Сб, 20-04-2024, 14:13
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:19
Шевченко відзначив роль Луческу для збірної України – реакція на дискусію щодо форми та оцінка проблем Нідерландів

Головний тренер збірної України дав першу прес-конференцію в Бухаресті. Саме там наша національна команда базується під час чемпіонату Європи.

Євро-2020
1 тур
Нідерланди
22:00
Україна
22:00 13:06:2021
 

Вчора, 8 червня, українська делегація прибула в Бухарест, який стане базою для "синьо-жовтих" упродовж турніру. Саме там наша збірна зіграє 2 матчі, а сьогодні, 9 червня, Андрій Шевченко дав першу прес-конференцію.

"Мені приємно, що нас дуже тепло зустріли тут, у Бухаресті. Велике дякую організаторам. Хлопці добре розмістилися, у нас чудовий готель, ми дуже задоволені умовами. Ще раз дуже дякую за гарний прийом. Ми щасливі бути тут.

Два Караваєви і нетипова позиція Маліновського: в Іспанії знову зганьбилися зі складом України Два Караваєви і нетипова позиція Маліновського: в Іспанії знову зганьбилися зі складом України

Нас вже відвідав Мірча Луческу, який провів відмінну роботу з Динамо. Він приїхав привітатися і готовий допомогти збірній України, якщо потрібно. Він працює в Україні, але розуміє, що йому не потрібно бути втягнутим у нашу роботу. Ми запросили його на наше тренування. У нашій команді традиційно більшість гравців представляють Шахтар і Динамо. Луческу працював в обох клубах, це успішний тренер – один із найкращих в Україні. Він допомагає українським футболістам рости.

Я спілкувався і з Флоріном Чернатом (екс-гравець Динамо – прим. "Футбол 24"). Він допомагає нашій команді під час перебування тут.

Чи відчуваю я хвилювання? В першу чергу, вважаю, що певний тиск однозначно буде. Думаю, це приємне хвилювання, адже це фінальна частина Євро. Хлопці повинні насолодитися і впоратися з цим відчуттям. Ми не збираємося нічого нагнітати, а працюємо за попередньо сформованим планом. У нас є кілька днів для підготовки – будемо їх максимально використовувати, адже перша гра буде дуже важливою і дуже важкою.

Як оціню фінальний етап підготовки? Я задоволений, як команда пройшла ці 21 день. Хлопці перебували під певними навантаженнями, а наприкінці я вже побачив певну свіжість у їхніх діях.

Проблеми збірної Нідерландів? У них достатньо воротарів – не думаю, що це слабка позиція. Взагалі, в них немає слабких позицій. У цій команді є не лише Депай, а й інші гравці, але наша ставка – командна гра. Індивідуально ні з ким грати ми не будемо, у нас є конструкція гри, якої ми дотримуємося. Якихось спеціальних дій проти когось не буде.

Форма збірної? Вона була схвалена УЄФА, тому я не бачу тут жодних розбіжностей. Що стосується епідеміологічних заходів проти коронавірусу, то в нас є протокол, якого ми дотримуємося. Чув, що у Іспанії та Швеції є певні проблеми, але ми намагаємося дотримуватися всіх протоколів та заходів безпеки", – розповів Шевченко.

Нагадаємо, "синьо-жовті" стартують на континентальній першості поєдинком проти Нідерландів. Матч Нідерланди – Україна розпочнеться 13 червня о 22:00 за Києвом

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4302 | Додав: adminA | Теги: шевченко, роль Луческу для збірної України –
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Товариський матч: Україна - Нідерланди. ВІДЕОЗВІТ
"Динамо" та "Металіст" претендують на японця. ВІДЕО
Ощипко зможе повноцінно тренуватися після зимової відпустки
"Динамо" готується до "Шерифа" на тренажерах
"Сантос" хоче взяти в оренду Андре, якого влітку дорого продав у "Динамо"
Рубін" пропонує за Анатолія Тимощука 9 мільйонів євро
Склад учасників сьогоднішнього жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і 1/16 - Ліги Європи
Суркіс каже, що "Динамо-2" очолить Гусін, дубль - Хацкевич, а головну команду - Сьомін або Лужний
У "Закарпаття" серйозні фінансові труднощі
ПЛ 6-ий тур: "Металург" Запоріжжя - "Оболонь" Київ
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024