Сб, 20-04-2024, 01:19
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


23:56
Зоря удесятьох втримала нічию у матчі з РБ Лейпциг у Лізі Європи


Луганська Зоря і німецький РБ Лейпциг завершили нульовою нічиєю перший матч плей-офф кваліфікації Ліги Європи. Звіт про поєдинок читайте на "Футбол 24".

Підопічні Юрія Вернидуба непогано розпочали матч і навіть намагалися відповідати атакою на кожну атаку "биків". Проте, дуже швидко все зіпсував орендований у київського Динамо молодий хавбек Богдан Лєднєв.

Зоря – РБ Лейпциг: онлайн-трансляція – як це було

В епізоді на 17-й хвилині матчу він отримав по ногах від суперника, а потім не придумав нічого кращого, ніж відмахнутися від нього. Церемонитися з українцем французький рефері Бенуа Бастьєн не став, і прогнозовано достроково відправив Лєднєва з поля. Судячи з реакції на вчинок півзахисника головного тренера луганців, той ще нескоро знову з'явиться в основі.

Годі й говорити, що вдесятьох Зоря про атаку вже не думала й лише зрідка намагалася огризнутися. Натомість Лейпциг діяв спокійно, намагаючись витратити мінімум сил для максимуму результату. Іншої думки був бразильський кіпер луганців Луїс Феліпе, який сьогодні тягнув майже все, що летіло в площину його воріт.

Зоря не могла, а Лейпциг не надто хотів, тому нульова нічия стала закономірним результатом після першого тайму. Проте, відчуття перед другою половиною гри складно було назвати оптимістичними. І вже перші хвилини після перерви змусили добряче похвилюватися уболівальників.

Німці, вочевидь, отримали прочухана від Рангніка за позбавлену зібраності гру в першій половині матчу. Тому Вернер і компанія "закрили" Зорю на її половину поля. Однак, поступово луганці закріпилися на домашньому плацдармі й почали виходити у швидкісні контратаки, намагаючись зловити на помилці оборону Лейпцига.

Найреальніший момент на 57-й хвилині мав Кочергін. Він щойно вийшов на поле й уже першим дотиком до м'яча міг засмутити Мвого, але удару Владислава в дальню дев'ятку бракувало точності. "Бики" відповіли своєю серією атак, серед яких можна виділити випад із ударом Форсберга. Та під нього відчайдушно кинувся хтось із оборони луганців.

Власне другий тайм яскраво продемонстрував, чому команду Вернидуба називають "мужиками". Вони не тільки витерпіли натиск Лейпцига, а й згодом вирівняли гру, наче забувши, що грають у меншості ледь не зі старту поєдинку. Сила духу, помножена на неабияку працездатність, додала сміливості в атаці. А кінцівка поєдинку взагалі залишила відкритим запитання щодо того, хто більше повинен радіти нічиїй. На 87-й хвилині Сілас класно пробивав у дальній кут по діагоналі й м'яч лише дивом не влучив у ворота Мвого.

У відповідь "бики" притисли луганців до власних воріт у доданий арбітром час. Кіпер Зорі Луїс Феліпе спочатку "заварив кашу" й ледь не привіз гол у власні ворота, але потім черговим класним сейвом зробив вагому заявку на звання гравця матчу. Отже, 0:0 і шанси команд на вихід до групового етапу Ліги Європи залишаються рівними.

Ліга Європи, плей-офф кваліфікації

Зоря – РБ Лейпциг – 0:0

Вилучення: Лєднєв, 17 (Зоря, неспортивна поведінка)

 

Переглядів: 4518 | Додав: adminA | Теги: Зоря удесятьох втримала нічию у мат
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

ПСЖ їде на гру з "Карпатами" до Львова резервним складом
Юрґен Кльоп продовжив контракт з "Борусією"
Куценко: Керівництво "Кривбаса" поставило перед нами високу планку
УПЛ, 19-й тур: луцька "Волинь" вже у зоні єврокубків
Футболіст "Дебрецена" розбив вікно консульства Польщі у Харкові
"Реал" перемагає в Сарагосі. ВІДЕО
Товариські матчі: Бразилія обіграла США, Італія поступилася Кот-д’Івуару
Перше коло другий ігровий день: "Шахтар" стартує без помилок. Інші матчі
Новачок "Динамо" зіграв за збірну Бразилії
Голайдо та Галюза залишають "Таврію"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024