Сб, 20-04-2024, 02:40
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


20:00
Севідов: Фанати "Карпат" за будь-якого рахунку женуть хлопців вперед

Післяматчева прес-конференція головного тренера львівських "Карпат" Олександра Севідова.

– Я привітав нашу команду. Все таки гра з київським "Динамо" для наших хлопців дорогого коштує. Костевич минулого тижня грав проти Срни , а сьогодні – вже проти Ярмоленка. Вони – одні з кращих футболістів в нашій країні. Мірошніченко сьогодні протистояв Ленсу , Чачуа – гравцю збірної Португалії Велозу. Перевірка боєм. Ми вибрали найважчий шлях і по ньому йдемо: іноді вдало , іноді – не дуже. Але я б розглядав матчі проти "Шахтаря" і "Динамо" разом. Ми більш організовано зіграли в Донецьку, але припустилися помилок і суперник цим скористалися.

Може Ігорю Циганику і соромно за гру "Карпат", але я з ним не згоден. Сьогодні, напевно, соромно йому не було, але ми все одно не виграли. Можу навести приклад матчів "Реала" та "Боруссії" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. "Боруссія" в Мадриді і вдома була різними командами. І у нас теж не все виходить. Щось ми встигаємо компенсувати самовіддачею, щось – ні , але думаю, що наша команда знаходиться на вірному шляху. Ми намагаємося грати агресивно. Сьогодні за рахунку 2:2 у нас було два шикарних моменти, якими ми не скористалися. Але мене радує, що у нас в атаку виходить по 4-5 чоловік – так було і в Донецьку, так було і сьогодні. Ми постараємося цю тенденцію продовжити, тому що саме такий футбол подобається львівським уболівальникам.

– Ви сказали , що розглядаєте матчі проти " Шахтаря" і " Динамо" разом. "Карпати" були однаковими і в Донецьку, і сьогодні вдома?

– У нас було два різних суперника. "Шахтар " на "Донбас-Арені" і сьогодні в Полтаві – це теж дві різні команди, тільки ніхто про це не говорить. Ми грали з чемпіоном і кращою, на мій погляд, командою країни дуже організовано! Парадоксальна ситуація: так легко "Шахтар" нікого не обігрував, але при цьому не створив жодного моменту. Ми помилилися, а гірники нашими помилками скористалися. Я вже говорив: ну , давайте стратимо нашу молодь: Костевича, Чачуа, який Фреда не зупинив... Але за що? Ви дивитеся на результат, а мені доводиться дивитися на перспективу. А щодо сьогоднішньої гри – повторю ще раз: вдома і стіни допомагають. Жодна команда не грає на виїзді так само, як вдома. Сьогодні "Карпати" не могли вийти з опущеними рукавами, наші уболівальники за будь-якого рахунку женуть хлопців вперед. І тоді коли ми програвали, і тоді, коли зрівняли рахунок. Тому ми і набираємо у Львові очки.

– Сьогоднішній склад був вибраний з кращих гравців чи ви підбирали їх суто під "Динамо"?

– У нас були тактичні напрацювання, але поки ми не можемо варіювати склад залежно від тактики. Скажу так: сьогодні на поле вийшли найсильніші з тих, хто провів міжігровий цикл на належному рівні. Не приховую, що ми граємо в контратакуючий футбол, який крім нас проповідують 90% українських команд. Щоб грати в атакуючий футбол, потрібно мати у складі 5-6 латиноамериканців. Але їх ми, напевно, не зможемо дозволити собі і в майбутньому, так що будуємо гру на тих якостях, які в нас є: боротьба, швидкість, нахабство і непоступливість.

– Чим поясните відсутність Пашаєва в стартовому складі і Мірошніченко в основі?

– Пашаєв виглядав погано в міжігровому циклі, а ми прагнемо дати усім зрозуміти, що незамінних в нашій команді немає. Якщо хочеш грати, то повинен щодня доводити своє право виходити у футболці "Карпат".

– Бохашвілі повинен був змінювати саме Чачуа? Просто коли Євген був на лінії поля, якраз забив Гладкий...

– Так, саме Чачуа. Не знаю, чи встиг він помінятися футболками з Велозу... Зайдіть в роздягальню – він зараз там скрутився на кріслі і спить. Він відпрацював наскільки міг. Вважаю, що завдяки Чачуа Велозу показав не найкращу свою гру в чемпіонаті України. Чачуа повинен був перекрити єдиного плеймейкера "Динамо". Але, самі розумієте, це гравець збірної Португалії. І грав він проти нашого хлопчика. Ми знали, що кияни підуть великими силами в атаку і у нас буде великий простір. "Шахтар" сьогодні програв і в "Динамо " була чудова можливість наблизитися до гірників перед грою з ними в наступному турі на відстань ніздрі.

– Протягом наступних двох тижнів команді належить зіграти п'ять матчів. Наскільки "Карпати" готові до такого ритму?

– Запитайте про це через два тижні. Сьогодні Бартуловіч і Голодюк отримали жовті картки, які стали для них восьмими. Вони пропустять по два тури. Ще й Даушвілі, який щойно оговтався від травми, отримав болісний удар в ігровому стику. Але ми будемо битися і якось вирішувати ці питання за рахунок внутрішніх резервів. Втім, як і зазвичай.

– Чи не занадто багато Мірошніченко ходив в атаку в матчі з такою командою, як " Динамо"?

– Він атакував так, як це дозволяв йому робити Ленс. У другому таймі голландець вже зупинився , тому у Дениса була можливість йти в атаку. Ми програвали по ходу матчу двічі – як тут не йти в атаку? А якби ми програли, то ви б мене питали, чому він не атакував? (усміхається)

 

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4837 | Додав: adminA | Теги: Севідов: Фанати Карпат за будь-яког
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Металіст" і "Карпати" оштрафували очками та грошима
Пепе має намір залишити "Реал"
"Майнц" – "Шальке" 04 – 0:1. ВІДЕО
Сьогодні стартує відбір на ЄВРО-2012. Перший матч відбору - Естонія - Фарери
Прем'єр-ліга. "Металіст" - "Металург" Д. ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
ЗМІ: "Зеніт" оцінив Лемпарда в 15 млн євро
Серія А. Відеоогляд матчів суботи. ВІДЕО
"Сантос" хоче взяти в оренду Андре, якого влітку дорого продав у "Динамо"
Ахметов запропонує Луческу новий контракт з "Шахтарем"
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Севастополь". ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024