Сб, 27-04-2024, 02:59
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


20:43
"Барселона" підписала Алекса Івобі, "Баварія" купила Лукаса Ернандеса

«Синьо-гранатові» підписали форварда «Арсеналу» Алекса Івобі за £90 мільйонів. Нігерійський нападаючий постійно був пов'язаний з чутками про залишення «Арсеналу», так як відмовлявся прояснювати своє майбутнє і коментувати переговори з іншими клубами. Однак після кількох тижнів переговорів «Барселоні» все-таки вдалося узгодити трансфер гравця. Вчора Івобі був в «Барселоні» і пройшов медичне обстеження. Там же були улагоджені останні питання за контрактом. 22-річний африканець підписав контракт на 4 роки, при цьому «Барса» не поскупилася на трансфер, заплативши «Арсеналу» £90 мільйонів. Мабуть Ернесто Вальверде розуміє - з нинішніми форвардами команда далеко не заїде. «Я радий приєднатися до«Барселони». Це найкращий клуб у світі. З нетерпінням чекаю, коли почну працювати з новим колективом. Сподіваюся, що я стану тією ланкою, якої зараз так сильно не вистачає «Барселоні», - сказав Алекс Івобі. Про цю новину сповіщає розділ трансфери сайту "Футбік".

Разом з тим, мюнхенська «Баварія» здійснила рекордну угоду на суму €80 мільйонів, підписавши Лукаса Ернандеса. Цей гравець був частиною збірної Франції, яка виграла Чемпіонат світу 2018 року. Вже тоді було відомо, що німецький гранд поклав око на дефендера, але тільки зараз «Баварії» вдалося домовитися з «Атлетіко» про угоду. Поки збірні здобували результати у відбіркових матчах на Євро-2020, Ернандес пройшов медогляд і підписав контракт на 5 років з «Ротен». У нову команду він прибуде цього літа. «Сьогодні дуже важливий день в моїй футбольній кар'єрі. «Баварія» - один з кращих клубів в Європі і світі. Пишаюся, що можу поборотися за елітні трофеї з топовими футболістами», - коротко резюмував Лукас Ернандес. До речі, Ернандес - не єдиний футболіст, який приєднається до «Баварії» влітку. Раніше мюнхенський клуб домовився про покупку Бенжамена Павара за €35 мільйонів.

В той же час «Лейпциг» підписав Кандідо. «Бикам» вдалося вірно розпорядитися вільним часом в період паузи на міжнародні матчі, запросивши до своїх лав 18-річного бразильського крайнього захисника. На сайті «РБ Лейпциг» представлено підтвердження придбання клубом юного таланту «Палмейраса». Відомо, що угода з Лауном Кандідо буде діяти протягом трьох наступних років. На бразильця були витрачені 8 мільйонів євро. Зрозуміло, що в складі «Биків» гравець зможе дебютувати лише після завершення поточного сезону. «Наші скаути пильно стежили за Кандідо практично шість місяців і це допомогло нам детально вивчити потенціал латераля. Йому під силу закрити весь лівий фланг. Ми підписали угоду з умілим гравцем. Задоволений, що він погодився на переїзд в Лейпциг», - сказав Ральф Рангнік. Ці та інші новини футболу ви можете також знайти на сайті Futbik.com.

Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4628 | Додав: futbolUA | Теги: барселона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Ліга чемпіонів: "Динамо" Київ - "Гент"
6-ий тур Ліги Європи. Результати матчів четверга, 16 грудня
Сабо: Калітвінцев радитиме Ліппі тих же гравців
Колліна: В українських арбітрів є невеликі шанси працювати на Євро-2012
Відеоогляд 16 туру Бундесліги. Матчі суботи. ВІДЕОЗВІТ
"Амкар" не розрахувався з "Динамо" за Дедечка
Ігнатьєв допомагатиме Сьоміну в Києві
Шуст підписав контракт із “Іллічівцем”
"МанСіті" віддасть Джонсона в оренду
Відеоогляд 17 туру Англійської Прем'єр-ліги. Матчі суботи. ВІДЕОзвіт
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024