Пт, 29-03-2024, 01:12
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:20
Вчинок Степаненка в тій ситуації міг викликати непередбачувані емоції публіки, - Суркіс

Ігор Суркіс, президент київського "Динамо" поділився думками стосовно прикрого інциденту, який відбувся у матчі "Шахтаря" і "Динамо".

Матч 24-го туру УПЛ між "Шахтарем" і "Динамо" (3:0), який 1 травня відбувся на "Арені-Львів", не минувся без скандалу. Цього разу його учасниками знову став опорник "гірників" Тарас Степаненко і вінгер "Динамо" Андрій Ярмоленко, які спричинили бійку між командами. Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував дії гравців в скандальному поєдинку.

"У такій наелектризованій обстановці досить маленької іскри, щоб розгорілося полум'я, і дія гравця, яка в іншій ситуації минулася б практично непоміченою, в той момент була здатною викликати непередбачувані емоції. І публіки, перед якою футболіст чужої команди демонстративно цілує після голу емблему свого клубу, і опонентів на поле. Звісно ж, я не прихильник агресії, за яку готовий вибачитися перед уболівальниками "Динамо" і "Шахтаря", але слід оцінювати ситуацію в комплексі - і пам'ятати, з чого все почалося".

"Нам дорікають за неповагу до суперника, який двічі обіграв динамівців в цьому сезоні. Мірча Луческу навіть сказав, що чемпіон, який не переміг гірників в особистих зустрічах, не здається йому повноцінним. Але якщо так - чи повноцінними срібними призерами стали "гірники", якщо двічі поступилися "Дніпру"? І чи можна вважати демонстрацією поваги до супротивника образливий переспів динамівського гімну, яким, використовуючи лексику, далеку від літературної, диригував в літаку капітан "Шахтаря" Даріо Срна? Адже виконували "гірники" цю пісню під відеозапис, пізніше розміщений в інтернеті".

"Матч залишив неприємний осад не тому, що ми програли, а тому, що завершився він резонансним інцидентом. Вчинки Андрія Ярмоленко, Тараса Степаненка та інших учасників матчу, які вплуталися в бійку, включаючи запасних, я обговорювати зараз не хочу. Дисциплінарний комітет федерації дасть їм належну оцінку. Не хочу нікого виправдовувати, але мені здається, що через якийсь час, коли емоції схлинуть, хлопці помиряться. На чемпіонаті Європи, де гравці "Динамо" і "Шахтаря" опиняться по одну сторону барикади, конфронтації всередині збірної не повинно бути . Це аксіома", - підкреслив Ігор Суркіс.

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4773 | Додав: adminA | Теги: Вчинок Степаненка в тій ситуації мі, - Суркіс
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Люнгберг повертається на Туманний Альбіон
Алекс Ферґюсон хоче придбати Ласана Діарру
Дати початку матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Сімферопольська "Таврія" купила собі нового голкіпера
"Сантос" хоче взяти в оренду Андре, якого влітку дорого продав у "Динамо"
Анчелотті розповів про склад на матч
"Динамо" у міжсезоння проведе два збори
Анонс 17 туру Бундесліги. ФОТО
1/8 фіналу Кубку Іспанії: "Барселона" не змогла обіграти "Атлетік"
Сісе не хоче йти з "Фрайбурга"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024