Сб, 04-05-2024, 13:18
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:33
Україна – Англія: прес-конференція Реброва – про проблеми Ярмоленка, стан збірної та шанси на камбек Маліновського

Україна – Англія: прес-конференція Реброва – про проблеми Ярмоленка, стан збірної та шанси на камбек Маліновського

Головний тренер збірної України Сергій Ребров відповів на питання журналістів напередодні поєдинку 5-го туру відбору на Євро-2024 проти Англії.

Євро-2024 (Відбір)
5 тур
Україна
19:00
Англія
19:00 09:09:2023
 

Чи буде готовий зіграти Андрій Ярмоленко? Він ще не тренувався у загальній групі. Андрій займався окремо, сьогодні ще подивимося на його стан. Звісно, він не готовий на 100%, але у нас є ким його замінити. Я вважаю, що зараз у збірній України на кожній позиції є конкуренція. Я дуже цим задоволений.

Україна – Англія: де дивитися матч відбору Євро-2024

Невиклик Руслана Маліновського? Коли ми готували виклик гравців, він взагалі не мав команди та ігрової практики. Викликали тих, кого викликали. Руслан – кандидат, це член нашої збірної, тому нічого страшного немає. Зараз у нього є ігрова практика. Вважаю, що Маліновський набере форму і повернеться у збірну України.

На жаль, більше року ми граємо за межами України. Я впевнений, що українці та поляки, які прийдуть на матч, підтримають нас. Впевнений, що буде гарна атмосфера, яку відчують футболісти.

Кадровий стан команди? Є проблеми у Ярмоленка, який не тренувався. На жаль, є невеликі пошкодження у гравців, але ми викликали 26 футболістів, включно з воротарями. У нас є достатньо футболістів. Такі ж проблеми є і в збірної Англії. Я завжди казав, що ми повинні поважати суперника, але концентруватися на собі. Попри всі проблеми та пошкодження, ми повинні виходити і демонструвати нашу гру.

Якою буде роль Олександра Зінченка у збірній України? Чи зіграє він лівого захисника? Завтра побачимо. Я впевнений, що він хоче і готовий грати. На якій позиції? Завтра побачимо. Він грав і правого, і лівого захисника.

Чи є якийсь результат у цих двох матчах з Англією та Італією, який задовільнить? Вважаю, що результат задовільний для журналістів. Я повинен готуватися до кожної гри. Зараз я готуюся до Англії. Не рахую очки, які Україна має здобути у цих двох матчах. Поки ми налаштовані здобути максимум проти Англії. Далі – побачимо.

Які слабкі сторони збірної Англії? Дуже важко їх знайти. Але я повторю: ми повинні зосередитися на нашій грі та розуміти, як протистояти цьому супернику. Вважаю, що за ці дні, які ми провели разом, ми це зрозуміли. Але це футбол. Ти не знаєш, що буде відбуватися на полі. Важливо зосередитися на своїй грі. Англія – це міцна команда. Навіть якщо у них травмовані гравці, то у цієї збірної є 2-3 склади. Вважаю, що збірна України повинна демонструвати свою гру.

Наскільки великий виклик – працювати у збірній України в такий час? Для мене це дуже велика відповідальність. Дуже радий, що прийшов у збірну України саме в такий складний час. Кожен гравець нашої збірної постійно думає про Україну, ми про це постійно говоримо. Ми знаємо, чому ми тут, на своєму місці. Через те, що на передовій є хлопці та дівчата, які борються за нашу незалежність. Для мене, як тренера, це навіть легше. Мені не потрібно мотивувати хлопців – вони чітко розуміють, за що грають. Вони розуміють свою мету, і ми до неї йдемо", – підсумував Сергій Ребров на прес-конференції.

Матч відбору до Євро-2024 Україна – Англія відбудеться 9 вересня у Вроцлаві. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом. Англія виграла всі 4 поєдинки і очолює групу С, маючи 12 очок. Україна у трьох матчах набрала 6 балів і йде другою. У Італії та Північної Македонії по 3 пункти, але "Скуадра Адзурра" зіграла на матч менше.

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 473 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Алієв перейде в "Штутгарт"?
Серія А не для Гвардіоли, впевнений Раньєрі
"Металіст" обіграв "Дебрецен" і вийшов у плей-оф Ліги Європи. ВІДЕО
Маріка може стати гравцем "Вердера"
Трезеге повернеться в Італію, але не в "Ювентус"
УЄФА назвала претендентів на титул кращого гравця року
Морозов: "Динамо" зупинилось в розвитку
Кан: "Баварія" зобов’язана досягати хоча б мінімального
Чемпіонат Італії: "Наполі" - "Палермо" - 1:0. ВІДЕО
"Маккабі" використовуватиме Пилявського як оборонця
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Вересень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024