Сб, 27-04-2024, 09:47
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


20:20
Україна – Італія: передматчева пресконференція

 

Україна – Італія: передматчева пресконференція Реброва – про скандальні слова Чеферіна, інтерес Зеленського та мотивацію

Головний тренер збірної України Сергій Ребров відповів на запитання журналістів перед вирішальним матчем відбору на Євро-2024 проти Італії.

Євро-2024 (Відбір)
10 тур
Україна
21:45
Італія
21:45 20:11:2023
 
"Ми передивилися попередню гру з Італією. Дуже важливо, що є інформація з гри проти Північної Македонії. Ми донесли її гравцям, а вони будуть готові. Це буде інший матч. Я впевнений, тут у Німеччині буде велика підтримка, повний стадіон. Завтра треба тільки перемога. З врахуванням цього будемо будувати нашу гру.

Ми розглядаємо різні сценарії. Італія має корисних футболістів, які можуть грати і від оборони, і на атаку. Там дуже інтенсивна команда. Вони грали два дні тому, але Італія має кілька складів. Потрібно бути готовим до дуже інтенсивного футболу. Ми вже визначилися, як будемо діяти. Не вважаю, що Італія закриється і буде грати на нічию. Не та команда, не той тренер.

Матч з Лехією був закритим, бо це товариська гра, яка була безпосередньою підготовкою до Італії. Ця гра була запланована і виявилася дуже корисною. Важливо, що ніхто не отримав пошкодження. Всі гравці сьогодні тренуються.

Я не так давно працюю зі збірною України. Мені дуже подобається атмосфера в команді. Не зважаючи на те, як футболісти грають за свої клуби, коли вони приїжджають у збірну – все інакше. Зовсім інші завдання, зовсім інша відповідальність перед народом. Голи наших гравців у Європі та перемога Шахтаря над Барселоною додадуть впевненості.

Я вважаю, що в нас дуже хороші шанси. Завтрашня гра буде іншою, ніж попередня на Сан-Сіро. У нас буде підтримка, майже весь стадіон буде за Україну. Пам'ятаю, як ми грали в Бремені і яка була підтримка. Впевнений, що завтра буде така ж атмосфера. Це впливає на настрій футболістів. Одна справа, коли виходиш на переповнений Сан-Сіро, і зовсім інша, коли всі трибуни вкриті нашими прапорами. Мотивація інша. Не страшно програти, страшно зробити недостатньо, щоб виграти.

Потрібно зосередитися на грі, бути готовим ментально. Забути всі слова у пресі. Не думаю, що слова Чеферіна УЄФА не хоче бачити збірну України на Євро-2024: “Італія надто важлива, вона повинна перемогти” , що Італія повинна бути на Євро, якось вплинуть на футболістів. Вони будуть тільки злішими. Всі розуміють, що результат можемо здобути тільки ми самі. Я вірю у своїх хлопців. Дуже радий працювати з цим колективом.

При всій повазі до Північної Македонії та Мальти, саме в матчах з Англією та Італією ми показуємо своє обличчя. В гостях в Італії було багато помилок. Мусимо це виправити кращою концентрацією.

Зараз важкі часи для нашої країни. Футболісти грають за народ, якому потрібна підтримка. Півтора року йде війна. Людям бракує позитивних емоцій, які може дати футбол. Багато людей будуть дивитися та вболівати. Безумовно, ми граємо для них, граємо за нашу армію, яка бореться за свободу.

Я не говорив тепер з Зеленським. У нього є важливіші справи. Безумовно, він нас підтримує. Ми раніше розмовляли, він дуже цікавиться футболом. Але зараз перед ним стоять важливіші питання. І ми все розуміємо. Команда грає не за Зеленського, а за український народ. Футболісти готові до завтрашньої битви", – сказав Сергій Ребров на пресконференції.

Матч Україна – Італія відбудеться у понеділок, 20 листопада. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за Києвом. Через вторгнення окупантів на територію України наша збірна змушена грати всі свої поєдинки за кордоном. Гра з Італією пройде у німецькому Леверкузені.

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 451 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Хасан Саліхаміджич переїде в Мьонхенґладбах?
Домашній стадіон "Шальке" не витримав ваги снігу
Чемпіонат Іспанії: Повна готовність
Чемпіонат Іспанії "Сарагоса" – "Реал" – 1:3. ВІДЕОзвіт
Реднап: Ми укомплектовані у всіх лініях
Рафаель Бенітес домовився з "Інтером"
10-копійчана монета коштувала запорізькому "Металургу" 3000 грн
1/8 фіналу Кубку Іспанії: "Барселона" не змогла обіграти "Атлетік"
Болгарський півзахисник донецького "Металурга" Янков перейшов в "Ростов"
Доменіко Ді Карло поставили вимогу
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024