Вт, 16-04-2024, 10:01
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


23:11
УПЛ. 28 тур. Підводимо підсумки

Чим ближче до завершення - тим цікавіше.

Втрачений шанс

"Іллічівець", який вже забув, що таке перемога, нарешті здобув три очки у поєдинку з "Олександрією". Щодо підопічних Андрія Купцова, то вони не використали можливість покинути зону вильоту, приберігши інтригу на останні два поєдинки. "Олександрія" у цьому матчі могла значно покращити свої турнірні завдання, адже для цього були всі необхідні умови: і суперник не надто сильний, і фізичний стан олександрійців хороший, і мотивація була на найвищому рівні. Проте матч показав, що маріупольці на даний момент сильніші за своїх опонентів, адже впевнено почувалися на власному полі та зуміли забити два сухих м’ячі у ворота Юрія Паньківа. Після цієї поразки "Олександрія" розташувалася на дні турнірної таблиці, сподіваючись, що матч з "Чорноморцем" все-таки спасе їм життя, адже в останньому поєдинку чемпіонату проти "Шахтаря" набрати очки буде дуже важко.

"Відставка" туру

Важким видався поєдинок між криворізьким "Кривбасом" та донецьким "Металургом". Команди багато боролися та не хотіли так просто віддавати очки у цьому матчі. Проте футбольна фортуна цього дня була на боці донеччан, які все ж змогли вирвати перемогу у криворіжців. Наставник "Кривбасу" на післяматчевій прес-конференції сказав, що подає у відставку, оскільки вважає, що тренер, який себе поважає, при таких "успіхах" команди повинен піти. Але іншої думки було керівництво клубу, яке відмовило Юрію Максимову у його проханні, сказавши, що це все післяматчеві емоції керманича, на які не слід звертати уваги. Таким чином Юрію Максимову прийдеться останні дві зустрічі чемпіонату провести із командою, а вже у літнє міжсезоння, можливо, й дійсно вдасться покинути криворізький клуб.

Кривавий матч

Коли на 14 хвилині поєдинку "Дніпро" - "Оболонь" Матеус зіткнувся з голкіпером "пивоварів" Махновським, стало моторошно. А коли ще й усі гравці синхронно почали кликати лікарів на поле, то усі зрозуміли, що травма дуже серйозна. Махновський лежав і не рухався, а камера зняла його глибоку рану, з якої текла кров. Проте коли через кілька хвилин воротар підвівся на ноги, і всі зітхнули з полегшенням, розуміючи, що все не настільки погано.

Щодо самого матчу, то він видався дуже напруженим. "Оболонь" отримавши чисельну перевагу, не знала, що має з нею робити, і дозволила "Дніпру" й надалі контролювати хід поєдинку. Матч завершився нічиєю 1:1, яка дозволила "пивоварам" наздогнати "Карпати" та "Олександрію" та зберегти шанси на збереження місця у Прем’єр-лізі.

Впевненість туру

Лише одному донецькому "Шахтарю" вдалося здобути по-справжньому переконливу та заслужену перемогу та без будь-який зайвих питань набрати три дорогоцінних очки. Суперником "гірників" була сімферопольська "Таврія", яка не змогла стати серйозною перешкодою для підопічних Мірчі Луческу, хоча й нерви гравцям "Шахтаря" попсувала добряче. Було видно, що кримчани хочуть здобути позитивний результат, тим більше, що у наставника Семена Альтмана був день народження, проте їм бракувало швидкості та тактичної переваги над більш сильнішим суперником.

Дежавю туру

Львівські "Карпати" знову на рівному місці втрачають таку життєво необхідну перемогу. Підопічні Юрія Дячука-Ставицького не змогли успішно завершити те, що розпочали. Маючи перевагу у два м’ячі, "Карпати" примудрилися за кілька хвилин пропустити стільки ж, а згодом й взагалі віддати перемогу у руки "канонірам", які продемонстрували справжній бійцівський характер. Така ж ситуація була у поєдинку "Карпати" - "Таврія", коли хронологія подій у матчі відбувалася аналогічно. Проте різниця в тому, що зараз до кінця чемпіонату дуже мало часу, і таке зухвале нехтування очками може стати фатальним для "зелено-білих" у кінцевому результаті.

Матч туру

Дуже дивно, але поєдинок, який не вирішував жодних турнірних завдань, став найкращим та найвидовищнішим у 28 турі української Прем’єр-ліги. Команди продемонстрували рівень футболу європейських топ-чемпіонатів. Одеський "Чорноморець" та харківський "Металіст" зуміли подарувати масу емоцій своїм вболівальникам та усім шанувальникам красивого футболу. Події у матчі розгорталися, як у драматичному фільмі. Спершу у рахунку вели господарі поля, потім "Металіст" забив два голи у відповіль, згодом "Чорноморець" знову вийшов вперед, проте останнє слово все ж залишилося за харків’янами, які завершили матч результативною нічиєю 3:3. Поєдинок заслуговує на те, аби бути прикладом для наслідування для інших протистоянь українського чемпіонату, адже ця зустріч насправді була цікавою та інтригуючою.

За перемогу потрібно платити

Київське "Динамо" продовжує боротьбу за чемпіонство. Цього вікенду на шляху столичної команди опинилася непоступлива "Волинь", яка створила чимало проблем підопічним Юрія Сьоміна. Поєдинок тримав у напрузі усі 90 хвилин, адже кияни впродовж матчу володіли мінімальною перевагою над суперником. Луцька команда зуміла нав’язати супернику справжню боротьбу, проте відібрати очки в українського гранда не змогла.

Не оминулося у цьому протистоянні і без неприємностей. Воротар "Динамо" Олександр Шовковський зазнав серйозної травми, і поки що невідомо скільки часу знадобиться голкіперу №1, аби відновитися та знову вийти на поле. Сказати, що це проблеми лише "Динамо" було б неправильно, адже вже зовсім скоро розпочнеться ЄВРО-2012, а проблем із воротарями у нас більше, ніж треба. Якщо ще й Шовковський не зможе допомогти збірній Україні на домашньому чемпіонаті Європи, то нашим хлопцям буде несолодко. Проте сподіватимемося, що все обійдеться і найближчим часом СаШо повернеться у команду, адже зараз дуже важливо не втрачати ігрову форму.



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 41095 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 28 тур. Підводимо підсумки
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Колліна: В українських арбітрів є невеликі шанси працювати на Євро-2012
Ліонель Мессі:Люблю віддавати паси
Мірослав Клозе не проти переїхати в Рим
Капелло не бачить місця для Бекхема в збірній Англії
Рейтинг-таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна вже майже наздогнала Росію
Флетчер зрівняється із партнерами за зарплатою
Дивитися онлайн відео програми "Інший футбол" каналу ICTV за 19.12.2010
Голайдо перейшов до донецького "Металурга"
"Шахтар" увімкнувся в боротьбу за Лукаса
"Динамо" громить на виїзді БАТЕ і забезпечує собі вихід у плей-оф Ліги Європи. ВІДЕО
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024