Чт, 18-04-2024, 04:51
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:09
УПЛ. 6 тур. Анонс матчів суботи

Відразу три команди із першої п'ятірки зіграють свої матчі сьогодні.

"Говерла" - "Металіст"

18.08.2012. 16:00. Ужгород, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Харківський "Металіст" уже три матчі поспіль завершує без перемог, що у боротьбі за найвищі місця у чемпіонаті України є недопустимим. У минулому турі підопічні Мирона Маркевича поступилися київському "Арсеналу" і зараз перебувають на 6 сходинці у турнірній таблиці.

Сьогоднішня гра стане важким випробуванням для обох команд, адже харків'янам необхідно ламати цю неприємну серію, а "Говерлі", яка є аутсайдером УПЛ, потрібно набирати перші очки.

На боці ужгородців домашня арена та вболівальники, проте це не може бути сильним козиром, коли суперник настільки досвідчена та технічна команда, як "Металіст”. У нікого не виникає сумнівів щодо того, хто діятиме першим номером, проте харків'янам слід пам'ятати, що у попередніх матчах "Говерла” продемонструвала, що вміє швидко та небезпечно контратакувати.

Цікаво, чи вдасться господарям поля здобути першу перемогу над "жовто-синіми”, адже до цього в поєдинках між собою перемагав лише "Металіст”.

"Кривбас" - "Дніпро"

18.08.2012. 17:30. Кривий Ріг, стадіон "Металург". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Регіональне дербі, якщо цей матч можна так назвати, відбудеться сьогодні у Кривому Розі, де зустрінуться місцевий "Кривбас” та дніпропетровське "Дніпро”. Цей поєдинок без сумнівів можна віднести до найцікавіших матчів туру, адже зустрічаються дві команди, які перебувають у верхній частині турнірної таблиці.

"Дніпро”, який серед українських команд найкраще розпочав поточний сезон, у минулому турі впевнено розібрався з ужгородською "Говерлою”. У сьогоднішньому матчі підопічні Хуанде Рамоса гратимуть лише на перемогу, адже філософія їхньої гри не признає будь-якого іншого результату.

Проте господарі поля у кожному матчі намагаються усіх переконати, що саме вони є кандидатами на вихід у наступному році в Лігу Європи, адже підопічні Олега Тарана демонструють красивий, а головне результативний футбол.

Якщо звернутися до статистики, то тут велика перевага на боці "Дніпра”, який перемагав у 23 поєдинках з 40, 13 матчів завершувалися внічию, і лише 4 рази тріумфував "Кривбас”. Проте як відомо, статистика — це не головне, коли обидві команди перебувають у чудовій фізичній формі.

Травмований: Кулаков ("Дніпро")

"Ворскла" - "Динамо"

18.08.2012. 18:30. Полтава, стадіон "Ворскла" імені Бутовського. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Відразу, що хотілося б зазначити те, що "Ворскла” до цього поєдинку підходить без головного тренера. Вадим Євтушенко, який разом із командою провалив старт чемпіонату, залишив колектив перед важливим та важким поєдинком проти київського "Динамо”. На сьогоднішній день полтавці продовжують переживати внутрішню кризу, яка невідомо коли завершиться. Останній поєдинок проти "Шахтаря” показав, що "зелено-білим” є ще багато над чим працювати.

Поєдинки 5 туру для сьогоднішніх суперників завершилися з однаковим рахунком, проте якщо "Динамо” здобуло впевнену перемогу 4:1 над "Волинню”, то "Ворскла” поступилася на виїзді підопічним Мірчі Луческу. Команда Юрія Сьоміна у новому сезоні ще не втрачала очки, і швидше за все, що не збирається цього робити і в поєдинку проти "Ворскли”, яка має малі шанси, аби відібрати очки у столичного клубу.

Суперники зустрічалися 32 рази. "Ворскла” здобувала перемогу лише двічі, 25 поєдинків завершувалися на користь киян, ще 5 матчів команди зіграли внічию.

Травмовані: Шовковський, Кравець ("Динамо")

"Металург" (Д) - "Таврія"

18.08.2012. 21:00. Донецьк, стадіон "Металург". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Донецький "Металург” несподівано для всіх після 5 турів внутрішньої першості перебуває у нижній частині турнірної таблиці. І хоч команда Володимира П'ятенка перемогла у минулотижневій зустрічі з "Іллічівцем” їм все ж необхідно ще багато зробити для того, щоб повернутися у звичну для себе зону єврокубків.

Проте суперник у донеччан сьогодні не з простих. Сімферопольська "Таврія”, хоч поки що і не демонструє притаманну їм красиву гру, все ж створить чимало проблем своїм опонентам. У цьому протистоянні двох рівних суперників важко щось спрогнозувати, адже обидві команди у минулому турі здобули перемогу, і підходять до сьогоднішнього поєдинку у чудовому настрої.

На боці "Металурга” домашнє поле, яке може суттєво допомогти у поєдинку з "Таврією”. Проте покладатися лише на рідні стіни не варто, адже коли суперники рівносильні, необхідно шукати інші переваги для того, щоб здобути перемогу. Чекатимемо на видовищну та цікаву гру, яка завершуватиме другий ігровий день 6 туру чемпіонату України з футболу.

Суперники зустрічалися 30 разів. 8 разів перемогу святкували господарі поля, 9 разів тріумфувала "Таврія”, ще 13 поєдинків завершувалися внічию.

Підготував Юрій Шутка

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4901 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 6 тур. Анонс матчів суботи
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Сабліч завершив кар'єру
Кононов: "Карпатам" потрібно підсилюватися
Разван Рац потрапив до складу символічної збірної Ліги чемпіонів за підсумками шостого туру
Тренер "Копенгагена" хоче зіграти з "Шахтарем" у плей-офф Ліги Чемпіонів
Брігі залишиться у "Ромі"
"Валенсія" - "Осасуна" - 3:3. ВІДЕОзвіт
"Динамо" - "Аякс". ВІДЕОЗВІТ
Андрій Воронін може продовжити свою кар'єру в Україні
Фатіха Теріма в "Динамо" не буде, а Газзаєву запропонували очолити сочинську "Перлину"
Чигринський: При морозній погоді ми з "Брагою" будемо в однакових умовах
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024