Чт, 28-03-2024, 18:55
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


16:15
ПСЖ - "Барселона" - 2:2. ВІДЕО

Златан витягнув свою команду у першому чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Гол плюс пас - це на один асист краще за доробок Ліонеля Мессі.

У своєму теперішньому домі - Парижі - швед дочекався добре знайомих гостей, з якими провів рік у Барселоні. Ібра провалював гру тривалий проміжок часу, - моменти мав, але з легкістю розтринькував. І все ж наприкінці зустріч йому вдалось повести за собою команду. Гол на добиванні після пострілу в стійку Тьягу Сілви, на жаль, затьмарило порушення правил. Ібрагімовіч у момент удару перебував у зовсім не міліметровому офсайді. Та німецька бригада суддів на чолі з Вольфгангом Штарком момент прогавила.

Після того, як на 89-й хвилині Санчес заробив пенальті при безглуздому стрибку Сірігу в ноги чилійцеві, Ібрагімовіч забив ще один. З такого ж офсайду, який цього разу суддям було до снаги помітити. Залишалось менше 30-ти секунд до завершення 4-ї компенсованої хвилини матчу, як Златан виграв верхову боротьбу у своєму стилі, красиво скинув під удар Матюїді, який, здавалось, не надто вдало пробив, але круглий крізь руки Вальдеса таки прослизнув до сітки.

Відзначимо і впевнені дії Лео Мессі на завершальній стадій першої гольової атаки. Аргентинець тримав м'яч на своєму фокусі уваги увесь час, допоки не переправив снаряд до сітки. Колосальне значення мав також феноменальний пас Дані Алвеса - бразилець, перебуваючи практично у центрі поля, викрутив зовнішньою частиною стопи ідеальний пас на хід десятці гостей. Мессі в цей час уже бігав з пошкодженим коліном. В одному із зіткнень йому роздерли до крові коліно, відтак у перерві його замінили.

Тіто Віланова у першому матчі на тренерській лаві після повернення з лікування змушений був провести ще одну вимушену заміну. Знову постраждав гравець збірної Аргентини - цього разу дісталось Хав'єру Маскерано. Зрештою, центрбек "Барси" у звітному матчі пропустить наступну гру ЛЧ (уже 10-го квітня) через перебір жовтих карток. Як і автор вирішального голу Блез Матюїді.

Підсумкові 2:2 якнайкраще налаштовують на матч-відповідь, який відбудеться на "Камп Ноу". Тим паче, що за грою команди мали однакові шанси на успіх, і нічия стала справедливим підсумком першого раунду протистояння.

Передісторія

У 2013-му році "Барсі" лише тричі вдавалось вберегти свої ворота від голів, тож цим неодмінно прагнули скористатись налаштовані на атаку гравці паризького клубу. Каталонці виходили на матч в оптимальному складі (відсутні лише Карлес Пуйоль, якого в центрі оборони замінить Маскерано, та Педро Родрігес, котрий поступиться місцем на полі на користь чилійця Санчеса).

У команди Анчелотті встиг відновитись бразильський хавбек атакувального плану Лукас Моура, який має на своєму рахунку блискучий матч з іспанською командою в ЛЧ - на полі "Валенсії" у 1/8 фіналу. Лукас зіграв справа, а з протилежного флангу в атаку загострював аргентинський талант Хав'єр Паасторе, який ще не сказав свого вагомого слова на "Парк де Пренс" на такому високому рівні.

Коли "Барса" стала в останні роки завсідником чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів. то у ПСЖ це лише другий раз. Попри це на власному полі парижани не знають гіркоти поразок уже протягом 6-ти років, а очолює їх італійський фахівець, який знає не з чужих слів - що таке вигравати найпрестижніший кубковий турнір. Та й попередній чвертьфінал гріє душу - з турніром завдяки старанням "Парі Сен-Жермен" попрощалась саме "Барселона".

ПСЖ - "Барселона". 2:2 (0:1)

Голи: Ібрагімовіч, 80, Матюїді, 90+4 - Мессі, 38, Хаві, 89 (пен.)

ПСЖ: Сірігу - Максвелл. Тьягу Сілва, Алекс, Жалле - Матюїді, Бекхем - Лукас, Пасторе - Лавессі, Ібрагімовіч

"Барселона": Вальдес - Дані Алвес, Піке, Маскерано, Альба - Хаві, Іньєста, Бускетс - Вілья, Алексіс Санчес, Мессі





szólj hozzá: B2-0J www.fasthighlights.com
Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4945 | Додав: adminA | Теги: ПСЖ - Барселона - 2:2. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

На ЄВРО-2012 продаватимуть один квиток на всі матчі
"Шальке" здолав "Майнц". ВІДЕО
Друга ліга. Після 2-го туру в лідерах – "Чорноморець-2" та "Олімпік"
Матеуса представлять сьогодні
Стеценко: Ми не вимагатимемо від Рамоса в перший же сезон потрапити в Лігу чемпіонів
Бендтнер: Непогано було б виграти трофей
В УЄФА так і не отримали якихось доказів корупції проти України від Марангоса
"Шахтар" Донецьк - "Карпати" Львів. ВІДЕОЗВІТ
Товариський матч Росія - Болгарія: Адвокат здобув першу перемогу на чолі збірної
Доменіко Ді Карло поставили вимогу
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024