Ср, 24-04-2024, 13:28
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:42
Шахтар втратив очки з Інтером у домашньому матчі ЛЧ – Пятов став героєм розв'язки

Шахтар та Інтер розійшлися миром (0:0) у 2 турі Ліги чемпіонів 2021/22. Рахунок і огляд матчу – на "Футбол 24".

Ліга чемпіонів
2 тур
Шахтар
0 : 0
Інтер
19:45 28:09:2021
 

Битва невдах першого туру. Обидві команди не тільки програли, а й не забили жодного гола. Матч, як і онлайн-трансляція Шахтар – Інтер на "Футбол 24", стартував о 19:45. Це також протистояння старих знайомих. Інтер і Шахтар зустрічалися тричі за останній рік. Міланці ще не програвали донеччанам (2 тріумфи), а на виїзді досі ніколи не пропускали від них. Сімоне Індзагі та його нинішній клуб частіше перемагали команди Де Дзербі, ніж навпаки, під час особистих дулей в Італії.

Шахтар – Інтер: онлайн-трансляція матчу ЛЧ

Жвавий старт. На 4 хвилині Джеко недопрацював у пресингу, і Педрінью елегантно вивів Соломона вперед одним пасом з глибини. Ізраїльтянин спокійно пройшов Дюмфріса і підстраховку, ось тільки удару мінімально не вистачило влучності. У відповідь все той же нідерландський кривдник України відгукнувся на дальню передачу, скинув під удар Джеко. Марлон на пару з Матвієнком заблокував. І тут сталася справжня трагедія "гірників". Незамінний форвард Траоре, який ідеально вписався в ідеї Де Дзербі, отримав дуже серйозну травму. Дюмфріс навалився на Лассіна, викрутивши йому ногу в неприродньому положенні.

Вінгер Тете замінив центрфорварда на 11 хвилині. Бареллі вдався могутній дальній удар. І знову київська поперечка рятує Шахтар у протистояння з Інтером – дежавю з минулого сезону! Як же легко господарі створюють моменти. Патріку надали купу часу і свободи у штрафному, ніби суперник – представник УПЛ, а не один з лідерів чемпіонату Італії. Удар, блок, добивання Тете повз ворота. Патрік вивів найактивнішого Соломона у володіння Хандановіча, 3 удар з меж штрафного знову бажає кращого.

Шахтар – Інтер: Траоре винесли на ношах у дебюті матчу – моторошні кадри

Додо симулював фол красиво (хоча вже викотився за межі поля), суддя замість пенальті провів виховну роботу з бразильським латералем. Соломон, Патрік і Педрінью продовжують крутити каруселі у фінальній третині поля. Невлучний дальній постріл останнього. Від сідниць де Врея снаряд після подачі кутового відскочив до Джеко, майбутній суперник України у відборі ЧС-2022 не влучив з кількох метрів. Дюмфріс ледь не продавив 3 "гірників" у баскетбольному стилі, однак Соломон таки не дав розстріляти Пятова.

Дуже непогано, агресивно діє Шахтар у центрі поля. А ось Інтер моментами дуже повільний, немов сонна муха. При Де Дзербі малюнок виглядає цікавішим, ніж було в дуелі Каштру з Конте, але у міланців гостріші моменти. За очікуваними голами після першого тайму Інтер переважає (0,82 проти 0,31). Водночас український клуб кращий у дриблінгу, точності передач і боротьбі як внизу, так і наверху.

Неймовірний момент на початку другої половини. Тете на Додо, той у центр воротарського, Педрінью дивом не влучив. Знову і знову Шахтар вривається у штрафний гостей. Удар Соломона блокує Шкріняр. Джеко і Брозовіча вже на 55 хвилині міняють Хоакін Корреа та Чалханоглу. Саме останній ледь не покарав за помилку Пятова. Капітан Шахтаря намагався вивести м'яч через короткий пас, влучив у турецького хавбека, а далі Мартінес не влучив з вбивчої дистанції. Інтер уже на 2 кілометри набігав більше за Шахтар, який контролює гру від 60 до 70% часу.

Зарядись енергією нестримного футболу, переглядаючи улюблені матчі Ліги чемпіонів разом із коктейлями на основі преміальної Żubrówka Czarna! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Де Дзербі за постійні наїзди на угорського суддю отримав жовту картку. Важко переживає італійський тренер черговий промах донеччан. Додо міг покотити праворуч, але взявся бити здалеку – вище. Нова порція тренерських ходів після 70 хвилин. Алексіс Санчес замінив Лаутаро Мартінеса, Гальярдіні та Перішіч – Весін з Дімарко. Мудрик та Кривцов замість Соломона та Ісмаїлі. Матвієнко переходить на лівий фланг. Юний українець відразу ж накрутив Дюмфріса і змусив заробити на собі жовту. Подачі Шахтаря спокійно гасять сьогодні центрбеки гостей. Марлос замінив Патріка аж на 85 хвилині.

Корреа обігрався з Чалханоглу і закрутив у дальній кут, Пятов ефектно витягнув. Де Врей після кутового розстрілював українського ветерана – капітан Шахтаря і тут рятує. Ще один удар турецького джокера, повз ціль. Індзагі хапається за голову, його заміни могли ідеально спрацювати! Інтер загалом закономірно набирає свій 1 бал. Шахтар з аналогічним доробком залишається на дні турнірної таблиці через різницю голів.

Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4309 | Додав: adminA | Теги: Шахтар втратив очки з Інтером у дом
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Фіорентина" шукатиме підсилення для оборони та атаки
"Рома" хоче придбати Валона Бехрамі
Чинний президент УЄФА Мішель Платіні непохитний: при мені відеоповторів не буде
Букмекери впевненні, що "Шахтар" переможе "Брагу"
"Дніпро" націлився на форварда "Браги"
Степаненко - "відкриття року" в "Шахтарі"
Моуріньо розгромлений Гвардіолою: "Барселона" знущається над "Реалом". ВІДЕО
Жеребкування 1/8 Ліги Чемпіонів: "Шахтар" зіграє з "Ромою". Інші результати
Кононов: "Карпатам" потрібно підсилюватися
Рамос: Не здивований такою грою "Вільяреалу"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024