Вт, 16-04-2024, 08:08
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:40
"Суперники – прохідні". Яке місце посяде Динамо і чого чекати від Олександрії – розбір жеребкування Ліги Європи

 

"Футбол 24" обговорив суперників Динамо та Олександрії у груповому етапі Ліги Європи 2019/20 з Андрієм Полуніним, екс-півзахисником Дніпра, Карпат, Нюрнберга і збірної України.

– Динамо зіграє з Копенгагеном, Мальме та Лугано Ліга Європи, жеребкування: Динамо дізналось суперників у груповому турнірі . Суперники – прохідні?

– Так, 100 відсотків – прохідні. Динамо не потрапило в Лігу чемпіонів, тож просто зобов’язане проходити далі. Тим паче, рівень суперників це дозволяє. Плюс – у киян новий тренерський штаб, а це завжди хороший струс для команди.

На момент першого матчу у групі виповниться приблизно місяць з того часу, як Михайличенко заступив на посаду головного тренера. Цього періоду достатньо, аби команда засвоїла нові тренерські вимоги. Сам тренер, думаю, вже визначиться, на яких футболістів буде опиратися, а хто йому непотрібний. Підкоректують склад, підтягнуть фізичні кондиції і з такими суперниками пройдуть далі.

– З першого місця?

– Бажано з першого, звичайно.

– Хто з цих трьох клубів становитиме найбільшу загрозу для Динамо?

– Наразі, після свіжого жеребкування, важко сказати. Ми ж не слідкували за цими клубами. Тим паче, зараз тільки розпочався новий сезон. Але ми вже переконалися, що кожен учасник єврокубків спроможний на сюрпризи. Ось, наприклад, Дюделанж із Люксембурга пробився у груповий етап вже вдруге. Команди навчилися грати тактично грамотно.

– Вольфсбург, Гент і Сент-Етьєн Ліга Європи, жеребкування: Олександрія дізналась суперників у груповому турнірі – це вирок для Олександрії?

– Я не вважаю, що це – вирок. Але ми знаємо про рівень французького чемпіонату, як і бельгійського, адже трансляції Ліги Жупіле можна було переглянути на українському телебаченні. Скажу так: грати і брати очки можна з усіма – як вдома так і на виїзді. Вчора це довела Зоря проти Еспаньйола (я був на цьому матчі).

Українці знімали жахливий трилер, або Найгірший матч кваліфікації: Зоря – Еспаньйол в огляді іспанських ЗМІ Українці знімали жахливий трилер, або Найгірший матч кваліфікації: Зоря – Еспаньйол в огляді іспанських ЗМІ

Рахунок 2:2 – несправедливий. Зоря нічим не поступилася представникові Прімери, і була значно переконливішою. Клас індивідуальної майстерності, техніка – не найбільші чесноти Зорі, але завдяки атлетизму, фізичній підготовці, швидкісним якостям українці виглядали сильнішими. Ми завдали 20 ударів по воротах – це величезний показник. Забий у дебюті Громов чи Будківський – хтозна, чим усе б закінчилося.

Команда Скрипника продовжує своє становлення, але вже зараз демонструє симпатичний, атакувальний футбол. Думаю, у підсумковій трійці чемпіонату Зоря повинна бути обов'язково, а може навіть і на "срібло" замахнеться.

– Хто – головний фаворит у квартеті Олександрії?

– Я поставлю на Вольфсбург. Німецький футбол – це німецький футбол. Принаймні, до початку групового етапу фаворитом виступає Вольфсбург. "Вовки", до речі, дуже впевнено стартували у Бундеслізі.

 

Категорія: Ліга Європи УЄФА | Переглядів: 4437 | Додав: adminA | Теги: Суперники – прохідні. Яке місце пос
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Динамо" – "Шериф" 0-0. ПРЯМА телевізійна онлайн трансляція на СПОРТ 1
Кубкова кампанія розпочинається: відбулося жеребкування попередніх етапів розіграшу "Датагруп-Кубку України" сезону-2010/11
Чеберячко: Прагну якомогашвидше віддячити Маркевичу за виклик у збірну
Кварцяний: Буде по 4-5 тренувань на день
"Баварії" сподобалось забивати "Штутґарту" в гостях. ВІДЕО
Букмекери впевненні, що "Шахтар" переможе "Брагу"
Опитування: Іноземці бояться їхати в Росію на ЧС-2018
"Шахтар" та "Брагу" розсудять німці на чолі з Феліксом Бріхом
Ліонель Мессі:Люблю віддавати паси
З вересня матчі "Шахтаря" показуватиме загальнодоступний канал
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024