Чт, 25-04-2024, 16:44
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:09
Ворскла драматично програла Спортінгу, пропустивши двічі на останніх хвилинах матчу

 

Ворскла драматично поступилась Спортінгу в матчі 2 туру Ліги Європи 2018/19. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Матч Ворскла – Спортінг розпочався в Полтаві о 19:55. Після першого туру у підопічних Сачка очок в активі не було, а португальці мали 3 пункти завдяки перемозі над Карабахом.

Попри єврокубковий матч та статус суперника на стадіон завітали небагато вболівальників – під час трансляції чітко було помітно, що до аншлагу на трибунах було дуже далеко.

Поєдинок розпочався доволі активно. Вже на перших хвилинах португальці подали кутовий, проте особливої небезпеки біля воріт Шуста не виникло. Практично одразу пробивав Дьябі – повз ворота. Ворскла відповіла неточним ударом Скляра – м'яч пролетів вище.

А от на 10-й хвилині полтавці відкрили рахунок. Красивий удар з-за меж штрафного вдався Владиславу Кулачу. Голкіпер дістав м'яч, але не зміг нічого вдіяти – круглий влетів у дальній верхній кут воріт.

Після пропущеного гола Спортінг активно пішов вперед. Португальці подали кілька кутових, які втім, не принесли лісабонцям жодних дивідендів. Гра перемістилась переважно у центр поля, а гравці обох команд не соромились зривати атаки за допомогою дрібних фолів. На 38-й хвилині біля воріт Шуста було доволі небезпечно: після розіграшу аута по воротах полтавців пробивав Фернандеш, проте м'яч пролетів вище. Буквально за хвилину він же завдав удару з-за меж штрафного майданчика – знову неточно.

Вже на останніх секундах тайму Нані міг зрівнювати рахунок. Після помилки Даллку та Чеснакова португалець пробивав з кількох метрів – Шуст врятував команду!

Друга половина гри розпочалась з атак Спортінга. Вже на перших секундах Шуст забрав м'яч до рук після небезпечного прострілу з флангу. На 53-й хвилині удару завдав Акунья, проте м'яч пролетів поруч з "дев'яткою". За кілька миттєвостей наставник гостей Жозе Пезейру освіжив атаку, випустивши Фреді Монтеро замість Мане. Василь Сачко тут же відповів – замість автора забитого м'яча Кулача на поле вийшов Михайло Сергійчук.

Полтавці у другому таймі відверто почали грати від оборони. Черговий дальній удар Фернандеша нейтралізував Шуст. Варто відмітити, що підопічні Сачка захищались досить організовано, впевнено припиняючи всі спроби суперника. Це серйозно нервувало гостей – спочатку Нані почав відверто провокувати Артура, а за кілька хвилин Акунья отримав жовту картку за грубу гру та суперечку з арбітром. До слова, Пезейру до 70-ї хвилини вже використав всі заміни.

На 76-й хвилині далеко не найвищий Нані небезпечно пробив головою – Шуст знову діяв надійно. Після цього Спортінг ще більше притиснув українців до їхніх воріт. Було помітно, що полтавці відверто втомились, граючи, по суті, на відбій. На 79-й хвилині гості втратили неймовірний момент – після удару через себе Шуст не лише здійснив шикарний сейв, а й встиг підвестись та не дати добити м'яч у ворота. Вищий клас!

Ворскла відповіла нестандартним розіграшем штрафного удару – Сергійчуку забракло лічених сантиметрів, щоб переправити м'яч у ворота.

І все ж полтавці не дотягли до фінального свистка, не втримавши навіть нічию. На 90-й хвилині Монтеро виграв боротьбу в Артура та ударом низом відновив рівновагу. Ворскла одразу побігла вперед та нарвалась на контратаку. Кабрал зіграв на добиванні та приніс португальцям перемогу. 1:2 – драматична поразка Ворскли.

Ліга Європи 2018/19, 2 тур

Ворскла – Спортінг – 1:2

Голи: Кулач, 10 – Монтеро, 90, Кабрал, 90+3

 

Категорія: Ліга Європи УЄФА | Переглядів: 4619 | Додав: adminA | Теги: Ворскла драматично програла Спортін, пропустивши двічі на останніх хвили
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Снейдер став гравцем року в Нідерландах
Перша ліга: підсумки першої половини сезону
IFFHS: Українська Прем'єр-ліга серед ТОП-10 чемпіонатів світу
Зозуля: Газзаєв прекрасно спілкувався з гравцями
"Дніпро" не зміг купити іспанського захисника
Англійська Прем'єр-ліга не знає, що робити із 18-м туром
Бекхем не потрібен "МЮ"
"Фулхем" зменшить зарплату Шону Райту-Філіпсу
Іспанська Прімера. "Хетафе" в меншості здолав "Вільяреал". ВІДЕО
Анелька: Я б не залишився у збірній Франції після Мундіалю у ПАР
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024