Ср, 24-04-2024, 14:35
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


17:50
УПЛ. 2 тур. Анонс матчів суботи
"Говерла" спробує створити сенсацію на "Арені Львів", "Карпати" приймають "Іллічівець", а підопічні Мирона Маркевича зіграють в Сімферополі.

"Говерла" - "Шахтар"

21.07.2012. 17:00. Львів. Стадіон "Арена Львів". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В ужгородців вкрай мало шансів на успіх з "гірниками". "Говерлу" влаштує і нічия в протистоянні з першою командою країни, "Шахтар" же не має права втрачати залікових пунктів в поєдинку з відвертим аутсайдером. Підопічні Мірчи Луческу за грою, яку останнім часом демонструє колектив, та підбором виконавців є на голову сильнішими за суперника. Свої чемпіонські амбіції сьогоднішні номінальні гості продемонстрували в матчі першого туру, "знищивши" київський "Арсенал" Леоніда Кучука 6:0.

Вже на старті сезону "Шахтар" набрав оптимальної форми та фізичних кондицій, і "гірників" в першості країни зараз мало хто може зупинити. Прогнозовано гості володітимуть ініціативою на полі, господарі ж будуватимуть свої дії від оборони. Якщо "Говерлі" вдасться забити гол у ворота Андрія П'ятова та перейти в глухий захист, то, можливо, команда Севідова і зуміє здивувати всю футбольну Україну.

В чемпіонатах країни команди 10 разів зустрічались між собою. "Говерла" ще жодного разу не тріумфувала над "гірниками". 8 разів перемагала команда Луческу, тоді як у двох матчах опоненти не зуміли визначити сильнішого.

Онлайн трансляція "Говерла" - "Шахтар"

 

"Карпати" - "Іллічівець"

21.07.2012. 19:30. Львів. Стадіон "Україна". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

У Львові між собою зустрінуться два рівні колективи, кожен з яких має непогані шанси на успіх. "Карпати" намагатимуться здобути перемогу в першій домашній грі нового сезону. Маріупольці ж спробують реабілітуватись за недавню поразку від "Металіста".

Як і в поєдинку проти харківян, з трибун за діями своєї команди спостерігатиме новий-старий тренер азовців Микола Павлов, який досі не може вирішити своїх контрактних розбіжностей з полтавською "Ворсклою". Керуватиме ж діями "іллічівців" в грі проти "зелено-білих" незмінний помічник головного тренера "червоно-білих" Іван Балан

Щодо кадрів, то вже сьогодні за "Карпати" може дебютувати екс-захисник варшавської "Полонії" Якуб Тосік. Атакувальну ланку "Іллічівця" за необхідності суттєво підсилять колишні футболісти "Шахтаря" і "Оболоні" Костянтин Кравченко та Олександр Мандзюк відповідно.

Цікаво, що маріупольці ще жодного разу не перемагали "Карпати" на виїзді. З 12-ти матчів чемпіонату "зелено-білі" дев'ять разів тріумфували над "Іллічівцем", тоді як тричі суперники розділяли між собою залікові пункти.
 

Травмовані: Зеньов, Болохан ("Карпати")

Онлайн трансляція "Карпати" - "Іллічівець"

 

"Таврія" - "Металіст"

21.07.2012. 20:00. Сімферополь. Стадіон "Локомотив". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В другому матчі нового чемпіонату команду Олега Лужного знову чекає серйозне випробування з грандом. В попередній грі "Таврія" в більшості не зуміла здобути результат з "Дніпром", тепер же кримчани зійдуться в очному протистоянні з грізним "Металістом", який тиждень тому не залишив жодних шансів "Іллічівцю".

Перед стартом нового сезону Лужний заявляв, що головним завданням команди є потрапляння в єврокубки, однак ці амбіції поки що нічим не підтверджуються. Команда Маркевича взагалі бореться за золоті медалі чемпіонату, тож в сьогоднішній грі за три очки боротимуться обидва колективи. Тому не виникає жодних сумнівів, що нас очікує цікавий та видовищний поєдинок в столиці Криму

Щодо рівня індивідуальної майстерності та зіграності виконавців, то тут перевага на боці гостей, козирем ж господарів буде підтримка рідного "Локомотива".

Щодо історії протистоянь, то в Сімферополі "Таврія" 15 разів приймала "Металіст". Кримчани здобували перемогу в 6-ти матчах. 5 разів було зафіксовано нічию, ще в 4-х дуелях перевага була на боці харків'ян.

Травмовані: Фінінью, Березовчук ("Металіст")


Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 41055 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 2 тур. Анонс матчів суботи
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Самба більше не капітан "Блекберна"
Дати початку матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
"Локомотив" поки не отримував пропозицій про перехід Алієва
"Борусія" М - "Гамбург" - 1:2. ВІДЕО
Капелло не бачить місця для Бекхема в збірній Англії
Скрипник: Тимощук з Ван Боммелем пива попили...
Тотті хоче "Шахтар" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів - "Рома" не боїться "Гірників".
Горяїнов повернувся в стрій
Суркіс каже, що "Динамо-2" очолить Гусін, дубль - Хацкевич, а головну команду - Сьомін або Лужний
Снейдер став гравцем року в Нідерландах
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024