Сб, 20-04-2024, 01:03
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:14
Україна зіграла внічию з Саудівською Аравією в товариському матчі

Україна розписала мирову з Саудівською Аравією у товариському матчі. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

У першому таймі Україна володіла територіальною перевагою, але на перерву команди пішли за нічийного рахунку. На 32 хвилині "синьо-жовті" вийшли вперед зусиллями Коноплянки та Кравця – Євген подав, а Артем головою переправив м'яч у сітку. Саудівська Аравія через 6 хвилин вирівняла ситуацію після кутового – Аль-Муваллад скористався відскоком м'яча і невідпорно пробив по воротах Луніна.

У другій половині зустрічі аравійці заграли більш агресивно, через що підопічні Андрія Шевченка значно рідше доходили до чужих воріт. Натомість суперники створили хорошу гольову можливість, але Лунін добре зіграв на випередження. Наприкінці матчу "синьо-жовті" влаштували штурм володінь Саудівської Аравії, однак Марлос, Бєсєдін і Буяльський свої шанси не використали.

Україна – Саудівська Аравія – 1:1

Таким чином, перший матч у 2018 році збірна України завершила внічию. 27 березня національна команда проведе спаринг проти Японії.

Відсутність взаєморозуміння в атаці

Андрій Шевченко випустив атакувальний склад, вмістивши у півзахисті чотирьох надкреативних гравців – Циганкова, Марлоса, Зінченка та Коноплянку. Наставник хотів бачити комбінаційний футбол і підходи до чужих воріт шляхом дрібного/середнього пасу, однак задум виправдав себе не повністю.

Українцям дуже бракувало взаєморозуміння, вони часто відкривалися під передачі в неправильному напрямку та натикалися один одного, а передачі ставали занадто дрібними та періодично безадресними. Скільки не старалися "синьо-жовті" довести свої комбінації до небезпечного моменту, а найбільша гострота все одно йшла після флангових навісів Коноплянки та індивідуальних дій футболістів.

Циганков не готовий стати лідером збірної

Не варто дивуватися, що від нього цього чекали. Віктор Циганков після зимової паузи демонструє відмінний футбол в Динамо та тягне "біло-синіх" за собою. У спарингу з Саудівською Аравією його поява в збірній з перших хвилин прогнозувалася – Андрій Шевченко звик давати шанс молоді, яка в певний момент "на ходу". Навіть більше, перед матчем стояло питання, чи зможе юний хавбек перенести свою впевненість і лідерські якості з клубних виступів у збірну.

Поки що не зміг. Було помітно, що Циганкову важко грати з новими партнерами, він чомусь дуже часто зміщувався в центр (де і так не могли поміститися Марлос і Зінченко), залишав свій фланг порожнім і мало взаємодіяв з Караваєвим. Також декілька разів кидалося в очі, як Віктор губився під час пресингу. Він запізнювався до "свого" гравця на бровці, або застигав між двома суперниками на півфланзі, не знаючи, до кого кинутися.

При цьому, не можна сказати, що Циганков провалився. Йому було важко знайти свою роль серед такої кількості творчих гравців. До того ж, все-таки помітно, що Віктору не дуже комфортно на правому фланзі. В Динамо йому відводять лівий край і там він прогресує. Справа – трішки не те. Заміна в перерві читалася.

Хороший дебют Луніна

Ми пояснювали, чому Лунін повинен був дебютувати в цьому матчі. Андрій вийшов – і не дав жодного приводу скептикам засумніватися, що він є головним претендентом на статус першого номера збірної після Пятова.

Впевнена холоднокровна гра на виходах, початок атак через перепасовки біля власних воріт із захисниками (з якими вперше в житті вийшов у команді), ніякої метушні. У пропущеному голі провини Луніна немає, а коли аравійці майже вивели Аль-Давсарі один на один з нашим голкіпером – він грамотно прочитав гру і вийшов на перехоплення.

Цікаві факти

– Андрій Лунін став наймолодшим воротарем в історії збірної України.

– Руслан Ротань піднявся на 3 місце в списку гвардійців збірної України – 99 матчів.

Товариський матч

Україна – Саудівська Аравія – 1:1

Голи: Кравець, 32 – Аль-Муваллад, 38

 

Категорія: Національна збірна України | Переглядів: 41141 | Додав: adminA | Теги: Україна зіграла внічию з Саудівсько
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Стівен Тейлор вирішив залишитися в "Ньюкаслі"
Маріка може стати гравцем "Вердера"
Ліонель Мессі:Люблю віддавати паси
Результати жеребкування чвертьфіналу кубку Німеччини
Фергюсон: Не маю претензій до команди
Бекхем не потрібен "МЮ"
Бразильський форвард "Роми" Адріано втретє став найгіршим гравцем року в Італії
Голайдо та Галюза залишають "Таврію"
Євген Селезньов близький до переходу у "Вердер". ВІДЕО
"Шальке" здолав "Майнц". ВІДЕО
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024