Пт, 29-03-2024, 04:09
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:19
Сьогодні перемога "Інтера" — радість для "Мілану"
Сьогодні може статися той рідкісний випадок, коли перемога "Інтера" принесе радість вболівальникам "Мілану". Перегони за найкращі місця у турнірній таблиці Серії А тривають. Анонс найцікавіших матчів 15-го туру чемпіонату Італії.

"Лаціо" - "Інтер"
Обезкровлений травмами основних гравців, "Інтер" спробує перемогти команду-несподіванку чемпіонату "Лаціо". Про те, наскільки зараз обмежена команда Бенітеса у кадрах говорить лава запасних нероадзуррі під час матчу минулого туру проти "Парми": Паоло Орландоні, Сімоне Бенедетті, Нельсон Рівас, Феліпе Наталіно, Крістіано Біраджі, Тіагу Мотта та Деніс Алібек . Досі через дискваліфікацію не може грати Самюель Ето’о. "Лаціо" втратив лідерство у листопаді і тепер команда Реї мусить звикнути до нової для себе ролі наздоганяючого. Якщо все таки "Інтер" здобуде перемогу в цьому матчі, то особливо потішить вболівальників "Мілану", що випереджають "лаціале" на три очки.

"К’єво" - "Рома"
У минулому турі "К’єво" свій матч не зіграв через снігопади Болоньї. В свою чергу "Рома" у матчі проти "Палермо" перервала свою семиматчеву безпрограшну серію, під час якої здолала "Фіорентину", "Дженоа", "Удінезе" та "Лаціо". Команда Клаудіо Раньєрі вже однією ногою у плей-офф Кубку чемпіонів, то ж можна зосередитись на внутрішньому чемпіонаті, де справи вже набагато краще, аніж на старті сезону.

"Мілан" - "Брешія"
Просто чудовим видався минулий місяць для "Мілану". Россонері впродовж місяця не зазнали жодної поразки ані у Серії А, ані в Лізі чемпіонів. Переможна хода у внутрішній першості винесла команду Аллегрі на першу сходинку у турнірній таблиці. І це при тому, що травмована майже вся лінія атаки команди. У Лізі чемпіонів "Мілан" уже в плей-офф, то ж можна розвивати успіх і у чемпіонаті Італії. На "Джузеппе Меацца" гратиме команда, що не вигравала у Серія А із 26 вересня. "Брешія" дуже непогано стартувала у сезоні, проте не може перемогти вже впродовж дев’яти поєдинків поспіль.

"Фіорентина" - "Кальярі"
Продовжується вимальовуватися обличчя команди Сініши Міхайловіча. проте поки що воно дуже невиразне. "Фіорентина" втратила перемогу у минулому турі на Стадіо Олімпіко. За тур до цього "фіалки" програли у непростому матчі "Мілану", то ж у матчі проти "Кальярі" безумовно виборюватимуть перемогу. "Кальярі" вже два матчі поспіль перемагає. Тричі у цих зустрічах відзначився вихованець "Мілану" Сандро Матрі, що перебуває зараз у чудовій формі. На Артеміо Франкі важкий поєдинок чекає на обидві команди.

"Катанія" - "Ювентус"
Вечірній недільний поєдинок на Анджело Массіміно буде одним із найбільш запеклих у турі. Північний "Ювентус" гратиме на південній Сицілії із командою, що досить непогану серію проводить. У шести останніх матчах "Катанія" програла лише раз, та й то у дербі "Палермо". "Ювентус" розпрощався вже формально із Лігою Європи, то ж тепер має можливість зосередитись на переслідуванні "Лаціо" та "Інтера".

"Наполі" - "Палермо"
Обидві південноіталійські команди належать до так званого "другого ешелону" Серії А. І "Наполі", і "Палермо" достатньо зміцніли за останні роки, то ж матч між ними безумовно буде одним із найцікавішим у 15-ому турі. Едісон Кавані, що зараз є одним із найкращих бомбардирів команди, у минулому сезоні виступав якраз за "Палермо". Команда Деліо Россі втратила шанси на вихід із групи у Лізі Європи, в то час як "Наполі" все ще має шанси пройти далі.


Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 41356 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Суркіс відправить Лужного у відставку. ВІДЕО
Маркевич: Розцілував Мілевського після матчу
Алекс Фергюсон став головним довгожителем "Манчестер Юнайтед" і побив рекорд Метта Басбі
"Фіорентина" шукатиме підсилення для оборони та атаки
Анчелотті:Модріч - хороший гравець, але нам він не потрібен
"Ювентус" - "Лаціо" - 2:1. ВІДЕО
Півмільярда за один гол за матч для "Ман Сіті"
Марко Девіч вже майже домовився про перехід в київське "Динамо"
"Локомотив" винен за Алієва 4 млн євро"- Суркіс
Гру з Нідерландами судитиме "друг" збірної України
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024