Вт, 16-04-2024, 22:48
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:57
"Реал" - "Галатасарай" - 3:0. ВІДЕО

Бурак Їлмаз Та Кріштіану Роналду до сьогодні мали на своєму гольовому рахунку 8 влучань. У першій грі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів португалець очолив бомбардирський залік.

З одного боку блискуча тренерська перемога "королів", але, на жаль, не минулось без помилок судді з Норвегії Свейна Моена, який спокійно міг призначати один, а той два доволі очевидних пенальті у ворота Дієго Лопеса.

Вашій увазі останній епізод, коли арбітр не лише не призначив одинадцятиметровий, а й виписав жовту за буцімто симуляцію головному бомбардиру турків. Відтак тепер Бурак Їлмаз не зіграє в матчі-відповіді у Стамбулі, хоча і так в його команди шансів небагато.

"Галатасарай" виглядав непогано,  а моментів створив чи не стільки ж, що й у мадридців. Та клас команд визначив відсоток реалізації - у господарів майже бездоганний, у гостей просто жахливий. Тут варто відзначити і дії у рамці воріт Дієго Лопеса, який ловив не лише усе, що летіло йому прямо в руки, а й кілька разів добряче порятував. Місце Касільяса у воротах "Реалу" з кожним наступним матчем екс-кіпера "Севільї" видається все менш очевидним.

У першому таймі був ще один суперечливий епізод. Відразу після другого голу господарів снаряд двічі влучає у руки Хедіри, з яких другий "гандбол" відчутно призупиняє політ м'яча, але свисток рефері мовчить. Не варто, звісно, аж надто акцентувати увагу на цих епізодах - мовляв, стамбульський клуб міг би зачепитись ледь не за нічию, але несправедливі дії судді, ймовірно, позбавили нас більшої інтриги у протистоянні та дали "вершковим" змогу перемогти в економ режимі.

Роналду забив один гол, який став для нього 9-м у 9-ти зустрічах поточної ЛЧ. Зіграла стара-добра зв'язка Крішті з Месутом Озілом - ідеальний пас і ефектне завершення атаки. Два інші результативні удари стали наслідком помилок у центрі захисту "Галатасарая". Вони ж ледь не довели до збільшення рахунку і гольового доробку Крішітану, проте його удари то блокували опоненти, то не доходили до площини воріт Муслери.

3:0 - підсумок вкрай позитивний для "Реалу", хоча у команди пропускає гру капітан і ключовий центрбек Серхіо Рамос через перебір з картками. І навряд чи є особливі підстави сумніватися у проході "бланкос" до півфіналу.

Передісторія

У 13-ти останніх зустрічах Бурак Їлмаз вражав ворота суперників аж 11 разів (зокрема, зробив дубль в останньому матчі чемпіонату), відтак перебуває у відмінній формі. Голи на виїзді - необхідна річ для того, щоб плекати надії на успіх, тому турки хотіли б використати свою головну зброю сповна. З іншого боку Роналду не дуже й відстає - 17 голів за 15 останніх матчів у Лізі чемпіонів.

Стамбульці грали у півфіналі тоді ще Кубка європейських чемпіонів. Було це раз і у 1989-му, коли під керівництвом Мустафи Денізлі поступились місцем у фіналі румунському "Стяуа". В Іспанії "Галатасарай" вигравав лише раз, ще 4 рази підписував мирову і 7 разів програвав.

Команди зустрічались між собою тричі. Усі матчі відбулися у сезоні 200/01 рр. Тоді Суперкубок УЄФА завоювали турки, здолавши "вершкових" з рахунком 2:1. У чвертьфіналі Ліги чемпіонів команда Мірчі Луческу здолала вдома "Реал" (3:2), однак для виходу у півфінал цього виявилось недостатньо, адже у Мадриді був розгром 3:0.

Для "Реалу" прохід в 1/2 може ставати 24-м в історії головного клубного турніру, враховуючи всі формати змагань. Зрештою, команди Жозе Моурінью ніколи не вилітали на стадії 1/4 в Лізі чемпіонів. Для португальця це буде потрійна зустріч з друзями. Адже раніше він тренував Дідьє Дрогба у "Челсі", Веслі Снейдера в "Інтері" та Хаміта Алтинтопа в Мадриді.

У всіх перипетіях першого чвертьфіналу ЛЧ Вам допоможе розібратися розширена онлайн-транслція "Реал" - "Галатасарай".

"Реал" - "Галатасарай" 3:0 (2:0)

Голи: Роналду. 9, Бензема, 29, Ігуаїн, 73

"Реал": Лопес, Варан, Рамос (к), Коентрау, Хедіра, Озіл, Алонсо, Ессьєн, Ді Марія, Роналду, Бензема

Запасні: Адан, Пепе, Марсело, Арбелоа, Кака, Модріч, Ігуаїн

"Галатасарай": Муслера, Ебуе, Нункеу, Семіх, Рієра, Хаміт Алтинтоп, Сельджук Інан (к), Мело, Снейдер, Бурак Їлмаз, Дрогба

Запасні: Ізкан, Гьокхан Зан, Балта, Сабрі Сариоглу, Куртулуш, Амрабат, Умут Булут




szólj hozzá: R2-0G www.fasthighlights.com
szólj hozzá: R3-0G www.fasthighlights.com
Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4931 | Додав: adminA | Теги: Реал - Галатасарай - 3:0. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Муту може перебратись у "Марсель"
Нані може стати гравцем "Інтера"
Мартін Демікеліс по-дружньому попрощався з Ван Ґаалем
Луческу: Ахметов готовий купувати найдорожчих гравців, але я проти
Швейцарська влада перевірить ФІФА та УЄФА
Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна поки що тільки на 10 місці за підсумками сезону
"Жиліна" оновила динамівський антирекорд ЛЧ зразка 2007 року, пропустивши 19 голів
"Шальке" здолав "Майнц". ВІДЕО
Букмекери впевненні, що "Шахтар" переможе "Брагу"
У Британії перенесено багато матчів через негоду
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024