Пт, 29-03-2024, 12:29
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:02
Україна у феєричному матчі поступилась Іспанії і зіграє у плей-офф Євро-2016

 Збірна України в Києві на НСК "Олімпійський" блискуче зіграла в останньому матчі групового турніру відбору до Євро-2016 проти резервного складу іспанців, але поступилась.

Єдиний гол у матчі на рахунку дебютанта збірної Іспанії - захисника "Вільяреала" Маріо Гаспара. Україна переграла іспанців по грі, але не зуміла переграти Давіда Де Хеа, який суперуспішно замінив у старті Касільяса.

Відтак команда Михайла Фоменка посіла третє місце у своїй групі і змушена буде виборювати путівку на Чемпіонат Європи у раунді плей-офф (12/14 і 15/17 листопада). Жеребкування відбудеться 18 жовтня о 12:20 за Києвом.
Аби пробитись на Євро-2016 напряму як найкраща третя команда, в збірної України була одна обов'язкова умова - перемога над Іспанією. Варіанти з перемогою Люксембургу над словаками - це щось з розряду вболівальницьких фантазій, що підтвердила впевнена перемога наших сусідів. Обіграти ж на 90% резервний склад іспанців - це вже ближче до істини. Незіграність і проблемність захисної лінії гостей підтвердилась уже на старті зустрічі. Кравець виступив у ролі Коноплянки на лівому фланзі, ідеально прострілив на дальню стійку, але там Ротань не зумів жорстко поставити ногу і переправити м'яч у незахищений воротарем кут.

До слова, про воротаря. Відсутність Касільяса у нинішньому матчі стала особливою перепоною на шляху українців - Де Хеа видав божественний матч, раз за разом рятуючи чинних чемпіонів Європи. Та про все по порядку. Після моменту з проходом Кравця включився Сеск, але його удар з пристойної позиції цілі не досяг. А потім в одній атаці двічі зобов'язані були забивати наші - Кравець не переграв Де Хеа ударом у ближній кут, а Ротань класним ударом з льоту метрів з 11. Іспанці швиденько оговтались і .. забили чи не з першого більш-менш серйозного моменту. На 22-й Ноліто знищив правий фланг захисту оборони Фоменка і видав навіс на протилежну стійку, а там Гаспар, якого залишив без опіки Шевчук замкнув. Ще за 2 хвилини Кучер скосив у власному штрафному Сеска, і Фабрегас сам же пішов виконувати пенальті. Пауза перед ударом гравця "Челсі" не збила з пантелику П'ятова - Андрій божевільним сейвом рукою перекинув снаряд через поперечку на кутовий.
 
Другий тайм краще почали українці, але забили суперники. Щоправда через фол на Ярмоленку гол після нереально красивої комбінації Тьягу Алькантари й Іско сербський арбітр Мажич скасував. У нас же відзначимо надпотужний удар Ярмоленка у ближній кут - міліметрів не вистачило. Коноплянка зліва пройшов двох, але третій опонент таки встиг підкорегувати політ м'яча повз дальню стійку. А ще після класного навісу Ротаня Гармаш пробив головою у дев'ятку - Де Хеа і тут потягнув.  Майже відразу Фоменко з незрозумілих причин зняв з гри активного попереду Гармаша, і гостроти поменшало. Лише Коноплянка ще раз спробував свій улюблений удар, голкіпер МЮ з труднощами відбив. А ще у двох епізодах Євген не зумів реалізувати дуже гострі передачі з правого флангу. Під кінець матчу Ярмоленко напрочуд красиво минув суперника, знайшов у штрафному Степаненка, а той пробив з льоту мінімально  вище. Ще один удар Рибалки з близька - чарівник Де Хеа такого не пропускає.

Матч відбору до Євро-2016, група C

Україна - Іспанія - 0:1

Гол: Гаспар, 22

Нереалізований пенальті: Сеск Фабрегас, 25 (І)

 

Категорія: Національна збірна України | Переглядів: 4768 | Додав: adminA | Теги: Україна у феєричному матчі поступил
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Ліга Європи: "Карпати" - "Рейк'явік"
"Індепендьєнте" пробилося до фіналу Копа Судамерікана. ВІДЕО
4-ий тур ПЛ: матчі п'ятниці
Кононов: "Карпатам" потрібно підсилюватися
"Локомотив" поки не отримував пропозицій про перехід Алієва
Чинний президент УЄФА Мішель Платіні непохитний: при мені відеоповторів не буде
"Тоттенхем" - "Челсі" - 1:1. Напружена і заслужена нічия. ВІДЕО
"Динамо" громить на виїзді БАТЕ і забезпечує собі вихід у плей-оф Ліги Європи. ВІДЕО
Ерік Кантона хоче очолити збірну Росії з пляжного футболу
"Арсенал" пропонує "Металісту" 2,5 млн євро за Дениса Олійника
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024