Пт, 29-03-2024, 00:16
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


17:40
УПЛ. 25 тур. Анонс матчів суботи

"Оболонь" прийматиме "Карпати", "Таврія" зустрінеться з "Дніпром", а "Зоря" поміряється силами з "Іллічівцем".

"Таврія" - "Дніпро"

31.03.2012. 13.30. Сімферополь, стадіон "Локомотив". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Сусіди по турнірній таблиці зустрінуться у Сімферополі, аби з'ясувати хто з них все-таки сильніший. "Таврія" у разі перемоги обійде дніпропетровців у турнірній таблиці. Якщо ж виграє "Дніпро”, то підопічні Хуанде Рамоса просто збільшать свій відрив від кримчан, адже наздогнати "Металіст” вже нереально. Додаткової принциповості протистоянню надає й те, що у складі сімферопольців виступає кілька екс-гравців "Дніпра”.

У попередньому турі "Таврія” зустрічалася з "Кривбасом”. Цей матч завершився впевненою перемогою кримчан з рахунком 3:0, що має допомогти підопічним Семена Альтмана у сьогоднішньому протистоянні в психологічному плані.

"Дніпро” минулого тижня також зумів забити супернику три м'ячі та здобути важливі очки. Сьогодні ж суперники зустрінуться на оновленому газоні стадіону "Локомотив” у центральному матчі 25 туру української Прем'єр-ліги. Важко спрогнозувати результат поєдинку, адже обидві команди у весняній частині чемпіонату демонструють красивий, швидкий та атакувальний футбол. А це означає, що ніхто так просто поступатися не буде.

Травми: Кейта - Денисов, Кулаков

Дискваліфікації: Шиндер - Кравченко, Матеус

"Зоря" - "Іллічівець"

31.03.2012. 16.00. Луганськ, стадіон "Авангард". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Незважаючи на те, що "Іллічівець” знаходиться у турнірній таблиці вище, ніж "Зоря”, маріупольська команда перебуває у гіршому фізичному та моральному стані. У весняній частині чемпіонату команда Ігоря Леонова ще не відчувала смаку перемоги, а тому відповідальність за результат неабияк тисне на гравців цієї команди. Проте минулотижнева зустріч з київським "Динамо” показала, що "Іллічівець” не має серйозних проблем з ігровим процесом. Хоч азовці й поступилися у цьому поєдинку, вони зуміли нав'язати киянам справжню боротьбу.

Щодо "Зорі”, то луганчани свій останній матч провели у Дніпропетровську, де поступилися місцевому "Дніпру”. Але підопічних Юрія Вернидуба це не сильно засмутило, адже його команда всеодно зробила дуже багато у весняній частині чемпіонату, аби вибратися із зони аутсайдерів. Сьогодні на нас чекає матч рівних суперників, які ще не до кінця виконали свої турнірні завдання, а тому гратимуть лише на перемогу.

"Оболонь" - "Карпати"

31.03.2012. 18.30. Київ, стадіон "Оболонь". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

"Карпати” другий матч підряд проведуть з командою, яка є представником нижньої частини турнірної таблиці. Минулого туру "зелено-білі” розійшлися миром з "Олександрією”, яка зуміла зрівняти рахунок за кілька хвилин до завершення основного часу. Після цього поєдинку керівництво клубу звільнило головного тренера львів'ян Володимира Шарана. На його місце прийшов Юрій Дячук-Ставицький, перед яким стоїть одне завдання — залишити "Карпати” в еліті.

"Оболонь” перебуває у ще гіршому становищі. Команда Сергія Конюшенка одноосібно очолює дно турнірної таблиці, а тому очки їм необхідні, як повітря. У кожному турі "пивовари” починають більш відчайдушно битися за виживання, адже часу залишається все менше та менше.
"Карпатам” та "Оболоні” немає чого втрачати. Сподіватися, що суперники закриються і гратимуть у футбол захисного стилю — безглуздо. Їм необхідні очки, а для того необхідно забивати голи. Тому цей матч претендує на те, щоб стати одним із найцікавіших у 25 турі УПЛ, адже кращої мотивації, ніж "життя”, годі й придумати.



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 41003 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 25 тур. Анонс матчів суботи
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Рац хоче зіграти з "Барсою" у фіналі ЛЧ
4-ий тур ПЛ: матчі суботи
"Рома" хоче придбати Валона Бехрамі
6-й тур Ліги Європи: "Динамо" не зуміло обіграти "Шериф", але групу виграло. ВІДЕО
Тренер "Копенгагена" хоче зіграти з "Шахтарем" у плей-офф Ліги Чемпіонів
Фатіха Теріма в "Динамо" не буде, а Газзаєву запропонували очолити сочинську "Перлину"
ВІДЕО онлайн матчу 6-го туру Ліги Європи "Динамо"- "Шериф"
"Локомотив" поки не отримував пропозицій про перехід Алієва
Блохін віддав би "Золотий м'яч" Мессі
Луганська "Зоря" зіграє з "Шахтарем"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024