Чт, 25-04-2024, 05:06
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


14:09
УПЛ. 4 тур. Анонс матчів неділі
Маріупольці їдуть в Запоріжжя, команда Вадима Євтушенка приймає "моряків", "Дніпро" зіграє на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, а донецький "Металург" чекає на гостей з Харкова.

"Металург" (З) - "Іллічівець"

05.08.2012. 17:00. Запоріжжя. Стадіон "Славутич-Арена". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція нка сайті "ФУТБОЛ 24".

Сьогоднішні господарі вкрай невдало почали новий футбольний чемпіонат . На старті сезону команда без наявності головного тренера зазнала двох прикрих поразок. Нещодавно в запорізький клуб прийшов український фахівець Сергій Ковалець. І результат з новим наставником не змусив себе чекати. Вже в третьому турі "металурги" здобули свій перший заліковий пункт, і не з будь-ким, а з самим "Металістом".

"Іллічівець" же після феєричної перемоги у Львові дещо розслабився. Команда Миколи Павлова в

в минулому турі, володіючи ігровою ініціативою, вдома поступилася "Таврії" Олега Лужного. Наразі гості з трьома очками в активі посідають 9-те місце в турнірній таблиці чемпіонату, "Металург" зі своїм скромним доробком поки перебуває на дні.

В сьогоднішній грі мотивації не бракуватиме обом колективам. Запоріжці перед рідними трибунами спробують закріпити недавній успіх з харків'янами та справити враження на новоспеченого тренера команди, азовці намагатимуться реабілітуватись за непорозуміння з сімферопольцями.

В чемпіонатах України суперники провели 26 поєдинків між собою. В активі маріупольців 9 перемог, в стількох же матчах опоненти не зуміли визначити сильнішого, тоді як "Металург" 8 раз здобував успіх з "Іллічівцем".

Травмовані: Фомін, Невмивака (обоє - "Іллічівець")

Дискваліфікований: Сидорчук ("Металург")

Онлайн трансляція "Металург" (З) - "Іллічівець"

 

"Ворскла" - "Чорноморець"

05.08.2012. 19:00. Полтава. Стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24". 

В домашній грі Вадим Євтушенко спробує довести, що нарешті знайшов порозуміння з командою, і що перемога над "Карпатами" в третьому турі не є випадковістю. Обидва колективи поки не виправдовують сподівань своїх шанувальників. Головні наставники "Ворскли" та "Чорноморця" ще перед стартом сезону заявляли, що їхні команди боротимуться за Лігу європи, однак поки ці слова є далекими від реальності. Суперники наразі з 3-ма заліковими балами займають місця в середині турнірної таблиці "вишки".

В Полтаві між собою зустрінуться достойні один одного колективи. Скоріш за все нас очікує рівний поєдинок, а долю дуелі, цілком ймовірно, вирішить і один забитий мяч.

Історія протистоянь команд нараховує 24 зустрічі. 9 перемог в активі "зелено-білих", на три менше - в "моряків". Ще в 9-х зустрічах суперники сильнішого не виявляли.
 

Дискваліфікований: Силантьєв ("Чорноморець")

Онлайн трансляція "Ворскла" - "Чорноморець"

 

"Арсенал" (К) - "Дніпро"

05.08.2012. 19:30. Київ. Стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".


Підопічним Леоніда Кучука навіть в рідних стінах буде вкрай важко з дніпропетровцями. Команда Рамоса впевнено стартувала в новій першості країни. В попередніх трьох турах "Дніпро" не помітив "Таврію" та запорізький і донецький "Металурги". "Арсенал" же після поразок від "Шахтаря" та "Динамо", нарешті зачепився за результат в Луганську із "Зорею".

Однозначно фаворитами протистояння є гості. Крім того, наставник "канонірів", можливо, берегтиме ключових виконавців на словенську "Муру", яку в разі зарахування "Арсеналу" технічної поразки, потрібно буде перегравати як мінімум з рахунком 3:0. І цей фактор також може зіграти на руку дніпропетровцям.

Щодо статистики, то "Дніпро" 16 разів тріумфував над киянами. В 12-х поєдинках між колективами була зафіксована нічия, тоді як "Арсенал" тільки 6 разів перемагав "біло-синіх".

Травмовані: Лампі, Куансах, Сантос, Флореску, Хомин ("Арсенал") - Кулаков ("Дніпро")

Онлайн трансляція "Арсенал" (К) - "Дніпро"

 

"Металург" (Д) - "Металіст"

05.08.2012. 21:00. Донецьк. Стадіон "Металург". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В Донецьку "Металіст" спробує реабілітуватись за нелогічну нічию у Харкові проти "Металурга" Ковальця. Підопічні Маркевича в минулому турі вперше недорахувались очок, тоді як лідери "Дніпро", "Шахтар" та "Динамо" здобули перемоги в своїх матчах. "Металіст" бореться за золоті медалі чемпіонату, а для цього потрібно витримувати темп інших трьох лідерів та перемагати. Тож в боротьбі з нижчим за класом "Металургом" "жовто-синіх" влаштують тільки 3 залікові пункти.

Команда ж П'ятенка попри вдалі результати в Лізі Європи, на внутрішній арені поки тільки засмучує донецьких уболівальників. "Металург" разом із ужгородською "Говерлою" замикає турнірну таблицю чемпіонату, не маючи жодного очка в своєму активі, що є дещо незвичним для фіналіста минулорічного розіграшу Кубка України. Тож чи зможуть господарі набрати перші очки в чемпіонаті в дуелі з харків'янами, дізнаємось вже сьогодні після фінального свистка арбітра Анатолія Жабченка.

Історія відносин між командами нараховує 26 ігор. "Металіст" 13 разів тріумфував над донеччанами, "Металург" же святкував успіх в семи двобоях. Ще в шістьох зустрічах суперники не зуміли визначити сильнішого за 90 хвилин гри.

Підготував Ярослав Семків



Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 4902 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 4 тур. Анонс матчів неділі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Санчес повертається у футбол
Відеоогляд 16 туру Бундесліги. Матчі суботи. ВІДЕОЗВІТ
Бутси Дідьє Дрогби продали за 12 тисяч доларів
"Локомотив" поки не отримував пропозицій про перехід Алієва
Новим тренером збірної Японії став іспанець Віктор Фернандес
Кращий бомбардир групового етапу Ліги чемпіонів - Ето'О, а "гірник" Едуардо - найскорострільніший
ВІДЕО онлайн фіналу Клубного чемпіонату світу з футболу 2010 ТП Мазембе (ДР Конго) - Інтер (Італія)
Гоменюк: Коноплянку виділяють тільки журналісти
Швейцарська суддівська бригада розсудить "Динамо" та "Аякс"
"Манчестер Юнайтед" придбав учасника чемпіонату світу серед бездомних
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024