Чт, 25-04-2024, 06:39
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:42
"Реал" - "Баварія" - 3:4. ВІДЕО

Мюнхенська "Баварія" стала першою командою в історії Ліги чемпіонів, яка зіграє фінальний поєдинок на домашньому стадіоні, а вирішальні промахи у серії пенальті в пасиві Роналду, Рамоса та Кака.

Протистояння кількох "Р" - з боку "Мюнхена" це Рібері та Роббен, а в "Мадриду" Роналду. На "Альянц Арені" завершили 2:1 на користь господарів, які так затято і запекло вірили у мрію повернутися туди на фінал у ролі безпосередньо зацікавленої сторони, що забили гол на останніх хвилинах. А сьогодні, після двох швидких голів від Роналду до хвилини 14-ї, анітрохи не втратила командного духу, рівноваги та віри у власні сили. "Баварія" показала себе Великою Командою! Яка сильна індивідуальностями і командно, яка дуже гідно провела свій сьогоднішній поєдинок.

"Реал", виснажений "Барселоною" у суботу, розумів, що краще не доводити справу задалеко. Моурінью ще до матчу, усвідомлюючи неідеальність власного захисту, вказував на те, що готує команду до пропущеного голу. Тому два швидких голів у виконанні Роналду не здивували анітрохи. "Реал", як і "Баварія", до речі, перші 45 хвилин провели на космічних швидкостях. Зате потім моментів і гостроти ставало все менше і менше, як і сил у команд. Хоча "Баварія" виглядала свіжішою, свої нечисленні нагоди використати німцям не вдалось. "Реалу" ж не вдалось забити такого важливого третього, хоча моменти так само були.

Ель Класіко виявилось смертельним для обох його учасників. І "Барселона", і "Реал" втратили частину потужності, міці, динамічності у свої грі. Так, в них виявились достойні і горді суперники, які не мирились з букмекерами та більшістю спеціалістів, які віддавали перевагу іспанським грандам. Але й ціна поєдинку за першість Іспанії зіграла не останню роль.

Як тренер Хайнкес жодного разу не обігравав іспанський клуб у двоматчевому протистоянні, зазнавши чотирьох поразок. Цього разу його успіху посприяла фантастична гра Нойєра в серії пенальті і втомлені удари лідерів "Мадриду" - спочатку Роналду, потім Кака і нарешті переляканий постріл по горобцях Серхіо Рамоса. Зазначимо, що "Баварія" обидві серії пенальті у турнірі вигравала, тому приреченість "Мадриду" мала своє коріння і в такому статистичному розрізі.

Нойєр та Касільяс могли стати героями. Обидва неймовірних воротарів відбили по 2 удари після матчу, проте мінус одним виявився єдиний у серії пенальті промах авторства Серхіо Рамоса. Звичайно, валити усіх собак на центрбека "вершкових" даремно. Це як сказати, що автор дублю Кріштіану Роналду провалив гру через те, що Нойєр парирував його пенальті після двох годин виснажливої гри. Все набагато простіше. Це життя, і в ньому трапляються такі речі. Великі гравці роблять великі ляпи у післяматчевих пенальті. Учора Лео Мессі не забив такий же удар у грі, влучивши у поперечку. Нерви, втома після сезону, завелике бажання допомогти своїм тріумфувати, постійний психологічний пресинг. Це не виправдання, це лише грані широкого спектру шансів реалізованих і втрачених.

Залишається лише привітати Анатолія Тимощука з виходом у фінал Ліги чемпіоінв 2012, тим більше, що після жовтих карток Бадштубера та Луїса Густаво шанси з'явитися в основі в українця зросли у рази! Чого йому і нам всім побажаємо від душі!

Про всі перипетії матчу розповість текстова з додаванням відео моментів онлайн-трансляція "Реал" - "Баварія", яку вів"Футбол24".

"Реал" - "Баварія" - 2:1 (2:1, 0:0, 0:0, 0:0) - 1:3 по пенальті

Голи: Роналду, 6 (пен.), 14 - Роббен, 27 (пен.)

Попередження: Пепе, 27, Арбелоа, 59, Гранеро, 116 - Алаба, 6, Роббен, 90, Луїс Густаво, 102, Бадштубер, 104

"Реал": Ікер Касільяс, Пепе, Серхіо Рамос, Марсело, Альваро Арбелоа, Самі Хедіра, Месут Езіл, Хабі Алонсо, Анхель Ді Марія, Кріштіану Роналду, Карім Бензема

Запасні: Адан, Коентрау, Альбіоль, Кака, Гранеро, Кальєхон, Ігуаїн

"Баварія": Мануель Нойєр, Джером Боатенг, Філіпп Лам, Хольгер Бадштубер, Франк Рібері, Ар'єн Роббен, Давід Алаба, Луїс Густаво, Бастіан Швайнштайгер, Тоні Кроос, Маріо Гомес

Запасні: Бутт, Рафінья, Контенто, Праньїч, Анатолій Тимощук, Оліч, Мюллер


Категорія: Футбольне відео | Переглядів: 41185 | Додав: adminA | Теги: Реал - Баварія - 3:4. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Шевченко: Газзаєв - великий тренер
Анелька: Я б не залишився у збірній Франції після Мундіалю у ПАР
Едвін ван дер Сар закінчує кар'єру
Чемпіонат Іспанії. "Альмерія" красиво переграє "Севілью". ВІДЕО
Каддурі: Найгірші спогади у "Динамо" про Газзаєва
БАТЕ зіграє проти "Динамо" без основного воротаря
Вісенте дель Боске прокоментував сутичку Рамоса та Пуйоля
Ерік Кантона хоче очолити збірну Росії з пляжного футболу
УЄФА назвала претендентів на титул кращого гравця року
Сьогодні стартує відбір на ЄВРО-2012. Перший матч відбору - Естонія - Фарери
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024