести до якогось взяття воріт, але цього надто мало. На 90+3 господарі ледь не розмочили рахунок дальнім ударом Оринчака – стійка.

 

Категорія: Кубок України з футболу | Переглядів: 4409 | Додав: adminA | Теги: Динамо впевнено обіграло Минай і ви, жах форварда киян
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Рац хоче зіграти з "Барсою" у фіналі ЛЧ
Результати 1/8 фіналу кубку Іспанії
Подивитися на двобій "Динамо" - "Аякс" можна за 50 гривень
Чемпіонат Німеччини. "Борусія" Д - "Вердер" 2:0. ВІДЕО
Огляд суботніх матчів третього туру ПЛ: "Діпро" одноосібно очолив турнірну таблицю
"Динамо" та "Аякс" не змогли визначити сильнішого у київському матчі
Стали відомі час та місце першого матчу раунду плей-офф Ліги Європи "Омонія" - "Металіст"
Горяїнов повернувся в стрій
Максим Калініченко залишається в "Дніпрі"
"Волинь" зіграє спаринг з поляками
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024