Вт, 07-05-2024, 01:23
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


12:54
Україна – Мальта: передматчева прес-конференція Реброва – про лідерів збірної, можливі зміни у складі та хейт македонців

Україна – Мальта: передматчева прес-конференція Реброва – про лідерів збірної, можливі зміни у складі та хейт македонців

Збірна України / УАФ

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поспілкувався з пресою перед матчем відбору на Євро-2024 проти Мальти.

Євро-2024 (Відбір)
4 тур
Україна
19:00
Мальта
19:00 19:06:2023
 

Та що мені адаптуватися до команди... Дуже важливо, щоб гравці адаптувалися. Ми не повинні перебувати в комфортній зоні. Ми повинні поважати один одного та працювати. Це дуже важливо. Я впевнений, що 5-6 днів – це недостатньо для якісної адаптації. Ми намагаємося зробити все швидко, але не завжди це виходить.

Так, завтра можна очікувати на поглиблену ротацію складу. Будуть грати ті футболісти, які готові грати. Я не розділяю команду на гравців молодіжної збірної та національної. Завтра ви побачите, мабуть, інший склад. Ми мусимо робити ротацію, бо граємо кожні три дні. Словом, подивимося, що буде завтра.

Упевнений, що буде важкий матч. Так, вони теж грали два дні тому, але на цьому рівні є достатньо провідних гравців, і вони будуть готуватися дуже серйозно. Ми передусім повинні думати про себе, як ми граємо. Потрібно поважати суперника, але треба думати про нашу гру. Очікую, що завтра ми будемо грати в інший футбол, ніж в першому таймі з Північною Македонією.

Не розумію, чому ви взагалі читаєте, що кажуть в македонській пресі. Ви слухайте, що говоримо ми, що говорять наші уболівальники. Повинні думати про себе, а не про те, що про нас говорять інші. Їхній тренер сказав, що Україна виграла незаслужено. Хіба я повинен це коментувати? Це їхні слова, але чому ви (звертається до журналістів – прим.) говорите їхніми словами?

Не люблю когось виділяти. У першому таймі з Північною Македонією не було команди, а в другому – була. Вважаю, що ми виграли завдяки командній грі. Сьогодні я показував на зібранні, як гравці між собою спілкувалися на полі, були командою. Це важливо. Зараз не потрібно шукати якогось лідера. Зараз потрібно працювати. Завтра дуже потрібен результат. Хочу побачити команду, яка була в другому таймі. Ми граємо о шостій годині, буде дуже спекотно, тому гравці повинні розуміти, що нам будуть потрібні усі сили.

Так, Мудрик не дуже багато грав за Челсі. Я вважаю, що це проблема, адже він допомагає команді, але все вирішує головний тренер. На тренуваннях я бачу, як Михайло працює, дуже зосереджений, серйозно ставиться до тренувань, до матчів. Усі помиляються. Якщо подивитися на гру з Північною Македонією, то всі помилялися.

Ми повинні підтримувати гравців, особливо гравців U-21, у яких немає досвіду гри на такому рівні. Не люблю виділяти когось. Однак я розумію вас – коли хтось грає за Челсі, то до нього прикуто більше уваги. Водночас хочу наголоси, що завтра ми повинні бути об'єднаними. Не хочу виділяти якогось гравця, який грає у якомусь великому клубі.

Усі гравці збірної своєю працею на полі повинні дарувати українцям емоції. Я завжди кажу, що нашим людям зараз цього не вистачає. Ми зараз постійно дивимося новини, постійно донатимо на ЗСУ, постійно підтримуємо. Думаю, зараз важливо дати людям емоції, схожі на ті, які були в другому таймі з македонцями. Завтрашня гра повинна бути тригером для цих людей. Потрібно показати, що Україна є, Україна бореться, Україна бореться і скоро ми переможемо. Вважаю, що зараз футболісти повинні допомагати людям тут на полі – своєю силою, своєю віддачею, своїм духом, – сказав Ребров.

Україна – Мальта: Ребров визначився з заявкою на матч кваліфікації Євро-2024

Тренерський штаб "синьо-жовтих" обрав список гравців, які сьогодні протистоятимуть мальтійцям у поєдинку відбору до чемпіонату Європи.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров включив до переліку 23 футболісти, повідомляє офіційний сайт УАФ. Із тих гравців, які зараз перебувають у Трнаві, до заявки на матч не потрапили Владислав Кочергін та Назарій Русин.

Голкіпери: 1. Георгій Бущан (Динамо), 12. Анатолій Трубін (Шахтар), 23. Андрій Лунін (Реал).

Захисники: 2. Едуард Соболь (Страсбур), 3. Олександр Сваток (СК Дніпро-1), 4. Сергій Кривцов (Інтер Маямі), 13. Ілля Забарний (Борнмут), 16. Віталій Миколенко (Евертон), 17. Юхим Конопля (Шахтар), 18. Олександр Тимчик (Динамо), 22. Микола Матвієнко (Шахтар).

Півзахисники: 5. Сергій Сидорчук (Динамо), 6. Тарас Степаненко (Шахтар), 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський (Марсель), 10. Михайло Мудрик (Челсі), 14. Віталій Буяльський (Динамо), 15. Віктор Циганков (Жирона), 19. Данило Ігнатенко (Бордо), 20. Олександр Зубков (Шахтар), 21. Георгій Судаков (Шахтар).

Нападники: 9. Владислав Ванат (Динамо), 11. Артем Довбик (СК Дніпро-1).

Нагадаємо, поєдинок Мальта – Україна відбудеться вже сьогодні, 19 червня. Початок зустрічі о 19:00

Категорія: Національна збірна України | Переглядів: 4116 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Огляд 17 туру Чемпіонат Німеччини. Результати матчів Бундесліги за суботу 18.12.2010. ВІДЕО
"Севастополь" скоротить склад
Дієґо Форлан зазнав травми кісточки
Національна збірна України з футболу посідає 24-те місце у оновленому за серпень рейтингу ФІФА
"Вольфсбург" хоче за трансфер Джеко 45 млн. євро
Президент "Ґреміо": Роналдінью згоден переїхати до нас
"Реал" розгромив "Леванте". ВІДЕО
Ліга Європи: "Карпати" - "Зестапоні"
Рафаель Бенітес домовився з "Інтером"
1/8 фіналу Кубку Іспанії: "Барселона" не змогла обіграти "Атлетік"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024