Пт, 19-04-2024, 09:54
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


15:11
УПЛ. 5 тур. Анонс матчів неділі

Одночасно розпочнуть свої поєдинки п'ятого туру "Динамо" та "Шахтар". Кияни прийматимуть "Волинь", а до гірників в гості приїде "Ворскла". Погодьтеся суперники, в яких відібрати очки дуже й дуже непросто. А завершуватимуть тур протистояння "Металіст" - "Арсенал" та "Іллічівець" - "Металург".

"Динамо” - "Волинь”

12.08.2012. 19:00. Київ. Стадіон "Олімпійський”. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Після розгрому у минулому турі від "Шахтаря” підопічні Анатолія Дем'яненка спробують реабілітуватися у матчі з "Динамо”. Лучани виглядають у цьому матчі доволі непогано і, насамперед, це стосується оборони. Принаймні стосувалося до 0:4 від "гірників”. Та на "Динамо” Анатолію Дем'яненку налаштувати команду, напевне, буде набагато легше, адже він багато років пропрацював у цьому клубі.

Що ж до киян, то на їхню гру поки що без суму дивитися важко. Та навіть попри те, вони досягають дуже непоганого результату - шість перемог у шести матчах. Чи "прорве" їх цього разу, чи вони нарешті не зможуть здобути перемогу на останніх хвилинах? Про це вам розповість онлайн-трансляція "Динамо” - "Волинь”.

"Шахтар” - "Ворскла”

12.08.2012. 19:00. Київ. Стадіон "Донбас Арена”. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

А от донеччани на старті сезону виглядають більш, ніж впевнено. За чотири тури вони встигли вже забити 12 голів при цьому пропустивши лише один. А от "Ворсклу” лихоманить. Вадим Євтушенко ніяк не може налаштувати команду на переможний лад, а поки що єдина звитяга полтавчан над "Карпатами” - швидше заслуга "зелено-білих”.

Єдина надія, що на протистояння із чемпіоном України гравці "Ворскли” вийдуть із особливим запалом, та, якщо відверто, не дуже віриться що цього полтавчанам вистачить хоча б для нічиєї.

"Металіст” - "Арсенал”

12.08.2012. 21:00. Київ. Стадіон "Авангард”. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Багато очікувань від цього матчу, адже команди є учасниками єврокубків. Точніше, до "Арсеналу” потрібно застосувати слово "був”. Та після вильоту від "Мури” з Ліги Європи думається, що "каштанчики" вийдуть на матч із хлопцями Маркевича по-спортивному (і не лише) злими.

Та у чемпіонат команди вливаються важко. "Арсенал” узагалі майже на дні турнірної таблиці, а "Металіст”, який дуже хоче поборотися за місце у Лізі чемпіонів, після двох нічиїх поспіль лише п'ятий. Так що жодна із цих команд не може собі дозволити втрачати очок але здається, що через усе вище згадане найімовірніше матч завершиться внічию.

"Іллічівець” - "Металург” (Д)

12.08.2012. 21:00. Київ. Стадіон "Іллічівець”. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Та, на відміну від "Арсеналу”, донецький "Металург” узагалі не має жодної перемоги. Та й узагалі очки донеччани взяли лише у попередньому матчі. От тільки їхня нічия із "Металістом” вселяє надію на те, що команда лише набирає обертів, адже моментами гра "МетаДона” виглядає дуже й дуже непогано.

Що ж до "Іллічівця”, то команда грає нестабільно, проте вже ось другий сезон доволі видовищно. Так що чекаємо у цьому матчі великої кількості голів, а от прогнозувати переможця не станемо.



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 4909 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 5 тур. Анонс матчів неділі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Опитування: Іноземці бояться їхати в Росію на ЧС-2018
"Волинь" зіграє спаринг з поляками
УЄФА назвала претендентів на титул кращого гравця року
Крістальдо в "Металісті" не буде
Товариські матчі: Бразилія обіграла США, Італія поступилася Кот-д’Івуару
В УЄФА так і не отримали якихось доказів корупції проти України від Марангоса
Гендир "Кривбасу": Повністю довіряємо тренерському штабу
Президент "Зорі" вважає, що Суркіс не потрібен українському футболу
Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна поки що тільки на 10 місці за підсумками сезону
"Локомотив" продав форварда і, ймовірно, чекає на Мілевського
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024