Пт, 29-03-2024, 18:11
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:25
Реал попри вилучення втримав ефектну перемогу над Барселоною – шалені голи виводять Мадрид у лідери чемпіонату Іспанії

Реал Мадрид бив Барселону (2:1) у 30 турі чемпіонату Іспанії. Рахунок і звіт матчу – на "Футбол 24".

Іспанія
30 тур
Реал Мадрид
2 : 1
Барселона
22:00 10:04:2021
13’
Карім Бензема
28’
Тоні Кроос
 
Оскар Мінгеса
60’

Класіко під номером 182 у рамках Прімери. Матч, як онлайн-трансляція Реал – Барселона на "Футбол 24", стартував о 22:00. Бій за тимчасове лідерство, поки свою зустріч не проведе Атлетіко. Перемога як мінімум до неділі приносила омріяне перше місце мадридцям або каталонцям. Зідан лише двічі програвав Барсі в ролі тренера. Під час його другого пришестя в Мадрид статистика француза імпонувала ще більше: дві впевнені перемоги та суха нічия.

Реал – Барселона: онлайн-трансляція матчу Прімери – битва за лідерство

Перший же влучний удар завершився взяттям воріт гостей. Каземіро блискуче протягнув м'яч на ривку, віддав праворуч. Лукас Васкес подав з флангу, а Бензема п'ятою прошив тер Штегена. Гол №9 за останні 7 турів. Карім просто нестримний останнім часом. У відповідь Мессі і компанія створили 2 дуже перспективні спроби, зайшли ледь не у воротарський, а там розгубилися Дембеле і Мінгеса. Тоні Кроос змушував страждати Ліверпуль, не дав спокою і Барсі. Стандарт з лінії штрафного, удар німця у спину Десту – 2:0. Вбивча ефективність Реала у рівному матчі. Гол кожні 14 хвилин, і всім байдуже на 65% володіння м'ячем каталонцями.

Яка ж чергова магічна контратака, мало бути 3:0. Модріч запустив Вінісіуса у прорив, той розписав, мов рукою, ідеальний пас праворуч на Вальверде – стійка, добивання Васкеса і сейв тер Штегена. Ледь відбивається Барселона. Дембеле падає у штрафному. Менді трохи підштовхнув земляка у спину, але судді пенальті не дають. Бускетс жорстко пішов у стик проти Васкеса. Автор голового пасу змушений покинути поле достроково На 43-й вийшов Одріосола.

По суті перший момент каталонці створили лише в компенсований час. Ударом/подачею зі стандарту Мессі закрутив за комірець Куртуа – поперечина. Той же Лео з кількох метрів не пробив Тібо. Плюс була підозра на гру рукою аргентинця. Більше ударів, більше загроз, більше влучань і виграної боротьби. Реал до перерви кращий у всьому, крім контролю м'яча.

Шалена злива після перерви. Знову дуже повільний початок тайму, ніби командам ніде не спішиться. Удар Мессі з меж штрафного вчергове заблокували. Контри Реала, які проходили у першій половині, не вдається доводити до ударів. І ось спрацювала заміна Кумана. Нідерландський тренер випустив Грізманна, знявши крайнього захисника Деста, на чию позицію перейшов третій центральний Мінгеса. І саме останній забив контактний гол на 2:1. Альба віддав з лівого флангу, Грізманн ефектно пропустив, а забутий всіма іспанський центрбек розстріляв Куртуа.

Вінісіус запоров 3 суператаки. То з рикошетом від захисника ледь не заб'є випадковий гол (стійка). То вкраде у Бензема пас під розстріл з воротарського майданчика, граючи, ніби 12 гравець Барселони. То загубить блискучий дальній пас Модріча. Реал не раз міг розривати в атаках 3 на 3 чи 2 в 1, але марнує атаки в жахливих погодних умовах. Зідан випускає 5 захисника, однак Мадрид не забуває про атаки. Куман відповодає виходом атакувального Моріби замість центрбека Араухо. Тренери настільки часто міняють схеми своїх команд, що голова обертом.

Менді в обох таймах хапав суперника за футболку і руки. Суддя Хіль Мансано і тут не призначає пенальті. Ніхто і не думав передивлятися повтори чи робити довжелезні паузи у грі. Дивина, але за збереження динамічності респект. Зідан поміняв Бензема, Крооса, Вальверде, Вінісіуса. Про Лігу чемпіонів і любов Ліверпуля до домашніх камбеків не забуваємо! Каземіро заробив другу жовту на Мінгесі та гострий стандарт для Мессі. Минала остання хвилина...

Лео сьогодні бив якщо не в стінку, то в Куртуа. Було ще влучання у каркас воріт, але 5 заблокований ударів – це непристойно багато. Моріба міг стати джокером і принести нічию каталонцям. Поперечина, добивання, навіть тер Штеген уже на вістрі – сьогодні просто день "вершкових". Реал дотерпів до перемоги і набрав 66 очок. Команда Зідана обганяє Атлетіко на вершині Прімери за додатковими показниками. У Барселони всього на 1 бал менш. Інтрига на фініші сезону – всім лігам на заздрість.

Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4338 | Додав: adminA | Теги: реал, мадрид, перемога над Барселоною, лідер чемпіонату Іспанії
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Букмекери вважають збірну України фаворитом у матчі з Нідерландами
Вісенте дель Боске прокоментував сутичку Рамоса та Пуйоля
Лівога захисника "Карпат" Ігоря Ощипка вдало прооперували у Мюнхені
Брігі залишиться у "Ромі"
Ліппі підписав попередній контракт з ФФУ. Залишилося домовитися про зарплатню
Михалик: Коли граємо в морозну погоду, одягаємо теплі шкарпетки
Чемпіонат Італії: "Наполі" - "Палермо" - 1:0. ВІДЕО
Мірослав Клозе не проти переїхати в Рим
Прем'єр-ліга. "Металіст" - "Металург" Д. ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
Адебайор гратиме за "Тоттенхем"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024