Чт, 18-04-2024, 05:39
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:02
УПЛ. 21 тур. Анонс матчів неділі

"Динамо" повертається на "Олімпійський".
"Ворскла" - "Кривбас"

21 тур. 04.03.2012. 13:00. Полтава, стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського. Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".
Підопічні Юрія Максимова впевнено крокують назустріч Лізі Європи. Сьогодні на них чекатиме не менш амбіційний колектив із Полтави, який цього сезону відчув смак виступів у груповому етапі
одного із напрестижніших клубних турнірів, а тому боротиметься до кінця, щоб знову здобути право восени представляти Україну в Європі.

Більш активною у зимове трансферне вікно була команда із Кривого Рогу. "Кривбас" підсилився легіонерами з балканського півострову. До їхніх лав перейшли хорват Яколіш і гравці збірної Чорногорії - Федоров та Баліч. Щодо полтавців, то вони підсилилися вітчизняними футболістами: Будніком, Западнею та Козаком. Якщо оцінювати шанси на перемогу, то у команд вони приблизно однакові, все залежить від того, хто із суперників краще підготувався на міжсезонних зборах.
"Ворскла" та "Кривбас" зустрічалися між собою 31 раз. Обидві команди святкували перемогу по 10 разів, ще 11 матчів завершувалися внічию.
Травмований: Козак ("Ворскла")
Матч першого кола − 0:0


"Динамо" - "Арсенал"

21 тур. 04.03.2012. 17:30. Київ, НСК "Олімпійський". Пряма трансляція на каналі "2+2", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".
Київське "Динамо" знову виступатиме на "Олімпійському". "Блакитно-білі" провели на цьому стадіоні дуже багато поєдинків, у яких здобували важливі та дивовижні перемоги. Сьогодні ж, на найбільшій арені України зійдуться дві команди у столичному "дербі". Мабуть, не варто нагадувати про головну мету підопічних Юрія Сьоміна, а для цього необхідно здобувати перемоги у чемпіонаті до кінця сезону. Проте "каноніри" не та команда, яка так просто віддаватиме три очки у руки суперника, тим більше у такому принциповому протистоянні.

"Динамо" чудово провело зимові збори у Іспанії, зіграло декілька товариських поєдинків та підсилилося низкою виконавців. Найважливішим трансфером став перехід молодого швейцарця Адміра Мехмеді, який виступатиме у лінії нападу. Поєдинок обіцяє бути видовищним, адже подивитися на цей матч прийдуть тисячі вболівальників, перед якими команди захочуть продемонструвати свої найкращі якості.  
Дискваліфіковані: Гармаш ("Динамо") - Грицай ("Арсенал")
Травмовані: Богуш, Кравець, Шевченко, Попов ("Динамо")
Матч першого кола − 2:0

"Таврія" - "Металург"

21 тур. 04.03.2012. 18:30. Сімферополь, стадіон "Локомотив". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Сусіди по турнірній таблиці зустрінуться на кримському півострові, аби з'ясувати, хто із них сильніший. Сімферопольська "Таврія" має перевагу статусу господарів поля, проте не завжди рідні стіни допомагають у поєдинках із рівним суперником. Адже, і кримчани, і донеччани приблизно однакового класу, а тому футбольна фортуна, мабуть, відіграватиме не останню роль у кінцевому результаті.
"Металург" підсилився лише двома футболістами. До стану донецького клубу перейшов голландець Нельсон та бразилець Даніло. "Таврія" ж значно плідніше попрацювала на трансферному ринку, адже команду підсилила не лише нова кров, а й покинули 12 футболістів. Сподіватимося, що суперники продемонструють красивий футбол, і зможуть здивувати футбольного глядача.
Травмований: Янков ("Металург")

Матч першого кола − 3:1


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 41066 | Додав: adminA | Теги: УПЛ. 21 тур. Анонс матчів неділі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

ЗМІ сватають у "Дніпро" чергового іспанця
Шовковський: Не варто злити "Динамо"
"Карпати" знову розгромлені "Боруссією". Львів'яни все ще без набраних очок. ВІДЕО
Джо Коул знову може стати гравцем "Вест Хема"
Ліга Європи: "Рейк'явік" - "Карпати"
Чигринський: При морозній погоді ми з "Брагою" будемо в однакових умовах
Після Коельо "Трабзонспор" поклав око на футболістів "Шахтаря"
"Дніпро" торгується за Віерінью
Рейтинг-таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна вже майже наздогнала Росію
Дель Нері: Буффон не продається
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024